labuka,na mes ir turime kt teti,sutarti jiems sekasi kaipkada.tik man istrigusi vienas manojo draugo pasisakymas.(beje jis turi dukra)."as niekada jos(mano dukros)taip nemylesiu,kaip savosios,susijaudinu vien nuo minciu",.as suprantu,kad cia svetimas vaikas,bet manu,kad jis padare klaida sakydamas man tai,skaudziai isireze.
O mane myli
Ir as myliu kaip teti
Kazkaip iskart kontakta radom
Pykstames, bet kol gyvenau su tevais buvom kaip tikra seima. O su pirmu mamos draugu nesusigyvenom
Ir duris trankiau, ir akis draskiau, nu netikos jis man nors pasiusk
Paskui ir mama pamate, kad jis netikes
O dabar jau 8 metukai gyvena su draugu ir visi puikiai sutariam. Ir beje mano maziukas jam pats tikriausias anukas
Ir akys panasios ju

O man, dabartinis tai vis primena, kad tai ne jo vaikas, jis turi teva, o jis tik padeda man ji auginti
man tai kartais irgi skaudu
nors kol neturejo savo, tai taip nesakydavo

Kartais vyrai pasako ką ir neturėdami nieko blogo užantį , o jūs nešiojatės paskui visą gyvenimą. Situacijos nėra lengvos su savais vaikais , o su nesavais dar sunkesnės. O myli ar nemyli čia nei prisiversi , nei priversi. Nors blogiausia jei vistik nesistengiama ar nebandoma ieškot bendrų kontaktų su vaiku.
na, mano dukra dabartinio mano druago irgi teciu nevadina...yra aikstinga, paaugliuke beveik, kartais jam visokiu bjaurysciu krecia. draugas sako, kad supranta ir nepyksta, bet kartais taip pasielgia, kad tuo suabejoju...kartais jauciuosi kaip tarpininke tarp ju abieju...o jie salta kara kariauja
nors to beveik nesimato, bet vis islenda smulkmenos.
o su mazuoju viskas geriau, zymiai, nes jis dar mazas, be to, bernas, kazkaip geriau jiem einasi. tik man panasiai kaip gretuliukei, sako, kad savo dukras labiau myli...na, man ir taip aisku ir suprantama, gal ir gerai, kad myli, jomis rupinasi, bet gyvena tai su mumis...nera cia ko vaidint
ash nepritariu tokiam draugo elgesiui

o su mazuoju viskas geriau, zymiai, nes jis dar mazas, be to, bernas, kazkaip geriau jiem einasi. tik man panasiai kaip gretuliukei, sako, kad savo dukras labiau myli...na, man ir taip aisku ir suprantama, gal ir gerai, kad myli, jomis rupinasi, bet gyvena tai su mumis...nera cia ko vaidint

mano dukrytei 4,5 metu, o mano drauga ir busima vyra ji vadina teveliu. Savo tikrojo tevelio jau daugiau nei pora metu nemaciusi ir neatsimena. Mano draugas taip pat turi vaiku, taciaujauniasia ju 13 metu, o vyresne- jau pilnamete. Daug pykciu buvo del mano dukrytes auklejimo- man vis atrode, kad mano draugas labai per grieztas-o jam atvirksciai
ir visi konfliktai vaiku tema baigesi tuomet, kaip abu susede pripazinom, kaip bemyletume vienas kito vaikus, savus kiekvienas vis tiek mylesime labiau, kad ir kaip stengtumemes tai nuslepti. ir po to ne tik mums palengvejo- ir vaikams taip pat. nors kiekvienam savo situacija

