Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

QUOTE(tetarima @ 2007 04 27, 18:46)
Grynai mano situacija, as visa gyv galvoju, kad mano sveikatai leme santuoka cool.gif

Papildyta:
QUOTE(tetarima @ 2007 04 27, 18:46)
Grynai mano situacija, as visa gyv galvoju, kad mano sveikatai leme santuoka cool.gif

Bet kodel butent santuoka leme panikos atsiradima? kur slypi ta priezastis? Ar vyro meile isbleso, ar jus nebemylite vyro? kodel tie santykiai neharmoningi?
Siaip tai kriziu buna kiekvienoj seimoj. Man irgi nerimas atsirado santuokoj sad.gif bet as zinau, kad pati esu kalta. Tiksliau ne as, o mano jautrus budas ir pomegis reaguoti i kiekviena smulkmena. O yprac ta nerima paskatino isimylejimas...kankinausi juodai, todel nesistebiu tokiomis liudnomis pasekmemis sad.gif
Na, bet siandien gerai jauciuosi smile.gif
O kaip jus?
oras puikus, tikra vasara! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(daivoska @ 2007 04 28, 15:32)
Panikierkos, pasirodo musu liga dar gali buti kitaip vadinama "vegetodistonija" blink.gif Paskaitykit sestadienio "Lietuvos ryto" priede "gyvenimo budas" straipsni "Isvargusiam organizmui nerimo priepuoliai kerta is pasalu". Labai jau pazystami pojuciai aprasomi tame straipsnyje unsure.gif

jo, ir as girdejau apie vegetacine distonija...zinot Ruta Sciogolovaite, daininke? kaip ji nualpo per sokiu desimtuka ir jai kviete greitaja? paskui rase apie ja, kad jai butent ir yra vegetacine distonija sad.gif turbut ir ja nerimas kankina ar kazkas panasaus
Atsakyti
QUOTE(vejavaike @ 2007 04 28, 15:32)
Ka veiksi Norvegijoj? dirbsi ar atostogausi? viena ar su seima?
o del vaistu butinai paklausk savo gydytojo, kai eisi. Gal nesikabines, jei turesi pora tableciu rankinuke smile.gif bet del visa ko uzklausk savo psichoterapeuto, gal reikia koki recepta tureti, kaip irodyma, kad vartoji siuos vaistus

Na kaip cia pasakius, pusiau ir atostogos ir pusiau darbas doh.gif Univere bus vasara 2 savaiciu tolimoji praktika, musu grupe su destytojais vaziuos po ivairias Europos salis su autobusu. Ir ta praktika yra privaloma doh.gif O as vaziuoti negaliu (neturiu kur dukros palikt) ir nenoriu schmoll.gif Tai susitariau su destytoju, kad nuskrisiu su seima savaitei i Norvegija, pas vyro broli (jis ten dirba ir gyvena). Tai dave man destytojas kalna uzduociu, teks atlikinet Norvegijoj, reiks visokiu akmenu, geliu pririnkt doh.gif O as taip tikejausi tik pleze voliotis blush2.gif Is esmes, tai as nemegstu keliauti, tiesiog neturiu tam potraukio schmoll.gif Nors esu labai aktyvi ir komunikabili, nesu namiseda, bet keliones man ne prie sirdies schmoll.gif Labai greitai nuovargis atsiranda, o to pasekoje ir suirzimas, nerimas ir pan. Vyras tai plauks keltu is Rygos is Stoholmo, nes norim ten su masina buti. O as skrisiu, nes dukrai bus per sunki kelione keltu, visa nakti reikia plaukti, o dar po to visa diena iki Oslo vaziuot.
Zinokit, mergaites, bijau, iki orouosto su taksi nuvaziuosiu, o ten tai nieko nesusigaudau, o dar su vaiku busiu, ir noresiu duma sutraukt pries skrydi blush2.gif Neisivaizduoju kaip reikes issiverst doh.gif Drauges, ne viena negali, nes nespes is darbo gryzt doh.gif
Nu ir prirasiau cia doh.gif
Papildyta:
Aha, ir as girdejau apie Rutos nualpima, ir apie diagnoze pamenu, bet tuo metu nesupratau, kas ta vegetacine distonija unsure.gif
Bent jau asmeniskai man, tai nerimo atsiradima leme labai blogas vyro elgesys po vestuviu. Savaitei praejus po vestuviu jis padare viena baisu dalyka, nuo kurio man buvo beprotiskas stresas ir vat nuo tada as gyvenu su panika verysad.gif Taipkad mano situacijoje kaltas vyras (na aisku, lengviausia kaltinti kitus, bet siuo atveju as nezinau ka reiketu kaltint), aiku, vyrui nesakau, kad tipo tu kaltas del mano ligos ir pan. Kam to reikia? Jis vistiek nesupras, arba apsimes, kad nesupranta, nes kaip zinome, vyrams labai sunku pripazinti savo kalte. cool.gif
Atsakyti
[quote=daivoska,2007 04 28, 15:45]

Dabar taip emiau ir susimasciau...o ka tu studijuoji? kaip suprantu, gana idomu dalyka smile.gif gal kokia archeologija ar geologija? kazka is gamtos mokslu, ar ne? (eji jau gelytes rinksi smile.gif )

Kada organizuojam susitikima VErkiu parke? gal kai tau egzai baigsis?
O kaip klaipedietes - ar suorganizavot susitikima? smile.gif
Atsakyti
[quote=vejavaike,2007 04 28, 15:52]
[quote=daivoska,2007 04 28, 15:45]

Dabar taip emiau ir susimasciau...o ka tu studijuoji? kaip suprantu, gana idomu dalyka smile.gif gal kokia archeologija ar geologija? kazka is gamtos mokslu, ar ne? (eji jau gelytes rinksi smile.gif )

