Įkraunama...
Įkraunama...

Vienišės gyvenimo privalumai

as 10 metu pragyvenau ir nieko. liudna budavo ir sunku, tarkim kai susirgdavau. bedai istikus jau nebudavo su kuom pasitart ar kam padet.

gal reiketu keisti kazka arba paciai keistis?
Atsakyti
Gal,bet kad vat neiseina...sulaukejau matyt visai per tuos metus... blush2.gif
Atsakyti
Nenugncysiu, isties laukejau ir as. Bet visgi seima man buvau auksciau uz vienises gyvenima. Labai norejau.
Atsakyti
Vieniša mama esu jau ketvirti metai, per tą laikotarpį patobulėjau , pralinksmėjau ir atsirado daug gyvenimo iššūkių bei galimybių, pavyzdžiui, jei anksčiau nei kelionės susiplanuot negalėjau, tai po skyrybų kasmet net po keletą kartų per metus pakeliauju, lankau įvairius seminarus ir namuose ramu ir mažiau rūpesčių.
O gal užtektų pakeisti tik požiūrį - čia kitoms mamytėms pagalvoti. smile.gif
[B]
Atsakyti
QUOTE(kindy @ 2008 09 11, 09:17)
Vieniša mama esu jau ketvirti metai, per tą laikotarpį patobulėjau , pralinksmėjau ir atsirado daug gyvenimo iššūkių bei galimybių, pavyzdžiui, jei anksčiau nei kelionės susiplanuot negalėjau, tai po skyrybų kasmet net po keletą kartų per metus pakeliauju, lankau įvairius seminarus ir namuose ramu ir mažiau rūpesčių.
O gal užtektų pakeisti tik požiūrį - čia kitoms mamytėms pagalvoti.  smile.gif
[B]

poziuris pasikeicia, kai namie ramybe. Su itemptais nervais nelabai daug ka nuveiksi. biggrin.gif
Atsakyti
VIENA GYVENU JAU 6 METAI. TAIP GYVENDAMA JAUCIUOSI KOMFORTISKAI. kARTAIS PAGALVOJU, KAD NORECIAU DAR VIENO VAIKELIO. BET KUOMET PRADEDU MASTYTI APIE SEIMOS MODELI, TAI MANE IMA GASDINTI: KAZKOKS ZMOGUS (VYRAS) NUOLAT TRINSIS MANO NAMUOSE, SKLEIS KVAPUS, JI REIKES MAITINTI, PRIE JO DERINTIS g.gif. NET NUPURTO NUO TOKIU MINCIU.
tIKRAI NEESU NEI LEISBIETE, NEI PRIES VYRUS, BET SAVO NAMUOSE JU NEGALIU ISIVAIZDUOTI TAIP, KAD JIE NEKELTU MAN DISKOMFORTO.
GAL CIA KAS SU MANIMI NEGERAI? KAI PARASIUS PERSKAICIAU, TAI NET MAN PACIAI BAISIAI SKAMBEJO lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2008 09 21, 07:43)
VIENA GYVENU JAU 6 METAI. TAIP GYVENDAMA JAUCIUOSI KOMFORTISKAI. kARTAIS PAGALVOJU, KAD NORECIAU DAR VIENO VAIKELIO. BET KUOMET PRADEDU MASTYTI APIE SEIMOS MODELI, TAI MANE IMA GASDINTI: KAZKOKS ZMOGUS (VYRAS) NUOLAT TRINSIS MANO NAMUOSE, SKLEIS KVAPUS, JI REIKES MAITINTI, PRIE JO DERINTIS g.gif. NET NUPURTO NUO TOKIU MINCIU.
tIKRAI NEESU NEI LEISBIETE, NEI PRIES VYRUS, BET SAVO NAMUOSE JU NEGALIU ISIVAIZDUOTI TAIP, KAD JIE NEKELTU MAN DISKOMFORTO.
GAL CIA KAS SU MANIMI NEGERAI? KAI PARASIUS PERSKAICIAU, TAI NET MAN PACIAI BAISIAI SKAMBEJO lotuliukas.gif

