Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

[COLOR=blue]
QUOTE(Ramsius @ 2007 04 24, 14:56)
Virugie, nežinau kada, bo priklausau nuo Ramirėjos, ji nuveš... blink.gif
Aš tau savo tel parašysiu į až, susiskambinsim...
Jetau, gryn kaip aš... blink.gif  verysad.gif
Nors aš ir namie negaliu viena būt, o ypač vakare ir naktį... blink.gif

o tai tu geri kokius vaistus?
Atsakyti
[quote=iirrmmaa,2007 04 24, 14:16]

[/quote]
dabar geriu seroxsata ir kai jauciu kad nerimas ateina ,isgeriu lexsotanilio pusike ax.gif
Papildyta:
[COLOR=blue]
[COLOR=blue]dazniausiai man pasireiskia prekybos centruose,bet buna kad ir namuose,bijau iseiti is namu,namuose jauciuosi geriausiai,o jei jau einu tai visada su vaistais! blush2.gif simtomu pas mane visokiausiu,kartais atrodo kad skauda sirdi,paskui jau sona,dar skrandi ir t.t.supanikuoju ir tada pradeda duoti sirdis.o geriu seroxsata ir lexsotanili.
[/quote]

As geriu lygiai tokius pacius vaistus, seroxatas yra konkreciai nuo panikos ir zinok tikrai pades mirksiukas.gif As vartoju seroxata jau beveik metus, o vietoj lexotanilio man israse bromazepama (tai to pacio poveikio vaistai, tik pavadinimas skiriasi). Veliau, po kokio gero menesio, kai seroxatas prades veikti, tau teks mazint lexotanili. Man psihciatre jau dabar liepe mazint bromazepama (prie jo galima priprast, kaip ir prie lexotanilio), bet as bromazepamo ketvertuka ikalu, kai zinau, kad sesiu prie vairo rolleyes.gif O kadangi beveik kasdien vairuoju, tai mazint nesigauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(iirrmmaa @ 2007 04 24, 15:04)
[COLOR=blue]
o tai tu geri kokius vaistus?

Nea schmoll.gif
Gėriau prieš kokius 2-3 metus. Buvo geriau, tai ir mečiau, bo ir per piniginę man tie vaikščiojimai kirto. Geraiu ar tai Cipramil ar Cipralex, nebepamenu...dar turėjau Lexotanil, bet retai gerdavau...Ir daba piniginėj nešiuojuos, bet negeriu...Nžn kodėl...
Atsakyti

As geriu lygiai tokius pacius vaistus, seroxatas yra konkreciai nuo panikos ir zinok tikrai pades mirksiukas.gif As vartoju seroxata jau beveik metus, o vietoj lexotanilio man israse bromazepama (tai to pacio poveikio vaistai, tik pavadinimas skiriasi). Veliau, po kokio gero menesio, kai seroxatas prades veikti, tau teks mazint lexotanili. Man psihciatre jau dabar liepe mazint bromazepama (prie jo galima priprast, kaip ir prie lexotanilio), bet as bromazepamo ketvertuka ikalu, kai zinau, kad sesiu prie vairo rolleyes.gif O kadangi beveik kasdien vairuoju, tai mazint nesigauna doh.gif
[/quote]
bet man kolkas israse tik 10 tableciu ir gerti tik po pusike(seroxsato) o tai tau ketvertukas padeda bromezepamo?
Papildyta:
[COLOR=blue]
QUOTE(Ramsius @ 2007 04 24, 15:27)
Nea schmoll.gif
Gėriau prieš kokius 2-3 metus. Buvo geriau, tai ir mečiau, bo ir per piniginę man tie vaikščiojimai kirto. Geraiu ar tai Cipramil ar Cipralex, nebepamenu...dar turėjau Lexotanil, bet retai gerdavau...Ir daba piniginėj nešiuojuos, bet negeriu...Nžn kodėl...

tai gal tau nebaisus tie priepoliai? g.gif as be ju neisgyvenciau!
Atsakyti
[quote=iirrmmaa,2007 04 24, 15:32]
[/quote]
bet man kolkas israse tik 10 tableciu ir gerti tik po pusike(seroxsato) o tai tau ketvertukas padeda bromezepamo?
Papildyta:
[COLOR=blue]
tai gal tau nebaisus tie priepoliai? g.gif as be ju neisgyvenciau!
[/quote]

Padeda man tas ketvertukas Bromazepamo, ikalu ir viskas ciki rolleyes.gif Keista, kad tau tik po pusike liepe gerti seroxato g.gif Gal reikia laiko, kad organizmas adaptuotusi prie vaistu g.gif Beje tu is Vilniaus?

