Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ryžtumėtės naujai santuokai?

QUOTE(voverius @ 2007 02 10, 11:18)
Sutinku su stellcis  thumbup.gif
Is ties manau, kad vienatve vienam yra geriau, nei vienatve dviese. Norisi atrodo tokiu paprastu dalyku, bet pastebejau, kuo paprasciau nori tuo sunkiau tai igyvendinama. Silumos ir supratimo, isklausymo ir palaikymo norisi, bet pagalvojus kai bunant kartu to negauni, tada ir prasideda vidinis griuvimas, kaupiasi nuoskaudos, kurios ir virsta ir santykiu ardyma. O atrodo tiek nedaug norisi smile.gif

Nuoskaudų kaupimasis - tai pats šlykščiausiais, lengviausiai prieinamas dalykas santykiuose... O kodėl visa tai vyksta? Lemia nenoras girdėti, priimti, savo kompleksų vystymas sąmonėje, ir, žinoma, prisigalvojimas to, ko kitas žmogus gal net neturejo omenyje... Ne(su)sikalbėjimas.. Tada ateina užsisklendimas... Nutylėjimas... Atsitraukimas ir savo atskiro vidinio pasaulio kūrimas... Bet kas įdomiausia, kad visų šitų dalykų "Silumos ir supratimo, isklausymo ir palaikymo" mes norim VISI... Norim GAUTI ir kartais paprasčiausiai NEIŠMOKSTAM duoti... Ir galiausiai nebemokam priimti... Manau, tai įgyvendinama, bet tada du žmonės turi pradėti žvelgt viena kryptimi... Skaičiau kažkur, kad meilė yra tada, kai ji yra didesnė nei poreikis, kad tas žmogus būtų šalia... Tai būtent atsikratymas egoizmo ir savininkiškumo... Bet.. galima prieštarauti, negi tada būtinas visiškas altruizmas ir vis tiek vienas žmogus lyg ir lieka auka? Viskam reikia patirties ir subrendimo, kai dingsta jaunatvinis idealizmas, kai išmoksti dėlioti iš karto, kai atsikratai savininkiškumo. Bet kas blogiausia, kad su patirtimi tu tampi vis ciniškesnis ir ieškantis minusų, tampi meilės nihilistu, tad tiesiog numoji ranka ir pagalvoji, kad geriau atsitraukti, kol nepradėjai erzintis.
Atsakyti
O as kazkaip nemanau, kad abudu myli vienodai intensyviai. Tai taip ir gaunasi, kai duodi ir negauni atsako. Nors sakoma mylek ne del kazko, o del meiles, bet juk nesinori virsti altruistu. Netgi vienuoles darydamos ir nesitikedamos, nes taip liepia Dievas, tikisi atgalines silumos, o tai jau gaunasi ne meile del meiles smile.gif bet as nenoriu meiles del meiles, noriu jaustis mylima ir myleti smile.gif
Atsakyti
Manau, svarbiausia santykiuose yra partnerystė.. Meilė ne meilė, kaip visi žinome ji, tai nėra tai ką mes patiriame smūgiu - BUM ir myliu.. Aš manau, kad jei santykiuose žmonės ir po bum sugeba išlinkti partneriais, draugais ir visgi išradingais meilužiais, tada viskas įmanoma... Žinoma, vienas visada būna išradingesnis ir kūrybiškesnis, bet dviejų žmonių santykiai turi būti kaip dėlionė, papildymas.. Tai ne ta auka, kai vienas kenkia, o kitas tyli dantis sukandęs, neva myli... Manau, dabartinėj savo būsenoj, labai trokštu būti mylima, ne isteriškai ir kraštutiniškai, bet mielai šiltai ir draugiškai.. Kad ne tiek kvaištum ir glamžytum žmogų susitikus, bet kad susitikus būtų gera įkniaubt nosį į kaklą ir pajausti šilumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stellcis: 10 vasario 2007 - 13:06
QUOTE(Ryto Aušra @ 2007 02 12, 12:14)
ZInai, buna tokiu momentu, kad arodo, jog gyventum su bet kuo, kad tik pasijustum kazkam reikalinga.. Bet greit tokios mintys isgaruoja  rolleyes.gif

cia del to,kad saves nemyli, tokios mintys lenda,as irgi seniau nieko baisiau nei vienatve neisivaizdavau,bet su laiku isaugau. Santuokos nenoriu nei pirmos,nei antros,apsieisiu siame gyvenime be ceremoniju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(stellcis @ 2007 02 10, 13:07)
Nuoskaudų kaupimasis - tai pats šlykščiausiais, lengviausiai prieinamas dalykas santykiuose... O kodėl visa tai vyksta? Lemia nenoras girdėti, priimti, savo kompleksų vystymas sąmonėje, ir, žinoma, prisigalvojimas to, ko kitas žmogus gal net neturejo omenyje... Ne(su)sikalbėjimas.. Tada ateina užsisklendimas... Nutylėjimas... Atsitraukimas ir savo atskiro vidinio pasaulio kūrimas...  Bet kas įdomiausia, kad visų šitų dalykų "Silumos ir supratimo, isklausymo ir palaikymo" mes norim VISI... Norim GAUTI ir kartais paprasčiausiai NEIŠMOKSTAM duoti... Ir galiausiai nebemokam priimti... Manau, tai įgyvendinama, bet tada du žmonės turi pradėti žvelgt viena kryptimi... Skaičiau kažkur, kad meilė yra tada, kai ji yra didesnė nei poreikis, kad tas žmogus būtų šalia... Tai būtent atsikratymas egoizmo ir savininkiškumo... Bet.. galima prieštarauti, negi tada būtinas visiškas altruizmas ir vis tiek vienas žmogus lyg ir lieka auka? Viskam reikia patirties ir subrendimo, kai dingsta jaunatvinis idealizmas, kai išmoksti dėlioti iš karto, kai atsikratai savininkiškumo. Bet kas blogiausia, kad su patirtimi tu tampi vis ciniškesnis ir ieškantis minusų, tampi meilės nihilistu, tad tiesiog numoji ranka ir pagalvoji, kad geriau atsitraukti, kol nepradėjai erzintis.

