Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

unsure.gif
QUOTE(iirrmmaa @ 2007 04 25, 14:20)
[COLOR=blue]as tai isvis atsisakiau kavos,nors labai noriu bet bijau gerti blush2.gif nes man pirmas priepolis taip sutapo kad buvo kai geriau kava ir parukydavau bet nuo tos dienos viskas nei kavos nei rukymo! mirksiukas.gif

as tai rukymo niekaip negaliu atsisakyt schmoll.gif niekaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(iirrmmaa @ 2007 04 25, 13:20)
[COLOR=blue]as tai isvis atsisakiau kavos,nors labai noriu bet bijau gerti blush2.gif nes man pirmas priepolis taip sutapo kad buvo kai geriau kava ir parukydavau bet nuo tos dienos viskas nei kavos nei rukymo! mirksiukas.gif

ir tau geriau, kai atsisakei kavos ir rukymo?
Kada tau uzejo pirmas priepuolis? kuo jis pasireiske?

Vakar buvau labai laiminga, nes jauciausi normaliu zmogumi smile.gif NORMALIU 4u.gif Kokia nuostabi busena - jokiu silpnumu, sirdies skausmo, galvos svaigimo ir t.t. Tokie diena man dabar yra Dievo dovana bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vejavaike @ 2007 04 26, 08:47)
ir tau geriau, kai atsisakei kavos  ir rukymo?

Vakar buvau labai laiminga, nes jauciausi normaliu zmogumi smile.gif NORMALIU  4u.gif  Kokia nuostabi busena - jokiu silpnumu, sirdies skausmo, galvos svaigimo ir t.t. Tokie diena man dabar yra Dievo dovana  bigsmile.gif

Na matai kaip saunu, kad daugiau tokiu dienu butu mirksiukas.gif
Atsakyti
[COLOR=blue]
QUOTE(vejavaike @ 2007 04 26, 07:47)
ir tau geriau, kai atsisakei kavos  ir rukymo?

Vakar buvau labai laiminga, nes jauciausi normaliu zmogumi smile.gif NORMALIU  4u.gif  Kokia nuostabi busena - jokiu silpnumu, sirdies skausmo, galvos svaigimo ir t.t. Tokie diena man dabar yra Dievo dovana  bigsmile.gif

pirmas priepolis man pasireiske vasario pabaigoje,buvo ziauri busena,stipriai dauzesi sirdis svaigo galva,truko oro atrode kad tuoj nugriusiu ir numirsiu wub.gif dar krete baisus saltis ar drebulys ,sunku suprasti kas!bjauri savijauta oi bjauri,negaliu net pagalvoti negera palieka! :verysad:puiku vejavaike kad taip jautiesi,linkiu kad visada taip jaustumeisi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iirrmmaa: 26 balandžio 2007 - 08:07
QUOTE(vejavaike @ 2007 04 25, 08:32)
Kaip matau, Seroxat populiariausias vaistas nuo panikos. reiks ir man ji pradeti gerti, nes tie, kuriuos dabar vartoju, nieko nepadeda...gatvej buna tokie patys priepuoliai, o siaip tai visada jauciu kazkoki silpnuma, mieguistuma...nepatinka man tokia busena  schmoll.gif

Tai ar jau buvai pas gydytoją pasitart dėl vaistų g.gif pati gi negali nuspręst ko tau reikia schmoll.gif

QUOTE(Ratatankė @ 2007 04 25, 09:59)
Labas, merginos 4u.gif
Ojojojojojojojojojojojojojojojojojojoj manęs penktadienį magistrinio gynimas laukia, nu bijau, kad nesupanikuočiau, musėt reiks visą pusikę clonazepamo įkalt, na žiūrėsiu nuo situacijos.

tai tas darbas jau recenzento įvertintas g.gif

QUOTE(vejavaike @ 2007 04 26, 07:47)

puiku ir žiūriu gana dažnai tavė ėmė aplankyt tokios dienos 4u.gif ir ateitį kad visos tokios būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2007 04 26, 10:26)
tai tas darbas jau recenzento įvertintas g.gif

jau, pagaliau įvertintas, na ryt bus man dušna fear.gif frusty.gif surrender.gif stupid.gif fool.gif mega_shok.gif scare.gif cray.gif swoon.gif ban.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Ratatankė @ 2007 04 26, 15:47)
jau, pagaliau įvertintas, na ryt bus man dušna  fear.gif  frusty.gif  surrender.gif  stupid.gif  fool.gif  mega_shok.gif  scare.gif  cray.gif  swoon.gif  ban.gif  karsta.gif

