QUOTE(vejavaike @ 2007 04 28, 15:32)
Ka veiksi Norvegijoj? dirbsi ar atostogausi? viena ar su seima?
o del vaistu butinai paklausk savo gydytojo, kai eisi. Gal nesikabines, jei turesi pora tableciu rankinuke

bet del visa ko uzklausk savo psichoterapeuto, gal reikia koki recepta tureti, kaip irodyma, kad vartoji siuos vaistus
Na kaip cia pasakius, pusiau ir atostogos ir pusiau darbas

Univere bus vasara 2 savaiciu tolimoji praktika, musu grupe su destytojais vaziuos po ivairias Europos salis su autobusu. Ir ta praktika yra privaloma

O as vaziuoti negaliu (neturiu kur dukros palikt) ir nenoriu

Tai susitariau su destytoju, kad nuskrisiu su seima savaitei i Norvegija, pas vyro broli (jis ten dirba ir gyvena). Tai dave man destytojas kalna uzduociu, teks atlikinet Norvegijoj, reiks visokiu akmenu, geliu pririnkt

O as taip tikejausi tik pleze voliotis

Is esmes, tai as nemegstu keliauti, tiesiog neturiu tam potraukio

Nors esu labai aktyvi ir komunikabili, nesu namiseda, bet keliones man ne prie sirdies

Labai greitai nuovargis atsiranda, o to pasekoje ir suirzimas, nerimas ir pan. Vyras tai plauks keltu is Rygos is Stoholmo, nes norim ten su masina buti. O as skrisiu, nes dukrai bus per sunki kelione keltu, visa nakti reikia plaukti, o dar po to visa diena iki Oslo vaziuot.
Zinokit, mergaites, bijau, iki orouosto su taksi nuvaziuosiu, o ten tai nieko nesusigaudau, o dar su vaiku busiu, ir noresiu duma sutraukt pries skrydi

Neisivaizduoju kaip reikes issiverst

Drauges, ne viena negali, nes nespes is darbo gryzt
Nu ir prirasiau cia
Papildyta:
Aha, ir as girdejau apie Rutos nualpima, ir apie diagnoze pamenu, bet tuo metu nesupratau, kas ta vegetacine distonija
Bent jau asmeniskai man, tai nerimo atsiradima leme labai blogas vyro elgesys po vestuviu. Savaitei praejus po vestuviu jis padare viena baisu dalyka, nuo kurio man buvo beprotiskas stresas ir vat nuo tada as gyvenu su panika

Taipkad mano situacijoje kaltas vyras (na aisku, lengviausia kaltinti kitus, bet siuo atveju as nezinau ka reiketu kaltint), aiku, vyrui nesakau, kad tipo tu kaltas del mano ligos ir pan. Kam to reikia? Jis vistiek nesupras, arba apsimes, kad nesupranta, nes kaip zinome, vyrams labai sunku pripazinti savo kalte.