Apie tai ar vadinti "teciu", "mama", tegul sprendzia pats vaikas. Mamos draugo sunui dabar 20 metu, bet gal nuo kokiu 16-17 jis mano mama pradejo "mama" vadint ir "tu". O as taip ir nevadinu ir nevadinsiu "teciu". Visada kreipiuosi vardu, Jus ar pan.
Mano mažyle draugas rūpinasi labiau o viresnelė net negali i jį paziureti vos tik jis atiena mano dukros namuose nebus gal kokias 3h. Ką man daryti?
o mano dabartinis draugas ir busimas vyras tikrai myli mano zuikį...Aišku daug girdžiu replikų-"visi jie myli vienodai...ar jei savas nemylėjo, tai kodė turi svetimas mylėti...?" Nuomonę, koks yra tas vyras jau galima susidaryti iš jo veiksmų. Jau po kelių mūsų pažinties dienų, jis prie manęs paskambino savo mamai ir su ja pasidalino apie mus su mažium. tai jo mama iš pradžių atsargiai jam pasakė, kad "sūnau-juk yra merginų ir be vaikų..." O jis jai atsakė, kad esąs labai lamingas ir vaikas tikrai ne kliutis. Ir mama jam atsakė štai ką: " Sūnau, vaikai Dievo dovana-užauginsi kaip savo"...
Ir kai pirmą kartą ruošėmės pas būsimą anitą į svečius, tai ji iš anksto perspėjo, kad atsivežtumėm ir anuką
ir db jau paskambino, pasakė, kad anuką aplankys kalėdų senis 
Ir dabar mano mylimasis mano sūnui atstoja tikrą tėtį, man nebaisu išeiti į darbą ir palikti serganti vaiką kartu su juo, žinau, kad su vaiku bus užsiimta, kad vaikas bus pamaitintas, laiku bus paguldytas miegoti pietukų.....ir siuo metu jau matau teigiamus rezultatus, kuriuos pasiekė mūsų mažiukas-tapo komunikabilesniu, drąsesniu, kai reikia, pasakys atsiprašau, arba ačiū, ramiai ėmė naktimis miegoti....(tfu tfu tfu)....
myliu savo abu vyrukus
Ir kai pirmą kartą ruošėmės pas būsimą anitą į svečius, tai ji iš anksto perspėjo, kad atsivežtumėm ir anuką

Ir dabar mano mylimasis mano sūnui atstoja tikrą tėtį, man nebaisu išeiti į darbą ir palikti serganti vaiką kartu su juo, žinau, kad su vaiku bus užsiimta, kad vaikas bus pamaitintas, laiku bus paguldytas miegoti pietukų.....ir siuo metu jau matau teigiamus rezultatus, kuriuos pasiekė mūsų mažiukas-tapo komunikabilesniu, drąsesniu, kai reikia, pasakys atsiprašau, arba ačiū, ramiai ėmė naktimis miegoti....(tfu tfu tfu)....

myliu savo abu vyrukus

QUOTE(ravesa @ 2006 12 13, 11:26)
kaip abu susede pripazinom, kaip bemyletume vienas kito vaikus, savus kiekvienas vis tiek mylesime labiau, kad ir kaip stengtumemes tai nuslepti. ir po to ne tik mums palengvejo- ir vaikams taip pat. nors kiekvienam savo situacija

Na as irgi negaliu skustis del savo dickio prieziuros, jis ir pamaitins ir priziures ir drasiai palikau, kai isvaziavau trim savaitem, pazaidzia abu, pabuciuoja ji, na viskas gerai, bet meiles tokios, kaip savo sunui nera ir jos tikrai nebus

O ka manote del pamociu? Jos tubut tiesiog priverstos pakesti ne savo vaika, jei jau istekejo uz vyro, kuris jau turi vaiku ir retkarciais su jais matosi?
QUOTE(Sūrelis @ 2007 01 08, 17:26)
O ka manote del pamociu? Jos tubut tiesiog priverstos pakesti ne savo vaika, jei jau istekejo uz vyro, kuris jau turi vaiku ir retkarciais su jais matosi?
Pamote pamotei nera lygi. Ir apskritai, nera sis zodis geras...nepatinka jis man....tikrai ne visos pamotes, tiksliau tos, kurios susitinka su vyro vaikais yra baisios ziezulos