Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

QUOTE(Ramsius @ 2007 04 26, 22:49)
Ryt važiuoju su Rasyte pas inkstų gydytoją,

Laikykis viskas bus gerai friends.gif Laukiu rezultatų kaip tau sekės parašyk ax.gif

QUOTE(Ratatankė @ 2007 04 27, 15:04)
AAApsigyniau - gavau 7 - panikos nebuvo  tongue.gif

Sveikinu thumbup.gif puiku thumbup.gif o dar šiandien ir pagalvojau turbūt iš laimės nebus kada ir prie kompo sėst ir rezultatus sužinosim tik ryt ax.gif
Jei panikos nebuvo tai gal vaistų normaliai įkalei lotuliukas.gif
Atsakyti
[COLOR=blue]

SVEIKINU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif SAUNUOLE!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(iirrmmaa @ 2007 04 27, 15:51)

Kaip tu jauties šiandien g.gif Ar kada susimąstei kokios aplinkybės pastūmejo link tokios ligos? Aš tai dažnai pagalvoju, kad mane tai santuoka ne tokia kokios tikėjaus, nors jau gyvenu daug metų kartu, bet visad jaučiuos šudinai ir mane tai visad varo į depresiją doh.gif Po to prasideda galvos svaigimas ir neviltis verysad.gif
Atsakyti

thumbup.gif Sveikinu 4u.gif
As tai sian egza su kysiu issilaikiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2007 04 27, 19:28)
Kaip tu jauties šiandien g.gif  Ar kada susimąstei kokios aplinkybės pastūmejo link tokios ligos? Aš tai dažnai pagalvoju, kad mane tai santuoka ne tokia kokios tikėjaus, nors jau gyvenu daug metų kartu, bet visad jaučiuos šudinai ir mane tai visad varo į depresiją doh.gif  Po to prasideda galvos svaigimas ir neviltis verysad.gif

Grynai mano situacija, as visa gyv galvoju, kad mano sveikatai leme santuoka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2007 04 27, 18:46)
Grynai mano situacija, as visa gyv galvoju, kad mano sveikatai leme santuoka cool.gif

Mano panikos atakas irgi leme pati santuokos pradzia verysad.gif O po to ir prasidejo si bjauri liga verysad.gif Manau, jei nebuciau istekejusi uz savo vyro, tai gal panikos ir nebutu g.gif
Atsakyti
[COLOR=blue][quote=virugie,2007 04 27, 18:28]
Kaip tu jauties šiandien g.gif Ar kada susimąstei kokios aplinkybės pastūmejo link tokios ligos? Aš tai dažnai pagalvoju, kad mane tai santuoka ne tokia kokios tikėjaus, nors jau gyvenu daug metų kartu, bet visad jaučiuos šudinai ir mane tai visad varo į depresiją doh.gif Po to prasideda galvos svaigimas ir neviltis verysad.gif
gal ir taip ,nors pas mane su vyru dabar viskas gerai bet buvo aisku kaip ir daugumoj seimu kriziu,dar beto gyvenam kolkas pas uosviene ji mane nervuoja,geras zmogus yra bet mane nervuoja del tvarkos ir t. t.tyliu nieko nesakau ,nes jos namai gal viskas taip ir susidejo,nezinau...vasara iseinam i savo nama ot bus....atsigausiu 4u.gif
Atsakyti
Gausim visos skirtis ir nebereiks vaistų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 04 27, 18:34)
thumbup.gif Sveikinu 4u.gif
As tai sian egza su kysiu issilaikiau blush2.gif

kiek dar tau egzu liko?
beje - rasei, kad skrisi i Norvegija. Ar trumpam ar ilgam zadi ten vykti? tongue.gif

Tik nesijaudink del keliones. Tu isivaziduok - kai as spali susirgau sia "liga", as nezinojau kas man yra, dar tik pradejau tirtis, o jau buvau nusipirkusi bilieta i Airija. Tai ir skridau. IR dar viena!!! Be vaistu, be nieko ! Sedau i lektuva ir skridau savaitei i Airija pas drauge. Ir nieko neatsitiko tongue.gif Jauciausi super! O atgal dar veina vaziavau iki Dublino traukiniu 3val, paskui is gelezinkelio stoties - i oro uosta. O kai tik grizau namo - vel tas pats. Tada ir nuejau pas psichoterapeuta.
Iki siol stebiuosi, kaip as taip laisvai pasiryzau tai kelionei...dabar tai bijociau viena skristi blink.gif
VISOMS GERO GRAZAUS SAVAITGALIO!!!!
As siandien su vaiku tvarkau namus. Vyras kaime wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vejavaike @ 2007 04 28, 12:25)
kiek dar tau egzu liko?
beje - rasei, kad skrisi i Norvegija. Ar trumpam ar ilgam zadi ten vykti? tongue.gif

Tik nesijaudink del keliones. Tu isivaziduok - kai as spali susirgau sia "liga", as nezinojau kas man yra, dar tik pradejau tirtis, o jau buvau nusipirkusi bilieta i Airija. Tai ir skridau. IR dar viena!!! Be vaistu, be nieko ! Sedau i lektuva ir skridau savaitei i Airija pas drauge. Ir nieko neatsitiko  tongue.gif  Jauciausi super! O atgal dar veina vaziavau iki Dublino traukiniu 3val, paskui is gelezinkelio stoties - i oro uosta. O kai tik grizau namo - vel tas pats. Tada ir nuejau pas psichoterapeuta.
Iki siol stebiuosi, kaip as taip laisvai pasiryzau tai kelionei...dabar tai bijociau viena skristi blink.gif
VISOMS GERO GRAZAUS SAVAITGALIO!!!!
As siandien su vaiku tvarkau namus. Vyras kaime wink.gif

Labas mirksiukas.gif Skrisiu i Norvegija, nelabai bijau, vaistuku ikalsiu ir manau viskas ok bus rolleyes.gif Tik vat bijau, kad muitine del vaistu mano neprisikabintu, nes kaip rasiau vieni is ju yra psichotropiniai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 04 28, 14:12)
Labas mirksiukas.gif Skrisiu i Norvegija, nelabai bijau, vaistuku ikalsiu ir manau viskas ok bus rolleyes.gif Tik vat bijau, kad muitine del vaistu mano neprisikabintu, nes kaip rasiau vieni is ju yra psichotropiniai unsure.gif

Ka veiksi Norvegijoj? dirbsi ar atostogausi? viena ar su seima?
o del vaistu butinai paklausk savo gydytojo, kai eisi. Gal nesikabines, jei turesi pora tableciu rankinuke smile.gif bet del visa ko uzklausk savo psichoterapeuto, gal reikia koki recepta tureti, kaip irodyma, kad vartoji siuos vaistus
Atsakyti
Panikierkos, pasirodo musu liga dar gali buti kitaip vadinama "vegetodistonija" blink.gif Paskaitykit sestadienio "Lietuvos ryto" priede "gyvenimo budas" straipsni "Isvargusiam organizmui nerimo priepuoliai kerta is pasalu". Labai jau pazystami pojuciai aprasomi tame straipsnyje unsure.gif
Atsakyti