VilnietesSi sestadieni arba sekmadieni kvieciu visas i meeta, I Verkiu parka (ramybes oaze smile.gif ) Ka manot?
As su masina, galiu pakeliui kuria viena kita prigriebt mirksiukas.gif
Beje, Kutveliuke kazkur dingo, zinau, kad ji irgi vilniete, reiks jai i Az brukstelt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 04 24, 16:37)

VilnietesSi sestadieni  arba sekmadieni kvieciu visas i meeta, I Verkiu parka (ramybes oaze smile.gif ) Ka manot?
As su masina, galiu pakeliui kuria viena kita prigriebt mirksiukas.gif
Beje, Kutveliuke kazkur dingo, zinau, kad ji irgi vilniete, reiks jai i Az brukstelt ax.gif

Sveikos,
Kutveliuke dabar ligoninej, reikia ir jai parasyt - gal jau grizo ir noretu prie musu prisijungti smile.gif as tai, manau, kad galeciau koki sestadieni.
Zinai, as ir vaika paimciau i parka, jei tu nieko pries? smile.gif o tu neimsi? gali ir tu paimti dukryte smile.gif
kad tik oras butu geras 4u.gif
Papildyta:
Irma, tau pradzioj liepe gert tik po puse tabletes, nes organizmas turi priprasti. ir amn taip pradzioj liepe, pirma savaite po trecdali, paskui palaipsniui didinti.
kiek jau laiko geroi Seroxat? ar nejauti salutiniu pozymiu, nepykina, neskauda galvos?
Kaip matau, Seroxat populiariausias vaistas nuo panikos. reiks ir man ji pradeti gerti, nes tie, kuriuos dabar vartoju, nieko nepadeda...gatvej buna tokie patys priepuoliai, o siaip tai visada jauciu kazkoki silpnuma, mieguistuma...nepatinka man tokia busena schmoll.gif
Atsakyti

Irma, tau pradzioj liepe gert tik po puse tabletes, nes organizmas turi priprasti. ir amn taip pradzioj liepe, pirma savaite po trecdali, paskui palaipsniui didinti.
kiek jau laiko geroi Seroxat? ar nejauti salutiniu pozymiu, nepykina, neskauda galvos?
Kaip matau, Seroxat populiariausias vaistas nuo panikos. reiks ir man ji pradeti gerti, nes tie, kuriuos dabar vartoju, nieko nepadeda...gatvej buna tokie patys priepuoliai, o siaip tai visada jauciu kazkoki silpnuma, mieguistuma...nepatinka man tokia busena schmoll.gif
[/quote]
[COLOR=blue]labutis,oi as dar tik trecia diena sendien geriu seroxsata! blush2.gif taip taip papykina ir pirma diena kai isgeriau labai skaudejo galva schmoll.gif as irgi jauciu silpnuma,net sunku padaryti iprastus darbus! blush2.gif
Papildyta:
[COLOR=blue]

Padeda man tas ketvertukas Bromazepamo, ikalu ir viskas ciki rolleyes.gif Keista, kad tau tik po pusike liepe gerti seroxato g.gif Gal reikia laiko, kad organizmas adaptuotusi prie vaistu g.gif Beje tu is Vilniaus?
ne as is siauliu schmoll.gif
Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif
Ojojojojojojojojojojojojojojojojojojoj manęs penktadienį magistrinio gynimas laukia, nu bijau, kad nesupanikuočiau, musėt reiks visą pusikę clonazepamo įkalt, na žiūrėsiu nuo situacijos.
Šiaip tai seniai buvau atlindusi, kažkaip užsimiršę man tie priepuoliukai - remisija pas mane ar kažkas panašaus lotuliukas.gif taip gera mirksiukas.gif
Papildyta:
Seroxatą geriu ir aš, nu įpratau prie jo, kai neišgeriu užmiršus negerai būna - širdelė lb daužosi...
Atsakyti
Seroxatą geriu ir aš, nu įpratau prie jo, kai neišgeriu užmiršus negerai būna - širdelė lb daužosi...
[/quote]
o tau padeda sitie vaistai? kiek laiko jau tu juos geri?
Atsakyti
[quote=vejavaike,2007 04 25, 12:00]
[/quote]
o tau padeda sitie vaistai? kiek laiko jau tu juos geri?
[/quote]
Padeda, o geriu jau 2 metai...
Atsakyti
ojojoi mergaite, siandien vos nusivilkau iki birzos unsure.gif manau kad ryte padauginau kavos, ikaliau 2 puodelius, tai kojos ir visas kunas drebejo wub.gif wub.gif , va dabar jau kazkaip praejo, pakol gryzau atgal cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2007 04 25, 12:57)
ojojoi mergaite, siandien vos nusivilkau iki birzos unsure.gif manau kad ryte padauginau kavos, ikaliau 2 puodelius, tai kojos ir visas kunas drebejo wub.gif  wub.gif , va dabar jau kazkaip praejo, pakol gryzau atgal cool.gif

[COLOR=blue]as tai isvis atsisakiau kavos,nors labai noriu bet bijau gerti blush2.gif nes man pirmas priepolis taip sutapo kad buvo kai geriau kava ir parukydavau bet nuo tos dienos viskas nei kavos nei rukymo! mirksiukas.gif
Atsakyti