Įkraunama...
Įkraunama...

Vienišės gyvenimo privalumai

As labai pasiilgau vienises gyvenimo...
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 09 08, 02:47)
As labai pasiilgau vienises gyvenimo...

Pasakė moteris, kuri prieš dvi savaites susituokė su su savo gyvenimo meile...
Atsakyti
Man beje irgi buvo lengviau po skyrybu (moraliskai) kai baigesi tas vergavimo kosmaras.O ex niekaip negalejo suvokti kaip as cia be jo neprapuolu ir kodel neprasau kad atgal griztu,buvo pats pradejes prasytis ax.gif Pliusai buvo tokie kad istojau ir baigiau kolegija,susiradau kruva puikiu draugu (su senais jau ex pasistenge kad rysiai nutruktu-net telefonu neleisdavo kalbetis),tarp kuriu mano vaikai ir uzaugo,buvo aplankyti visi koncertai,miesto renginiai,parodos,iki isnaktu "skamba kankliai"sokdavome,sekmadieniais vasara su chebra prie ezeru,keliaudavom,ziema pas ka nors rinkdavomes geru filmu ziuret ar siaip pabendraut,taigi mano merginu vaikyste tikrai idomi buvo,kas buvo visiskai neimanoma kai su teveliu gyvenom-jis pripazino tik viena laisvalaikio praleidimo buda-televizoriu blink.gif Ir kad vaikai jo ziuret netrukdytu blink.gif Brrr...taigi geriau vienisai nei su tokiu,kuris moteru ir vaiku zmonem nelaiko...nudegus gerai esu,prisiminti net nesinori...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 09 08, 08:24)
Pasakė moteris, kuri prieš dvi savaites susituokė su su savo gyvenimo meile...

Bet juk tai yra normalu smile.gif Pasiilgti vienišės gyvenimo. Taip pat kaip būnant vienšai kartais norisi tokiai nebūti smile.gif Žmogus nori to ko neturi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 rugsėjo 2008 - 08:28
QUOTE(Zitlali @ 2008 09 08, 09:28)
Bet juk tai yra normalu smile.gif Pasiilgti vienišės gyvenimo.

2 savaitės po vestuvių? Tikrai normalu? O kas gi tada yra nenormalu?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 09 08, 09:49)

Aš tik išsakiau savo nuomonę, man tai atrodo normalu smile.gif aišku nelygu kaip pasiilgsti rolleyes.gif
Atsakyti

Vienises gyvenimas patrauklesnis tuomet kai pries tai gyvenai su nevykeliu, savanaudziu ir t.t. Tuomet tu pliusu tiek daug atsiranda, bet suradus mylima zmogu tai tie pliusai niekur nedingsta, nes gali elgtis ir buti savimi kaip ir anksciau...
As jei darausi manikiura tai sekanti karta padarau ir draugui, jei darausi depilaicijas jis mane palieka ir taip viena ir dar uzsiima su mano vaiku, nes negali ziuret kaip man skauda blush2.gif
Del maisto tai gaminu sau, uztenka ir jam... Tas pats galioja ir is jo puses. Galiu eiti, vaziuoti kur noriu ir nesulaukti pretenziju tongue.gif
Nors po skirybu su vaiko tevu nesiryztu visiskai kartu gyventi ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 09 08, 13:03)
Vienises gyvenimas patrauklesnis tuomet kai pries tai gyvenai su nevykeliu, savanaudziu ir t.t. Tuomet tu pliusu tiek daug atsiranda, bet suradus mylima zmogu tai tie pliusai niekur nedingsta, nes gali elgtis ir buti savimi kaip ir anksciau...
  As jei darausi manikiura tai sekanti karta padarau ir draugui, jei darausi depilaicijas jis mane palieka ir taip viena ir dar uzsiima su mano vaiku, nes negali ziuret kaip man skauda  blush2.gif 
  Del maisto tai gaminu sau, uztenka ir jam... Tas pats galioja ir is jo puses. Galiu eiti, vaziuoti kur noriu ir nesulaukti pretenziju  tongue.gif 
  Nors po skirybu su vaiko tevu nesiryztu visiskai kartu gyventi ir t.t.  blush2.gif

isties negaliu sakyti, kad man blogai dabar. Miegu kiek noriu, dirbu kiek noriu. Be to nedirbu, o vyras dirba per du darbus. Tikrai nesistengiu itikti niekam. Neisimtis ir mano vyras biggrin.gif. Jis neriboja man nieko.
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2008 09 08, 09:07)
Man beje irgi buvo lengviau po skyrybu (moraliskai) kai baigesi tas vergavimo kosmaras.O ex niekaip negalejo suvokti kaip as cia be jo neprapuolu ir kodel neprasau kad atgal griztu,buvo pats pradejes prasytis ax.gif Pliusai buvo tokie kad istojau ir baigiau kolegija,susiradau kruva puikiu draugu (su senais jau ex pasistenge kad rysiai nutruktu-net telefonu neleisdavo kalbetis),tarp kuriu mano vaikai ir uzaugo,buvo aplankyti visi koncertai,miesto renginiai,parodos,iki isnaktu "skamba kankliai"sokdavome,sekmadieniais vasara su chebra prie ezeru,keliaudavom,ziema pas ka nors rinkdavomes geru filmu ziuret ar siaip pabendraut,taigi mano merginu vaikyste tikrai idomi buvo,kas buvo visiskai neimanoma kai su teveliu gyvenom-jis pripazino tik viena laisvalaikio praleidimo buda-televizoriu blink.gif Ir kad vaikai jo ziuret netrukdytu blink.gif Brrr...taigi geriau vienisai nei su tokiu,kuris moteru ir vaiku zmonem nelaiko...nudegus gerai esu,prisiminti net nesinori...

kad issiskyriau, tikrai nesigailiu ir niekada nesigailejau. Miegu lovoj, valgau ka isinoriu, einu kur noriu, pinigu is mano pinigines niekas neima be mano zinios. Viso sito neturejau, kad gyvenau su vyresneles tevu.

QUOTE(Medinis @ 2008 09 08, 09:49)

doh.gif skaiciuok geriau.
Atsakyti
as gal dar neatsikandau tos nevienises duonos, nes net nupuro pagalvojus, kas butu jei likciau viena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2008 09 08, 17:39)
as gal dar neatsikandau tos nevienises duonos, nes net nupuro pagalvojus, kas butu jei likciau viena  doh.gif

Duok Dieve,kad ir neatsikastum,nuosirdziai to linkiu smile.gif As atsikandau taip kad iki siol viena,tiesiog nieko neprisileidziu arciau nei per draugiska atstuma ir kitaip negaliu,nors gal ir noreciau...kazkas pasidare man nuo to rupaus kasnio...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 09 08, 17:55)
Duok Dieve,kad ir neatsikastum,nuosirdziai to linkiu smile.gif As atsikandau taip kad iki siol viena,tiesiog nieko neprisileidziu arciau nei per draugiska atstuma ir kitaip negaliu,nors gal ir noreciau...kazkas pasidare man nuo to rupaus kasnio...

viskam savas laikas.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 09 08, 18:05)
viskam savas laikas.

Tik kad tas laikas jau net 14m tesiasi verysad.gif
Atsakyti