
QUOTE(juste++ @ 2007 04 06, 08:21)
O zelatinos reikia tas kruopeses pilti i grietine ir plakti ar ja is pradziu vandenyje istirpinti. Kaip daryt? 

Tiksliai ir man labai įdomu


beabejo istirpint reikia

o kur jūs girdėjote,kad želatiną deda netirpintą


Si torta kepu gal jau 15 metu, zelatinos visai deti nereikia, butinai pirkite grietine kuo rebesne, geriausiai tinka "Dvaro" 40%. Jei turite galite ideti grietineles standiklio. I grietines krema vietoj citrinos rugsties isspauskite citrinos sulciu ir patarkuokite smulkiai citrinos zevele.
Vietoj vysniu galima naudoti ir kitus vaisius ar uogas, kepiau ir su abrikosais, ir su persikais, ir su obuoliais.
Skanaus
Vietoj vysniu galima naudoti ir kitus vaisius ar uogas, kepiau ir su abrikosais, ir su persikais, ir su obuoliais.
Skanaus
niu shakes!!!
kaip skaniai atrodo!!! bet sakyciau tikra kaloriju bomba...bet vertas nuodemes.turetu buti skanu ir su kitomis uogomis,pvz.avietem arba melynemis..
butinai pabandysiu kokia nors proga.
Papildyta:
cia geras
nereikes tau tos zelatinos(geriau jau nedek),paplaksi riebesne grietine su cukr.ir cirt.ir pati sutirstes.aisku grietine kuo saltesne geriau plakti...


Papildyta:
QUOTE(juste++ @ 2007 04 06, 09:21)
O zelatinos reikia tas kruopeses pilti i grietine ir plakti ar ja is pradziu vandenyje istirpinti. Kaip daryt? 




Susigundžiau ir aš iškepti tokį
Aš tai turiu šaldytų vyšnių, vasara pasirūpinau, tai man brangiausias produktas yra grietinė

QUOTE(nnillka @ 2007 04 04, 15:12)


Kepiau
super
Kainavo pigiai - vyšnios iš šaldiklio, grietinė iš tėčio kaimiškų atsargų
Kremo kiek mažoka buvo
BET LABAI skanu. ir paprasta. Visa esmė - kad uogos iškepamos tešloje. Manyčiau, kad jeigu kepsit su avietėmis ar braškėmis - reiktų citrinos rūgštelės, nes saldoka grietinė gaunasi....
Merginos - šitą tešlą labai paprasta pagaminti - sutarkuojat sviestą, supilat grietinę su soda (ir actu), sudedat miltus ir išminkot... ir aišku šaldytuve palaikote prieš kočiodamos. Paprasčiau kaip blynai





Kremo kiek mažoka buvo

Merginos - šitą tešlą labai paprasta pagaminti - sutarkuojat sviestą, supilat grietinę su soda (ir actu), sudedat miltus ir išminkot... ir aišku šaldytuve palaikote prieš kočiodamos. Paprasčiau kaip blynai

QUOTE(Ernessta @ 2007 04 07, 16:50)
Si torta kepu gal jau 15 metu, zelatinos visai deti nereikia, butinai pirkite grietine kuo rebesne, geriausiai tinka "Dvaro" 40%. Jei turite galite ideti grietineles standiklio. I grietines krema vietoj citrinos rugsties isspauskite citrinos sulciu ir patarkuokite smulkiai citrinos zevele.
Vietoj vysniu galima naudoti ir kitus vaisius ar uogas, kepiau ir su abrikosais, ir su persikais, ir su obuoliais.
Skanaus
Vietoj vysniu galima naudoti ir kitus vaisius ar uogas, kepiau ir su abrikosais, ir su persikais, ir su obuoliais.
Skanaus
O standiklio parduotuvėje bet kokioj (maisto) galima rasti? Tai ir parašyta ant pakelio -standiklis? Kokiam skyriuj galima rasti? Nes man kažkaip amžiais su grietinėle ir želatina problemos

QUOTE(Sonatina @ 2007 04 11, 16:58)
Standiklis atrodo štai taip:

Visose didesnėse parduotuvėse tikrai jo būna prie kepimo miltelių, želė ir pan.

Visose didesnėse parduotuvėse tikrai jo būna prie kepimo miltelių, želė ir pan.
Oi ačiū. Dabar, kai pamačiau paveikslėlį, tai tikrai esu mačiusi, tik dėmesio nekreipiau, kol nereikėjo.

Jau koks skanus tortas, toks gaivus.

