nereikia pries nieka atsiskaitinet...
gali siekti karjeros ir negalvot kaip savo laisvalaiki padalinti i tris dalis t.y sau vaikams ir dar vyrui..
gali namie vaiksciot su bigudukais ir caro maro laiku chalatu..
gali flirtuoti su kuo tik nori ir nebijot vyro pavydo..
nbera vyro nebera ir problemu ir kaluasimu ale o gal jis man neistikimas,kodel jis negali isiplauti kojiniu,kaip galima riauget prie stalo ir t.t..
yra daug pliusu bet kartu yra mielosios ir minusas kai niekas lovos nepasildo ir pries iseinant i darba nepabuciuoja...
QUOTE(SkyLy @ 2008 03 06, 11:41)
nereikia pries nieka atsiskaitinet...
gali siekti karjeros ir negalvot kaip savo laisvalaiki padalinti i tris dalis t.y sau vaikams ir dar vyrui..
nbera vyro nebera ir problemu ir kaluasimu ale o gal jis man neistikimas,kodel jis negali isiplauti kojiniu,kaip galima riauget prie stalo ir t.t..
yra daug pliusu bet kartu yra mielosios ir minusas kai niekas lovos nepasildo ir pries iseinant i darba nepabuciuoja...
matyt minusas kad valgi nereikia gaminti

Jei yra normalus žmogus šalia - vienišės gyvenimas neturi jokių privalumų. Iš patirties sakau. Privalumas: miegot kiek nori, vaikščiot susivėlusiai, pas drauges eit kada nori? Geras vyras to niekada nedraus, supranta jie puikiai moterų silpnybes, ir norą būti palepintoms. Kai normalūs tarpusavio santykiai - pasidalijami buities darbai, todėl tai - ne problema. Iš esmės požiūris čia neteisingas, to nedarysiu, kodėl turiu valgyt gamint ir t.t.? Kai myli žmogų ir matai kaip jis rūpinasi tavimi - norisi jam daryti gera. Įsivaizduokit, kad kalbat apie savo vaiką - to jam nedarysiu, neskalbsiu, negaminsiu. Tai vat. Apie mylimą vyrą norisi pabėgioti. Man tikrai norisi, bet žmogus turi būti to vertas.
Neužsiciklinkit, kad gyventi vienai gerai ir nieko daugiau nenoriu.
QUOTE(Nili @ 2008 03 06, 16:59)
Jei yra normalus žmogus šalia - vienišės gyvenimas neturi jokių privalumų. Iš patirties sakau. Privalumas: miegot kiek nori, vaikščiot susivėlusiai, pas drauges eit kada nori? Geras vyras to niekada nedraus, supranta jie puikiai moterų silpnybes, ir norą būti palepintoms. Kai normalūs tarpusavio santykiai - pasidalijami buities darbai, todėl tai - ne problema. Iš esmės požiūris čia neteisingas, to nedarysiu, kodėl turiu valgyt gamint ir t.t.? Kai myli žmogų ir matai kaip jis rūpinasi tavimi - norisi jam daryti gera. Įsivaizduokit, kad kalbat apie savo vaiką - to jam nedarysiu, neskalbsiu, negaminsiu. Tai vat. Apie mylimą vyrą norisi pabėgioti. Man tikrai norisi, bet žmogus turi būti to vertas.
Ar vyrui norisi pabegioti apie moteri?
QUOTE(laureta @ 2008 03 06, 18:26)
Ar vyrui norisi pabegioti apie moteri?
Norisi. O jei nesinori - pačios moters reikalas parodyti ir pamokyti, kad ja reikia pasirūpinti ir padėti. Nebūtinai vyras pvz. turi gaminti, yra daugybė kasdienių darbų, kur vyras gali pabėgiot apie moterį.
QUOTE(R.A. @ 2008 03 10, 17:17)
Tenka but atsakingai uz 2 vaikus vienai....neber isvis laisvalaikio, kad tektu vienai pabut. Tenka pastoviai derint, kas priziures juos, kai as dirbsiu, mat ex pastoviai "uzimtas', baliukai svarbiau, nei vaiku prieziura....tenka verstis per galva, kaip ismaitint vaikus, aprenkt, is ko pirkt vaistus, kaip "persiplest", kad vienu metu serganti priziuret, kita i darza nuvest.... Na bet viskas nublanksta pries zodzius "mamyte, mes taip tave mylim!" 

As bent dziaugiuosi, kad mano ex man po kojomis nesimaso beveik 10 metu. Man vienai lengviau buvo po skyrybu nei su juo kai gyvenau. Nebereikia nors jo maitinti ir uz ji moketi komunaliniu paslaugu.
QUOTE(laureta @ 2008 03 10, 18:30)
As bent dziaugiuosi, kad mano ex man po kojomis nesimaso beveik 10 metu. Man vienai lengviau buvo po skyrybu nei su juo kai gyvenau. Nebereikia nors jo maitinti ir uz ji moketi komunaliniu paslaugu.
as tuo dziaugiuosi 3 metus...bet gerai suprantu,kad viena buti nenoriu...tik va tinkama sunku susirasti...

QUOTE(kange @ 2008 03 13, 01:01)
as tuo dziaugiuosi 3 metus...bet gerai suprantu,kad viena buti nenoriu...tik va tinkama sunku susirasti... 

Kol tinkamo nera, man gerai buti ir vienai. Kai tinkamas pasibels, tuomet spresiu, kaip geriau.
QUOTE(laureta @ 2008 03 13, 08:26)
Kol tinkamo nera, man gerai buti ir vienai. Kai tinkamas pasibels, tuomet spresiu, kaip geriau.
QUOTE(laureta @ 2008 02 28, 18:36)
Mano busimas vyras 6 metais vyresnis ir man kaip tik.
Ale matai gi kaip greitai nuomonės keičiasi... Perdvi savaites būsimas vyras tapo netinkamu.
QUOTE(Medinis @ 2008 03 13, 10:27)
Ale matai gi kaip greitai nuomonės keičiasi... Perdvi savaites būsimas vyras tapo netinkamu.
vaje Medinis Vienises gyvenimo privalumuose

Ar as taip sakiau, kad busimas vyras tapo netinkamu?

QUOTE(laureta @ 2008 03 13, 10:22)
Ar as taip sakiau, kad busimas vyras tapo netinkamu? 

Gal galite atsakyti į tris klausimus:
1. Ar sakėte, kad turite 6 metais vyresnį būsimą vyrą?
2. Ar sakėte, kad neturite tinkamo vyro ir jums gerai būti vienišai?
3. Kaip jūs sujungiate atsakymus į pirmus du klausimus?
QUOTE(Medinis @ 2008 03 13, 12:16)
Gal galite atsakyti į tris klausimus:
Tai kisimasis i mano privatu gyvenima. Skaitinek ka rasau ir nekaisiok savo ilgos nosies ten kur nepriklauso.