Sveikos,
Jūs viso šaunuolės, mylėkit savo vaikus, o vyrai palauks.....Žinau, tokią vieną istoriją, kaip mergina su vaiku viena, po to susirado draugą, kuris mylėjo, myli ir be abejo mylės jos vaiką........tuo įsitikinau......vaikas ir tas vyras labai panašūs, arba supanašėjo per tą laiką, labai gražiai sugyvena, geriau nei mama su vaiku......bet niekadavaikas jo nepavadino TĖVU, klausiau tos merginos "kodėl tu nepratini jo vadinti tėvu?", o ji man atsakė "tėvo vardas turi būti pelnytas, jei jis jo taip nevadina, vadinas dar nenusipelnė", tada paklausiau to vyruko "ar jam neskaudu, kad jis vis gi tave vardu vadina? ar ne gėda kompanijose ir šiaip visur?, o jis man " ne man negėda, tegul nevadina manęs tėvu, man bus daug maloniau, jei vaikas užaugęs man pasakys "tu buvai man kaip tėvas ir aš tave už tai gerbiu""......nu žinot, visam gyvenimui tas žmogus užsitarnavo mano simpatijas, pagarbą......ir aš tą šeimą labai myliu. Norėčiau, kad ir jūsų vyrai tokie būtų.....linkiu jums sekmės

Niekad nebus per daug gėlių gėlynuose, saulės spindulių, šiaurės vėjų glostomai žemei. Niekad nebus per daug gyvenime draugų .