Na,tiek laiko pragyvenus vienai,suprantu,kad jau pripranti.Bet juk ne visi vyrai tokie.Gal atsiras tas zmogus kurio kvapo tu ilgiesies,kuriam patiks gaminti valgi~(ir darysi tai su meile),del kurio tavo namai bus pilni laimes,dziugiu akimirku. thumbup.gif Ir ta trintis,derinimasis bus malonus. wub.gif Tiesiog gal esi susidariusi tokio (nekokio) vyro modeli ir net neisivaizduoji,kad jis gali buti kitoks..Ech meile...tikrai uzdeda rozinius akinius.kartais. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2008 09 21, 08:43)

drinks_cheers.gif Man tas pats!!Jau draugai mane vos ne beprote pradejo vadinti,kai pasakau kad i savo ir sunaus erdve nemanau dar kazka kada nors isileisti.. Nu nesu ir as pries vyrus,bet namuose,kad gyventu,valgytu,TV ziuretu... schmoll.gif
Tik man paciai neskamba baisiai..As pagalvojau,na kodel turiu save dar kazkam dalinti...Gana..Turiu savo gyvenimo meile salia - sunu.
Na gal kada nors kitaip galvelei surodys....gal...bet nemanau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2008 09 21, 14:26)
As pagalvojau,na kodel turiu save dar kazkam dalinti...Gana..Turiu savo gyvenimo meile salia - sunu.
Na gal kada nors kitaip galvelei surodys....gal...bet nemanau smile.gif

Kol sunus mazas-taip. Bet kai jis iseis is namu, as pvz nenoreciau viena gyventi.
Zinoma, kalba eina apie gera ir mylima vyra, sielos drauga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2008 09 21, 14:32)
Kol sunus mazas-taip. Bet kai jis iseis is namu, as pvz nenoreciau viena gyventi.
Zinoma, kalba eina  apie gera ir mylima vyra, sielos drauga wub.gif

Bet tai dar taip tooooliiii.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2008 09 21, 14:26)
drinks_cheers.gif Man tas pats!!Jau draugai mane vos ne beprote pradejo vadinti,kai pasakau kad i savo ir sunaus erdve nemanau dar kazka kada nors isileisti..

Ir aš sutinku. Nors mano vaikai jau dideli, tikrai ne už kalnų tas laikas, kai išeis iš namų, manęs negąsdina vienatvė ir nekyla noro kažką įsileisti į savo gyvenimą. Visą gyvenimą ieškodavau galimybių pabūti vienai, visada man to trūko. Ir dabar, kai pagaliau likau su vaikais, mėgaujuosi tokiu gyvenimu... Žinau, kad mėgausiuos ir tada, kai gyvensiu be vaikų - tiesa, ne visai viena, nes namie dar pora katinų. Būsiu sena ragana su katinais biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 09 09, 13:44)
as 10 metu pragyvenau ir nieko. liudna budavo ir sunku, tarkim kai susirgdavau. bedai istikus jau nebudavo su kuom  pasitart ar kam padet.

O man čia kaip tik pasikeitimas į gerąją pusę: nebereikės sergančiai keltis, kad vyrui sriubos išvirčiau biggrin.gif , o ir bėdai ištikus visada pati už abu spręsdavau, dabar užteks tik už save... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 09 21, 16:44)
Ir aš sutinku. Nors mano vaikai jau dideli, tikrai ne už kalnų tas laikas, kai išeis iš namų, manęs negąsdina vienatvė ir nekyla noro kažką įsileisti į savo gyvenimą. Visą gyvenimą ieškodavau galimybių pabūti vienai, visada man to trūko. Ir dabar, kai pagaliau likau su vaikais, mėgaujuosi tokiu gyvenimu... Žinau, kad mėgausiuos ir tada, kai gyvensiu be vaikų - tiesa, ne visai viena, nes namie dar pora katinų. Būsiu sena ragana su katinais biggrin.gif  thumbup.gif
Papildyta:
O man čia kaip tik pasikeitimas į gerąją pusę: nebereikės sergančiai keltis, kad vyrui sriubos išvirčiau biggrin.gif , o ir bėdai ištikus visada pati už abu spręsdavau, dabar užteks tik už save... smile.gif

As kai igavau vienises gyvenimo privalumu, tai dabar viska noriu tureti savo rankose, kontroliuoti ir t.t.
Nors man nereikia sukti galvos, kas ir kaip, taciau atsarga gedos nedaro. bent jau susirgus turiu kam puodeli arbatos paduoda. del to negaliu sakyti, kad blogai, taciau visgi to vienises gyvenimo as pasiilgstu.
Elgiuos ir dabar panasiai, issiplaunu indus kada noriu, tvarkausi irgi kada noriu. O jeigu kam namie negerai, tegu susitvarko biggrin.gif
Tiesiog noriu pagyventi ir del saves ax.gif
As kai issiskyriau, nebezinojau kur ta laisve su laiku ir panaudoti. Juk nebereikia apsokineti tinginio smile.gif Ir kai ismokau pasirupinti savimi pilnai, tuomet i vyrus pradejau ziuret is auksto, kad jie nesugeba ir nemoka gyventi su moterimi. Laukia kol jiems bus patarnaujama. na, ne man toks gyvenimas. biggrin.gif
Atsakyti