Įkraunama...
Įkraunama...

Vienišės gyvenimo privalumai

Paskaiciau, smagiai pasijuokiau ir supratau, kad as laiminga, kad man neteko to viso patirti, o ir dabar esu laiminga nes gyvenu kaip noriu, aukleju vaikus kaip noriu, guliu, zaidziu ir niekas man nepasakoja ko ir kiek pirkti, AS LAIMINGA wub.gif
Aciu, kad akis atverete wub.gif wub.gif wub.gif Kartais pagalvodavau, kad gal ir neblogai butu salia kas nors, bet toks koks yra tevas mano dvynuku, tai tikrai geriau jokio schmoll.gif
Atsakyti
Pakolkas privalumu jokiu nejauciu, sunkoka tvarkytis. Vakarais pazliumbiu, kad va gyvenimas taip leme man vienai gyvent...kartais net kalta pasijauciu, kad visi mano trys vaikiukai nuo skirtingu tevu ax.gif bet ar tame esme...

Truksta man labai paramos, gyvenau pas tevus, bet pas juos maza vietos, tai persikraustem kitur, dabar seimininke liepe kraustytis lauk, nes atseit blogai, kad pas mane trys vaikai, dar pridarys kokiu nesamoniu, apteplios sienas ar baldus suplesys..... sad.gif o kad esu vienisa motina tai dar blogiau, o kai pamate, kad mano vaikkiukas nevisai baltos spalvos tai isvis sad.gif
Atsakyti
oj, mergos... su šia tema "nusviedėt" mane i neseniai buvusius ikisantuokinius laikus... rolleyes.gif
Kokia rami tuomet buvau...jokiu durnu minciu, anytų ir t.t. laisvo laiko n. kur nori, ka nori, kada nori ir su kuo nori.
Bet buvo įkyri mintis gyvate, kuri kirbino sirdele, zadino ja meilei...
po santokos laiko nebeliko, teko save riboti, o tai aisku -nervų protrūkiai, tupinejimas apie du zmones irgi nervijo...dar tas sokis su puodais...aj, nekalbu, bo jau pripratau but pakarta ir nenoriu saves daba "drakoninti"...
Atsakyti
tai sakai, daile, nervu protrukiai santuokoj aplanko??As kaip issiskyriau, tai nervu protrukiai zenklaiai sumazejo. Pasirodo, cia ne mane viena jie aplankydavo biggrin.gif Vis tik tas derinimasisi ir saves uzslopinimas savo padaro....na, ir kodel taip yra, kodel du zmones negali buti laisvi vienas salia kito??nesuprantu
Atsakyti
Pritariu apsoliučiai visiems išvardintiems privalumams ir tiesą sakant tiek prie jų esu pripratusi kad nebeįsivaizduoju ar sugebėčiau taikytis prie kito žmogaus buvimo šalia.Nes minusų matau labai mažai-nereguliarus seksas blush-anim-cl.gif,mašinos remontas,viena piniginė-kadangi esu labai netaupi būtų labai smagu kad kas padėtų finasiniuose reikaluose nes labai noriu savo namų bet bijau kad neišsimokėsiu.Bet juk tema apie privalumus,tai sąrašo ir nebetęsiu.Tik pasikartosiu kad turbūt ir gyvensiu viena nes labai jau nenoriu atsisakyti visų tų privalumų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIRRA: 24 kovo 2005 - 20:23
QUOTE(Daile @ 2005 03 24, 17:33)
Kokia rami tuomet buvau...jokiu durnu minciu, anytų ir t.t. laisvo laiko n. kur nori, ka nori, kada nori ir su kuo  nori.
po santokos laiko nebeliko, teko save riboti, o tai aisku -nervų protrūkiai, tupinejimas apie du zmones irgi nervijo...dar tas sokis su puodais...aj, nekalbu, bo jau pripratau but pakarta ir nenoriu saves daba "drakoninti"...

