Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

QUOTE(vejavaike @ 2007 05 15, 15:57)

nuo jų mes ir esam priklausomi, tik aš jų niekaip negaliu nukreipt kai prasideda panika tai stresuoju net bloga daros blink.gif

QUOTE(tetarima @ 2007 05 16, 09:36)
siandien einu del darbo pokalbiui tai nerimauju kazkiek blink.gif

Linkiu kad pasisektų, paskambins mirksiukas.gif viskas bus gerai 4u.gif

QUOTE(Kūtvėliukė @ 2007 05 16, 19:29)
Gryzau po pasivazinejimu siokiu tokiu po Lietuva

Sveika grįžus, Kur buvai nuvažiavus ką gražaus pamatei g.gif

QUOTE(Dorotti @ 2007 05 17, 14:26)
Darbe is viso negaliu susikaupt, taip ir atrodo, kad tuoj tuoj nualpsiu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Aš ir taip jausdavaus ypač kai vasarą karščiai prasidėdavo ir dar kondicionieriai sugedę doh.gif todėl ir galvoju pradėt darbo ieškotis rudenį ax.gif
Atsakyti
Labas, o man diagnozavo "Letinio nuovargio sindroma' blink.gif Net nezinojau, kad tokiu buna blink.gif Gal delto man viskam apatija, nuotaikos amzinai nera, jauciuos nuolat pavargus, neissimiegojus verysad.gif
Bet uztat, kaip nekeista, yra didelis potraukis mokslams (nors tiek) smile.gif
Jau net grupiokams pradejau referatus savo noru rasyt doh.gif Sakau, gal as taip atsiriboju nuo pasaulio ir rutinos g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 05 17, 23:00)
Labas, o man diagnozavo "Letinio nuovargio sindroma' blink.gif Net nezinojau, kad tokiu buna blink.gif Gal delto man viskam apatija, nuotaikos amzinai nera, jauciuos nuolat pavargus, neissimiegojus verysad.gif
Jau net grupiokams pradejau referatus savo noru rasyt doh.gif Sakau, gal as taip atsiriboju nuo pasaulio ir rutinos g.gif

O kaip tau ji nustate? ka istyre?
Del veiklos tai cia normalu - tu dirbdama atsiriboji nuo enrimo, niuriu minciu smile.gif Man irgi norisi stacia galva pasinerti i darba - tada nelieka laiko nuobodziauti, galvoti apie musu su vyru atsalusius santykius ir t.t. ir pan ax.gif
Tavo protas reikalauja veiklos smile.gif saunu, kad gali atsiduoti mokslams smile.gif nes kai nera veiklos, tai ir lenda i galva niurios mintys blink.gif
Atsakyti
Sveikutės,
QUOTE(daivoska @ 2007 05 17, 23:00)

na plačiau papasakok kaip tau nustatė ir kaip liepė gydytis g.gif
Atsakyti
[COLOR=blue]
QUOTE(virugie @ 2007 05 18, 13:43)
Sveikutės,

na plačiau papasakok kaip tau nustatė ir kaip liepė gydytis g.gif

labutis bigsmile.gif idomu idomu kas dar per g.gif liga.kaip merginos gyvuojate ,kaip sveikatytes?
Atsakyti
Suzinojau kad broliui labai nepasisekė didelių nuostolių apturėjo, tai prasidėjo migrena iš to streso galvos nepakeliu, akys šviesos bijo ir taip bloga verysad.gif senai taip nėr buvę ir net nežinau kokius vaistus reik gert nuo migrenos seniau ketanov gerdavau po kelių tablečių praeidavo, o ka dabar daryt nezinau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vejavaike @ 2007 05 18, 08:16)
O kaip tau ji nustate? ka istyre?
Del veiklos tai cia normalu - tu dirbdama atsiriboji nuo enrimo, niuriu minciu smile.gif Man irgi norisi stacia galva pasinerti i darba - tada nelieka laiko nuobodziauti, galvoti apie musu su vyru atsalusius santykius ir t.t. ir pan  ax.gif 
Tavo protas reikalauja veiklos smile.gif saunu, kad gali atsiduoti mokslams smile.gif nes kai nera veiklos, tai ir lenda i galva niurios mintys blink.gif