Kaip mano vienas grupiokas sako:"Ikalt tabletyte ir viskas bus Ok mirksiukas.gif "
O jei rimtai, tai linkiu kuo didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 04 26, 17:04)
Kaip mano vienas grupiokas sako:"Ikalt tabletyte ir viskas bus Ok mirksiukas.gif "
O jei rimtai, tai linkiu kuo didziausios sekmes 4u.gif

Tai jau kas be ko - tabletytę imsiu mirksiukas.gif savo mylimiausią ketvertuką clonazepamo tongue.gif
Ačiū už palinkėjimus - laikykitės panikierkos ryt kumščius - parodysiu, kad ir panikierkos gali ir sugeba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ratatankė @ 2007 04 26, 15:47)
jau, pagaliau įvertintas, na ryt bus man dušna  fear.gif  frusty.gif  surrender.gif  stupid.gif  fool.gif  mega_shok.gif  scare.gif  cray.gif  swoon.gif  ban.gif  karsta.gif

Aš tai vadinu ne tabletytėm, o tralialuškom, jug nuo jų geriau blush2.gif Tai jau įvertinimą turi pas mus skaitoma kad gausi vienu balu daugiau arba mažiau mirksiukas.gif ar tau pažymys turi kokią reikšmę? Laikykis tik vaistų nepadaugink o tai bus ryt viskas dzin lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ratatankė @ 2007 04 26, 17:07)

Ačiū už palinkėjimus - laikykitės panikierkos ryt kumščius - parodysiu, kad ir panikierkos gali ir sugeba  biggrin.gif

Aš ir taip mąstau ax.gif sekmės tau ryt ir laukiam rezultatų 4u.gif
Atsakyti
Ryt važiuoju su Rasyte pas inkstų gydytoją, skubia tvarka
vakar kai grįžau (o grįžau 20.30 0, sako, skauda nugara ir į tualetą laksto...Šiandien tas pats, visą dieną guli namie tokiu liūdnu veidu, nuėjom vakare pas daktarę savo, nusinešėm sysius, tai kai padarė tyrimą tik sako reikia pas inkstų gydytoją, daug leukocitų šlapime. Ir rašo siuntimą. sakau, o kas čia yra, nu sako su inkstais negerai. Ir daugiau nieko neaiškino. Tik paskambino, tipo, reik skubiai, o talonai tik kitam mėn, tai liepė ryt ryte ateit, priims...
Nu pažliumbiau iš to siaubo kol parėjau namo... verysad.gif Ale ir man yra buvęs inkstų geldelių uždegimas...Nu gal nieko labai baisaus nebus...
Bet kodėl pati neišrašė vaistų o siunčia pas inkstų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 26 balandžio 2007 - 21:50
[COLOR=blue]
QUOTE(Ramsius @ 2007 04 26, 22:49)
Ryt važiuoju su Rasyte pas inkstų gydytoją, skubia tvarka 
vakar kai grįžau (o grįžau 20.30  0, sako, skauda nugara ir į tualetą laksto...Šiandien tas pats, visą dieną guli namie tokiu liūdnu veidu, nuėjom vakare pas daktarę savo, nusinešėm sysius, tai kai padarė tyrimą tik sako reikia pas inkstų gydytoją, daug leukocitų šlapime. Ir rašo siuntimą. sakau, o kas čia yra, nu sako su inkstais negerai. Ir daugiau nieko neaiškino. Tik paskambino, tipo, reik skubiai, o talonai tik kitam mėn, tai liepė ryt ryte ateit, priims...
Nu pažliumbiau iš to siaubo kol parėjau namo...  verysad.gif Ale ir man yra buvęs inkstų geldelių uždegimas...Nu gal nieko labai baisaus nebus...
Bet kodėl pati neišrašė vaistų o siunčia pas inkstų? g.gif

parasyk kaip tavo dukrytei?KUR VISOS DINGOT ATSILO ORAS IR PAGEREJO AE KAS?
Atsakyti
AAApsigyniau - gavau 7 - panikos nebuvo tongue.gif
Atsakyti