nebuvau istekejusi, bet patikek nors ir esu laisva, bet po vaiku gimimo nera laisvo laiko, reikia sokti su puodais, nervu protrukiai ir pan. vaikus galiu palikti tik su savo mama, o is istekejusi panu daznai girdziu, kad vaikus gali palikti ir su savo tevais, ir su savo vyrais (mano istekejusios drauges nera isimtis) ir eiti i parduotuves, susitikti su draugemis ir t.t.
bet uztat jos negali nesislapstydamos nueiti i pasimatyma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktute: 24 kovo 2005 - 21:22
Oi, mergaites, nevykit Dievo i medi. Turit vaikiukus, vienisos ar ne, bet vaikiukai yra didziausias dziaugsmas. As taip pat kelerius metus viena auginau vaika, veliau istekejau (ne uz vaiko tevo). Ir ka? nei geriau, nei blogiau. Viena situacija turejo vienokiu privalumu, kita - kitu. Viena vienokiu sunkumu, kita - kitokiu. Esu laimingai istekejusi ir vaikas mano laimingas, bet pasakysiu atvirai, kad kai kartais sunkumai kokie uzgriuva ant galvos - tikrai prisimenu vienisos (su maziuku) dienas su nostalgija blush2.gif . Todel turbut kokia situacija bebutu - kiekviena rastume del ko paliudet ar daugiau noret. O meiles, silumos ir rysio su vaikiuku - niekas nepakeis. Visose situacijose jis bus svarbiausias. Todel jei esat vienos - isnaudokit ta laika, isnaudokit visus privalumus kuriuos jums si situacija suteikia. Tikrai manau kad apie 80 procentu jusu vienisu anksciau ar veliau istekes, o tada prisisminsit daug dalyku su nostalgija ir laika skirta tik sau ir maziukui (-kams) smile.gif Bukit laimingos 4u.gif
Atsakyti
Turiu visokios patirtes-buvau santuokoj,po to buvau viena su vaikais,po to vel gyvenau neviena,o dabar vel pradejau gyventi viena.
Negaliu sakyti,visokiu buvo periodu, ypac po santuokos isirimo,bet pagyvenusi beveik puse metu su kitu diedu,dabar viena jauciuosi kaip rojuje,nes:
1) Niekas rytais nebamba,kad per anksti keliuosi ir trukdau miegoti.
2) Galiu lovoj guledama ziureti ta TV kanala, kuri noriu.
3) Niekas nebamba,kad sedziu prie kompo ir neuzleidziu vietos jam.
4) Miegamajame ant grindu nesimeto kojines.
5) Negirdziu dusavimu "ir vel tu knyga apsikabinusi".
6) Galiu prisinesti i lova maisto ir negirdeti priekaistu.
7) Niekas neskaiciuoja,kiek per diena surukau cigareciu.
8) Nebematau nepatenkintos fizionomijos,kai pirkineju vaikams saldumynus.
9) Galiu kasdien nebekuopti kambariu ir tuo paciu negirdeti priekaistu,kad "vel tas suo priplaukavo".
10) Galiu neruosti valgyti.
11) Namuose galiu vaikscioti kaip noriu apsirengusi ir nesidaryti sukuosenos smile.gif.
12) O SVARBIAUSIA-JAUCIUOSI LAISVA smile.gif
Atsakyti
Ir dar keletas "privalumu"

Esi laisva nuo visu parduotuviu lentynu, kurios ne tavo kisenei, nes visas gyvenimas - ant tavo vienos peciu.
Esi laisva nuo visu vakareliu su draugem ir tusu, nes nera vyro, kuris pabutu su vaiku.
Esi laisva nuo nuo visokiu pasikibinimu vakarais ir nugaros pakasymo rytais.
Esi laisva nuo visokiu klausimu "kaip siandien sekesi, mieloji"
Esi laisva nuo dar dvieju ranku tempiant foteli i kita kambario puse
Esi laisva nuo visu sekmadieniniu kavos puodeliu rytais