Del to, kad esu perbalus, sulysus ir pan, seimos gyd mane nusiunte i Santarus daryti kraujo tyrimus (kazkokie labai kruti ten jie doh.gif ), nu tai vat ir padare: kraujas blogas, anemija tipo paumejus, mazas hemoglobinas, dar sake truksta kazkokiu tai kuneliu del kresejimo, na pas mane krauja sunkiai kresa doh.gif Ir vat dar pasake, kad man yra letinio nuovargio sindromas blink.gif Norejau paklaust, kaip jie tai gali tvirtinti, jei padare tik kraujo tyrimus, bet nutylejau, nes nelabai maloni daktare pasitaike unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 05 18, 15:45)
Del to, kad esu perbalus, sulysus ir pan, seimos gyd mane nusiunte i Santarus daryti kraujo tyrimus (kazkokie labai kruti ten jie doh.gif ), nu tai vat ir padare: kraujas blogas, anemija tipo paumejus, mazas hemoglobinas, dar sake truksta kazkokiu tai kuneliu del kresejimo, na pas mane krauja sunkiai kresa doh.gif Ir vat dar pasake, kad man yra letinio nuovargio sindromas blink.gif Norejau paklaust, kaip jie tai gali tvirtinti, jei padare tik kraujo tyrimus, bet nutylejau, nes nelabai maloni daktare pasitaike unsure.gif

o kaip gydyti ar kokių vaistų paskyrė g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 05 18, 15:45)

Sveikos,

tai cia tipo labai krutas tyrimas, jeigu tik Santariskese atlieka? reiketu ir man gal ten nuvaziuoti issitirti g.gif
Tai uzjauciu del mazakraujystes...tau turetu buti silpna. Ir man taip buvo, bet kai laukiausi. Tai galva pasvaigdavo blink.gif
As irgi prisideda prie jusu, serganciuju. Tik man kita bacila prisivilo - jauciu atkritau, nes siandien jauciuosi tragiskai - vel temperatura, kosulys siaubingas, galva skauda blink.gif Isleidau savo vyra su vaiku i kaima, o pati likau namie gydytis unsure.gif Liudna verysad.gif Bet su tokia savijauta niekur nesinori nosies kisti.
Kaip jus laikotes?
kaip tycia oras toks puikus, i gamta traukia...taip norisi kuo greiciau pasveikti.
gero jums savaitgalio, mergaites! 4u.gif
Atsakyti
[COLOR=blue]
QUOTE(vejavaike @ 2007 05 19, 12:03)
Sveikos,

tai cia tipo labai krutas tyrimas, jeigu tik Santariskese atlieka? reiketu ir man gal ten nuvaziuoti issitirti g.gif
Tai uzjauciu del mazakraujystes...tau turetu buti silpna. Ir man taip buvo, bet kai laukiausi. Tai galva pasvaigdavo blink.gif
As irgi prisideda prie jusu, serganciuju. Tik man kita bacila prisivilo - jauciu atkritau, nes siandien jauciuosi tragiskai - vel temperatura, kosulys siaubingas, galva skauda blink.gif  Isleidau savo vyra su vaiku i kaima, o pati likau namie gydytis unsure.gif  Liudna  verysad.gif  Bet su tokia savijauta niekur nesinori nosies kisti.
Kaip jus laikotes?
kaip tycia oras toks puikus, i gamta traukia...taip norisi kuo greiciau pasveikti.
gero jums savaitgalio, mergaites! 4u.gif

labutis,as irgi prisidedu prie jusu,siaubingai jauciuosi,baisios slogos,skauda gerkle,galva,o pasiulimu i gamta.... drinks_cheers.gif bet sergu,o sendien dar suzinojau baisia zinia!zuvo musu geras draugas,su kuriuo dar vakar bendravau sunku net patiketi schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(iirrmmaa @ 2007 05 20, 12:37)
[COLOR=blue]
labutis,as irgi prisidedu prie jusu,siaubingai jauciuosi,baisios slogos,skauda gerkle,galva,o pasiulimu i gamta.... drinks_cheers.gif bet sergu,o sendien dar suzinojau baisia zinia!zuvo musu geras draugas,su kuriuo dar vakar bendravau sunku net patiketi schmoll.gif  verysad.gif

Uzuojauta tau del draugo sad.gif
Laikykis...
Atsakyti
Sveikutės,
Na jau ir prabėgo puikus savaitgalis, gal jau ir vasaros sulauksim ax.gif
Man tai nuo penktadienio kai pradėjo visokios nelaimės griūt tai noris kaukt nebegaliu, nepakeliu net galvos. Kažkoks juodas laikotarpis užėjo ir jaučiuos šudinai verysad.gif
QUOTE(iirrmmaa @ 2007 05 20, 12:37)
[COLOR=blue]
labutis,as irgi prisidedu prie jusu,siaubingai jauciuosi,baisios slogos,skauda gerkle,galva,o pasiulimu i gamta.... drinks_cheers.gif bet sergu,o sendien dar suzinojau baisia zinia!zuvo musu geras draugas,su kuriuo dar vakar bendravau sunku net patiketi schmoll.gif  verysad.gif

Užjaučiu dėl draugo friends.gif

Sveikit ligonikės nėra kada sirgt, o tai su ligom dar kokį debesį užtrauksit lotuliukas.gif
Atsakyti