Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

[COLOR=blue]
QUOTE(virugie @ 2007 05 15, 15:07)
ryt nusipirksi vėl ir viskas bus gerai, juk neturėtų taip greit pasijaust kad negeri, gal čia tik nusistatymas, man sunkausia būdavo tik kai prisimeni kad neišgėrei tai jau ir nebelaiko kojos o jei vakare prisimindavau tai jokių panikų neužeidavo viskas nuo minčiu priklauso mirksiukas.gif  man tai lengva kalbėt niekur neinu tupinėju po namus ir patarinėju, nors esu pati didžiausia panikuotoja verysad.gif o su savo mintim susitvarkyt negaliu, esu per daug silpna verysad.gif

tai zinok tikrai cia toks nusistatymas blush2.gif kai negalvoji viskas gerai,tik prisimeni silpna pasidaro g.gif oi as tai dabar jau iseinu mirksiukas.gif anksciau nei draugu nebenorejau,ir iseit bijodavau i kiema,o ka sneket apie parduotuves,o dabar jau daug kur pasmirineju,tai reiskia atsigaunu g.gif
Atsakyti
QUOTE(iirrmmaa @ 2007 05 15, 15:16)
[COLOR=blue]
tai zinok tikrai cia toks nusistatymas blush2.gif kai negalvoji viskas gerai,tik prisimeni silpna pasidaro g.gif oi as tai dabar jau iseinu mirksiukas.gif anksciau nei draugu nebenorejau,ir iseit bijodavau i kiema,o ka sneket apie parduotuves,o dabar jau daug kur pasmirineju,tai reiskia atsigaunu g.gif

labai džiaugiuos, kad vis geriau , kai pasiskaitau , kad sveigstat tai ir aš jaučiuos lyg geriau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2007 05 15, 15:21)
labai džiaugiuos, kad vis geriau , kai pasiskaitau , kad sveigstat tai ir aš jaučiuos lyg geriau bigsmile.gif

As irgi manau, kad viska daro musu MINTYS. Nereikia isileist neigiamu minciu i vidu - jos viska griauna. as kai bunu kur nors mieste (tenka juk, nepabegsi nuo aksdienybes) tai bandau galvot apie kazka grazaus, kazka isivaizduoti, akd tik nerimui neliktu vietos..bet retai man pasiseka...nu, man labai idomiai - kai bunu su draugais, kaip ir nieko - tada galiu ir linskmai sokti, ir karaoke iseinam padainuoti smile.gif bet jei tik veinai kazkur reikia iseit - viskas, sirdis soka i kulnus doh.gif bet as vis tiek stengiuos kazkur iseit, ir su vaiku reikia gi i lauka iseiti. visko buna, bet ka padarysi..stai ir dabar - saule sviecia, eisiu vaiko pasiimt i darzeli, reikes pasivaikscioti, nes jau nusibodo man tie namai...rytoj gal jau uzdarys biuleteni, tai vaziuosiu i darba...truliku blink.gif
Atsakyti
Labas rytas wink.gif

kaip jums sekasi?
dingot kazkur visos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vejavaike @ 2007 05 16, 10:16)
Labas rytas wink.gif

kaip jums sekasi?
dingot kazkur visos  blush2.gif

LABUTE mirksiukas.gif as nedingau smile.gif siandien einu del darbo pokalbiui tai nerimauju kazkiek blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2007 05 16, 09:36)
LABUTE mirksiukas.gif as nedingau smile.gif siandien einu del darbo pokalbiui tai nerimauju kazkiek blink.gif

o - tai sekmes tau!
as pastebejau, kad kuo ilgiau nedirbi, tuo paskui buna sunkiau isivaziuosi i darba. As 1,5savaites nebuvau darbe, tai man baisu pagalvot, kad rytoj i draba blink.gif pagalvojus apie darba sirdis i kulnus nusileidzia doh.gif

Kai grisi papasakok, kaip sekesi wink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gryzau po pasivazinejimu siokiu tokiu po Lietuva. Seip kazkoks kvailas dalykas.... vaziuojant ilgai autostrada ima biski galva svaigti ir miegas ima. Bliamba nepatinka man tas jausmas. Visada masinoje vandens turiu, jis kazkiek ta durna savijauta isvaiko
Atsakyti
QUOTE(Kūtvėliukė @ 2007 05 16, 19:29)
Sveikos smile.gif Gryzau po pasivazinejimu siokiu tokiu po Lietuva. Seip kazkoks kvailas dalykas.... vaziuojant ilgai autostrada ima biski galva svaigti ir miegas ima. Bliamba nepatinka man tas jausmas. Visada masinoje vandens turiu, jis kazkiek ta durna savijauta isvaiko

O tai viena vazinejai? blink.gif
Tai kaip darbas? Sian nereikejo? blush2.gif
Atsakyti
Buvau del darbo siandien tai jaudinausi nei vaistai nepadejo blink.gif o ta darbdave tokia pasirode motriska nelabai drauggiska, zodziu nemaloniai nuteike, zadejo paskambint , bet nzn kaip cia bus, man labai patogu , nes tas darbas cia pat netoli namu, nrereikia kazkur trenktis toli doh.gif na ziuresim ar paskambins wub.gif
Atsakyti
Laba,
o man tai paskutiniu metu kazkoks kosmaras visiskai... Vos ne visa diena tragiskai jauciuos, pastoviai silpna, negera, sirdis dauzosi... Rodos, tuoj isprotesiu... Darbe is viso negaliu susikaupt, taip ir atrodo, kad tuoj tuoj nualpsiu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2007 05 17, 14:26)
Laba,
o man tai paskutiniu metu kazkoks kosmaras visiskai... Vos ne visa diena tragiskai jauciuos, pastoviai silpna, negera, sirdis dauzosi... Rodos, tuoj isprotesiu... Darbe is viso negaliu susikaupt, taip ir atrodo, kad tuoj tuoj nualpsiu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Sveika - zinok, man lygiai tas pats. Nezinau, is kur tas silpnumas, bet man nuolat silpna unsure.gif Dare visokius tyrmus - kraujas geras, mazakraujystes nera, Nezinau, is kur tas silpnumas..bijau net pajudeti...
O tu kiek laiko jau sergi? kokius vaistus vartoji?
As kazkodel manau, kad cia gali buti vaistu salutinis poveikis, nes kitos priezasties nematau.
Atsakyti
o man patarasias kokias 3 dienas pablogejimas, viska suverciu tokiems orams blink.gif arba PMS taip sakant wub.gif
Atsakyti