Ir dar nuo daug ko esi laisva. O buti laisvai juk svarbiausia?!!!
Atsakyti
QUOTE(SimoMamaVilma @ 2005 04 19, 13:45)
Ir dar keletas "privalumu"

Esi laisva nuo visu parduotuviu lentynu, kurios ne tavo kisenei, nes visas gyvenimas - ant tavo vienos peciu.
Esi laisva nuo visu vakareliu su draugem ir tusu, nes nera vyro, kuris pabutu su vaiku.
Esi laisva nuo nuo visokiu pasikibinimu vakarais ir nugaros pakasymo rytais.
Esi laisva nuo visokiu klausimu "kaip siandien sekesi, mieloji"
Esi laisva nuo dar dvieju ranku tempiant foteli i kita kambario puse
Esi laisva nuo visu sekmadieniniu kavos puodeliu rytais

Ir dar nuo daug ko esi laisva. O buti laisvai juk svarbiausia?!!!

SimoMamaVilma, skaitant pastarąsias tavo žinutes (kitą žr. temoj apie susitikimus) tikrai matosi, kad didelėj depresijoj esi... Turbūt ne viena iš mūsų esam buvę panašioj situacijoj ir visos žinom, kad patarimai čia vargu ar padės. Neketinu jų kaišioti, bet gal tu nori susitikti su kuo nors iš mūsų ir pasikalbėti? Klausiu labai nuoširdžiai. Šiuo gyvenimo periodu esu pakankamai gerai nusiteikusi ir jaučiuosi visai savim pasitikinti - gal tau dabar reikia tokio pavyzdžio? Patikėk, ne taip ir seniai pati iš didelės duobės išlipau, todėl puikiausiai suprantu tave. Kas gi geriau gali suprasti tokias pačias kaip mes je ne mes pačios? O tai nuo ko tu dabar 'esi laisva" patikėk yra laisvos ir daugelis ištekėjusių moterų. "Sėkmingai ištekėjusių".
Atsakyti
O aš sį savaitgalį aiškiai pajaučiau savo - vienišės - privalumus. Atvažiavo senas geras draugas iš užsienio, ir pirmąkart nuo pažinties (kuri įvyko prieš dešimtmetį) aš jam galėjau skirti visą savo dėmesįsmile.gif Visuomet, kai jis atvažiuodavo aplankyti ir mes susitikdavome, po kokių dviejų valandų imdavo skambėti telefonai ("kur tu, ką veiki, kada pareisi"), o vakarais laukdavo pavydo scenos... Kokius tris kartus atvažiavęs taip nieko ir nepešė - man taip ir nepavykdavo su juo susitikti. Žinant, kad šis draugas toks, kuriam vieninteliam skambinu visais linksmiausiais ir liūdniausiais savo gyvenimo momentais, būdavo labai nesmagu. Nemokėdavau jam išaiškinti, kodėl negaliu su juo pasimatyti... O dabar galiu pasimatyti, ir aiškinti nieko nebereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2005 03 24, 21:21)
nebuvau istekejusi, bet patikek nors ir esu laisva, bet po vaiku gimimo nera laisvo laiko, reikia sokti su puodais, nervu protrukiai ir pan. vaikus galiu palikti tik su savo mama, o is istekejusi panu daznai girdziu, kad vaikus gali palikti ir su savo tevais, ir su savo vyrais (mano istekejusios drauges nera isimtis) ir eiti i parduotuves, susitikti su draugemis ir t.t.
bet uztat jos negali nesislapstydamos nueiti i pasimatyma  mirksiukas.gif

Na, aisku, as turiu kita problema g.gif Laisvės susitikinėt su kuo noriu, tai yra i valias, net per daug, bet kai koks nors tipelis, pries tai rodes demesi mirksiukas.gif suzino, jog viena auginu trynukus biggrin.gif labai greit atsala cool.gif tipo : respekt, gerbiu ir t.t. bet gal eisiu paieskot (skaniu kasneliu) kur nors kitur ... Tokia vat, problema, sakyciau ...
Atsakyti