Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ryžtumėtės naujai santuokai?

as dabar skiriuosi. gaila kad per velai paaiskejo kad mano vyra yra visiskas egoistas. tikiu i geresne ateiti, taigi ryzciausi antrai santuokai. ieskosiu zmogaus kuris priimtu mane su dukra ir myletu mus abi. bet jau labai ji tikrinsiu ar tikrai neapgaudineja smile.gif
Atsakyti
manęs kažkaip netraukia dar kartą tekėti, ką tai pakeis, tai juk tik formalumas, pirmą kartą kas kita tai didelė šventė juk visos(na beveik visos) tekam šventai tikėdamos kad tai vienas vienintelis ir visam gyvenimui, ach kaip gražu.... biggrin.gif
Atsakyti
Sunku atsakyti g.gif manau, kad ryžčiausi, nors kas ten žino. Manęs niekad nejaudino, koks mano statusas - gyvenau su pirmuoju susimetus gal kokius 6 metus.
Atsakyti
QUOTE(juliana.d @ 2007 05 07, 00:03)
as dabar skiriuosi. gaila kad per velai paaiskejo kad mano vyra yra visiskas egoistas. tikiu i geresne ateiti, taigi ryzciausi antrai santuokai. ieskosiu zmogaus kuris priimtu mane su dukra ir myletu mus abi. bet jau labai ji tikrinsiu ar tikrai neapgaudineja smile.gif

ir man tas pats, tik aš jau išsiskyriau bigsmile.gif bet jau kaip kreivai žiūriu į vyrus blush2.gif nieko negaliu padaryti pasidariau labai įtari, nors puikiai žinau, kad ne visi vyrai tokie parazitai ax.gif
Atsakyti
As kazkodel santuokos velniskai bijau, kadangi pirmai santuokai nesiryzau ir nedariau nieko kad tai ivyktu - kazkodel atrode mieliau likti vienai su vaiku ( ir neklydau ) dabar jau kartais pagalvoju, kad reiketu, bet vel gi ta baime ir dar tikriausiai ji mane kokia 10 metu persekios, nebent atsiras toks vyras kuris mane nugales ir visus sarvus nuims ax.gif
Atsakyti
pastaruoju metu nebespjaunu i santuoka tongue.gif kas zino, kada i musu kiema ateis svente biggrin.gif
Atsakyti
Ryžčiausi,jei šalia būtų tas žmogus,kuris išties būtų man skirtas,o aš jam...Juk galima tai pajusti,suprasti...
Atsakyti
QUOTE(Arktos @ 2007 05 16, 23:46)
Ryžčiausi,jei šalia būtų tas žmogus,kuris išties būtų man skirtas,o aš jam...Juk galima tai pajusti,suprasti...

O ar pirmą kartą buvo kitaip? Juntama, suprantama... Kodėl vėliau viskas pasikeitė?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 05 17, 09:29)
O ar pirmą kartą buvo kitaip? Juntama, suprantama... Kodėl vėliau viskas pasikeitė?

Pirmą kartą nieko nebuvo,tik baimė "ką žmonės pasakys" unsure.gif lotuliukas.gif ir dar visokių kitokių niuansų...todėl ir keistis nebuvo kam,gal tik noras,ką nors padaryti,kad būtų kažkas juntama,atsirado,tik,deja,iš vienos pusės...
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2007 05 08, 17:51)
manęs kažkaip netraukia dar kartą tekėti, ką tai pakeis, tai juk tik formalumas, pirmą kartą kas kita tai didelė šventė juk visos(na beveik visos) tekam šventai tikėdamos kad tai vienas vienintelis ir visam gyvenimui, ach kaip gražu.... biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal ir norėčiau ištekėti antrą kartą, bet taip pat labai bijau nusivilti ir vėl... Be to, manau, kad pakankamai "nuodyčiau" gyvenimą naujajai antrajai pusei, nuolat nepasitikėdama, tikrindama, baimindamasi, lygindama su ex. Net ir nenorint taip elgtis, asociacijos pačios iškyla iš įvairių situacijų ir ... nesusilaikau neatstūmus net ir nuoširdaus žmogaus.
Atsakyti
Gal nuosirdaus ir nereikia atstumti,buna gi ir isimciu
Atsakyti