QUOTE(Jenifer @ 2004 12 20, 15:37)
(...) mano dukra ant savo kambario duru pasikabinusi uzrasa, kad jam ten ieiti draudziama (...)
Jenifer, kas ten per barbarė dukra tavoji? tai, kas vyksta pas jus yra daugiau nei nenormalu. Koks sprendimas? Arba jis - arba ji. Arba jis išeina iš namų, arba kaimietiškai paimat gerą bizūną, krečiat į užpakalį - pasibaigs visi kaprizai. Atsirado mat "asmenybė" 10 metų, kas bus kai sulauks 16-os? atsives draugus su kulkosvaidžiais?
Esu giliai įsitikinęs, kad VAIKAI TURI ŽINOTI SAVO VIETĄ, nepaisant kokio amžiaus. Jei jie tėvų namuose, jei savo duonytės nevalgo - vadinasi turi elgtis kaip vaikai. Dabar nemažai kalbama apie meilę vaikams ir t.t.t. Manau, kad teisingai kalbama, tačiau nepamirškite, kad vaikai užauga ir išskrenda. Liksite gyventi dviese - sutiksite senatvę kartu.
Retoriškas klausimas: ką reikia labiau mylėt vaikus ar sutuoktinį? Esu giliai įsitikinęės, kad jei jis to vertas (-a) labiau reikia mylėt, tausot sutuoktinį. Jei tėvas - tai maitintojas, jei motina (žmona) - tai tik todėl, kad ji MOTINA. Vaikų prisigimdyti galima visą tabūną, o vat gerą žmogų, su kuriuo sutiksi žilą plauką - surasti sunku.
P.s. jei kažkam kils noras pasiginčyti - prašau. Tik pirma atsigręžkite į tradicinę kultūrą ir panagrinėkite tėvo ir motinos vaidmenį šeimoje.