Kada organizuojam susitikima VErkiu parke? gal kai tau egzai baigsis?
O kaip klaipedietes - ar suorganizavot susitikima? smile.gif
[/quote]

Panasiai ir atspejai, geografija studijuoju ax.gif O i magistrantura planuoju i geologija stot blush2.gif
O i Verkius galim bet kuri savaitgali nulekt, bo egzai man tik paparastom dienom buna rolleyes.gif
Atsakyti
[[COLOR=blue]quote=daivoska,2007 04 28, 15:32]
Panikierkos, pasirodo musu liga dar gali buti kitaip vadinama "vegetodistonija" blink.gif Paskaitykit sestadienio "Lietuvos ryto" priede "gyvenimo budas" straipsni "Isvargusiam organizmui nerimo priepuoliai kerta is pasalu". Labai jau pazystami pojuciai aprasomi tame straipsnyje unsure.gif
[/quote]
labas kaip sekasi jums,kaip sveikatytes?! 4u.gif taip taip apie vegetodistonija as skaiciau labai daug panasumu g.gif
Atsakyti
Apie mūsų ligą jau ir LR rašo thumbup.gif vadinasi žmonės pripažįsta tai, kad mes ne kokios lepūnės, tik gaila, kad mūsų skaičius auga...
Atsigavau po gynimo, dabar labai "parinuosi", kad per mažai gavau, bet visas gyvenimas yra loterija, o šįkart prastesnį bilietėlį turėjau, svarbu, kad laimingą smile.gif
Man panikos atakos prasidėjo po MB šlykštaus poelgio, pasibaigusio pakankamai tragiškai. Tai ką - mūsų visų panikai įtakos turėjo šeimyninis gyvenimas? blink.gif Čia verta jau būtų ir tyrimą atlikti, pasirodo ligos kilmė - šeima, tiksliau - vyrai.
Tikiuosi, kad jums visoms gerai sekasi, kelionės pavyks,ligos pranyks, laikykimės thumbup.gif
Atsakyti
doh.gif kokia as siandien aptingusi ir apatiska, siaubas doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, va šiandien tai dauguma mūsų bus aptingusios, na ir oras, na siaubas, aš tai treniruosiuosi - eisiu į parduotuvę, manęs prašo Akropolio blink.gif doh.gif , o šiaip žadu tingėt konkrečiai.
Panikierkos, ži0rėkit, kaip viskas žydi aplink: žydėkit ir jūs, paslėpkit paniką toli, viskas turi būti gerai mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
QUOTE(daivoska @ 2007 04 28, 15:32)

vegetodistonija man nustatyta buvo jau 12 metų aš buvau įrašyta dispanserizuotų saraše ir važiuodavau į sanatorijas ir gulėdavau profilaktiškai ligoninėse, net 9 klasėj buvau atleista nuo egzaminų blush2.gif net niekad nepagalvojau kad tai įsivystys į tokią ligą blush2.gif

Aš tai negaliu nieko blogo pasakyt apie savo vyrą tiesiog mes per daug skirtingi žmonės ir siekiai mūsų visai kitokie, juolab uošvienė labai siekė mūsų skirybų tai mane varė iš proto stengiuos vis su tuo susitaikyt, bet kai gyveni kaip su siena nieko nepadės, nepatars, viską turiu daryt pati tai kartais pagalvoju o kam reikalingas vyras kurį reik visad stumdyt reik su pirštu rodyt ką turi daryt doh.gif jis nekaltas tokioj šeimoj užaugo, bet man pačiai sunku ir dar iš paskos tokį stabdį velku, tik pagalvoju vaikai laimingi turi tėtį cool.gif aš tėčio neturėjau tai visiem labai pavydėjau o dar sovietų tokie laikai buvo , kad jei be tėčio tai niekam tikęs vaikas doh.gif jei prisidirbdavom keliese tai kalta būdavau aš nes kitus vesdavau iš kelio, nes tėčio nėra blogai esu auklėjama verysad.gif manau tai to meto nuostata verysad.gif
Atsakyti
[quote=virugie,2007 04 30, 09:25]
Sveikutės,

sveikos smile.gif
kaip leidziat savaitgali?
as tai "pavargau" nuo to bjauraus oro sad.gif nei i gamta isvaziuot, nei i kaima, nei i sodyba. Tiesa - vakar buvom kaime (as su vaiku), savijauta puiki thumbup.gif Vel pasiteisina man tas faktas, kas blogiausiai jauciuosi darbe. Man darbe daugiausiai streso. Gal siek tiek skirtingai , negu jums..kazkada buvo ir seimoj krize - gal pora met. Dabar kaip ir ramu (tpfu tpfu tpfu), visko pasitaiko, kaip ir kiekvienoj seimoj. Bet savaitgaliais as rami smile.gif
tik pamanykit - uz menesio jau VASARA!!!!
Atsakyti
Kai naktį -3 prognozuoja - neina manyti schmoll.gif
Aš ir penktadienį, ir šeštadienį, ir vakar gamtoj buvau thumbup.gif mėsytę kepėm, alučio...
Na o šiandien žiauru doh.gif pirštinių reikia blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ratatankė: 30 balandžio 2007 - 15:45
QUOTE(vejavaike @ 2007 04 30, 10:20)

tik pamanykit - uz menesio jau VASARA!!!!

Man ir tai varo depresiją vaikui sueis metai ir reiks eit ieškotis darbo doh.gif net nežinau nuo ko pradėt verysad.gif

Ratatankė manau gerai praleistas savaitgalis yra geriausi vaistai thumbup.gif
Atsakyti