sveika,

toks jausmas kad mano mintis išsakiai garsiai. Kai aš tai pradėjau suvokti- dar gyvenau lyg ir santuokoj- bet visko buvo tiek prisikaupę kad kažką vienai pakeisti būvo jau neįmanoma- jau nebuvo dėl ko stengtis. Bet man tai labai pravertė, kai sutikau kitą žmogų(kartu gyvenam jau 7metus- tiresa nesantuokoj. Bet santykius pradėjau branginti nuo pirmos dienos ir to paties reikalavau iš jo. Žinot puiku. Nieko nebelaikau savy- pasakau viskas kas nepatinka- visada randam komromisa. kartais jis prisima kaltę kartais aš. Per daug nespaudžiu palieku jam erdvės ir pati ją turiu. Vienu žodžiu net nepagalvojau kad galima taip puikiai gyventi. Viena diena pabūnu egoiste kitą altruiste šaunu- noriu darau valgyt noriu- ne ir pan.Kaip gerai būtų jei jauni žmonės tai suvoktų iš kart. ir brangintų vienas kitą

Papildyta:
QUOTE(voverius @ 2007 02 10, 13:25)
O as kazkaip nemanau, kad abudu myli vienodai intensyviai. Tai taip ir gaunasi, kai duodi ir negauni atsako. Nors sakoma mylek ne del kazko, o del meiles, bet juk nesinori virsti altruistu. Netgi vienuoles darydamos ir nesitikedamos, nes taip liepia Dievas, tikisi atgalines silumos, o tai jau gaunasi ne meile del meiles smile.gif bet as nenoriu meiles del meiles, noriu jaustis mylima ir myleti smile.gif

gal reikėtų dažniau pasakyti ko mes norime, ko trūksta, gal išgirstų suprastų

Papildyta:
QUOTE(Shater @ 2007 02 12, 12:20)
cia del to,kad saves nemyli, tokios mintys lenda,as irgi seniau nieko baisiau nei vienatve neisivaizdavau,bet su laiku isaugau. Santuokos nenoriu nei pirmos,nei antros,apsieisiu siame gyvenime be ceremoniju  schmoll.gif

niekada nesakyk niekada, nežinai ką tau lemta gyvenime sutikti
O dėl savęs nemylėjimo tu 100%b teisi. tai viena iš skyrybų priežasčių. Jei nemylėsi savęs pati, tai ir niekas nemylės(nebent gailėsis- o tai ,mano nuomuone, negerai
Atsakyti
QUOTE(Ryto Aušra @ 2007 02 12, 11:49)
Nepasakyciau, kad gyvenant kartu jauciaus taip, kaip dabar - slyksciai, pamesta...

Ryto Ausra, patikek, gyvenant kartu kartais galima jaustis dar baisiau unsure.gif Neliudek labai, kai mane diedas paliko, as blioviau is pradziu, vis galvojau, kokia as negera, negrazi ir visokia kitokia buvau, o po to kazkaip emiau sypsotis visiems is eiles rolleyes.gif Pagalvojau, juk jei liudesiu visa laika, tai ir nesutiksiu linksmo zmogaus, jei verkslensiu - tai tik tokie patys verksniai ir lips prie manes unsure.gif
O be to, tai juk tavo diedas cia nesuauges, nesubrendes, nevykes, o ne tu. Tu jauna, grazi, protinga 4u.gif Na, kaip ir mes visos cia esancios ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryto Aušra @ 2007 02 12, 12:08)
Kad zinotum, kaip sildo tokie tavo zodziai  wub.gif

Na matai, o tu dar abejoji, ar tik gyvenimas neblogeja mirksiukas.gif Gyvenimas grazus, o mes cia tam ir esam, kad viena kitai apie tai primintumem 4u.gif

Hmmm, gal as cia ir ne i tema blush2.gif bet man visada laaaaaaabai siltas tavo avatarcikas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2007 02 12, 13:18)
Hmmm, gal as cia ir ne i tema blush2.gif bet man visada laaaaaaabai siltas tavo avatarcikas wub.gif  thumbup.gif

Ai, toks liudnas ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryto Aušra @ 2007 02 12, 12:25)
Ai, toks liudnas ir tiek  rolleyes.gif

Hmmm, nu kad jis man nelabai liudnas g.gif na gerai gerai - toks sviesiai liudnas smile.gif ir man visada taip gera buna, i ji paziurejus wub.gif Taigi, prasom dazniau rodytis!! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2007 02 12, 13:34)
Hmmm, nu kad jis man nelabai liudnas g.gif na gerai gerai - toks sviesiai liudnas smile.gif ir man visada taip gera buna, i ji paziurejus wub.gif Taigi, prasom dazniau rodytis!! tongue.gif

Jei galima aš dar pridėsiu kad ir vardas toks šviesus ir viltingas
Atsakyti
Naujai santuokai bent 10 metų nesiryšiu schmoll.gif tik prieš porą mėnesių išsiskyriau, fui fdaugiau man nereik, galima ir taip gražiai ar negražiai gyvent, nebūtinai tuoktis rolleyes.gif
Atsakyti
Naujai santuokai - NE NE NE 4u.gif
Atsakyti