Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas miega kitame kambaryje

QUOTE(elickaa @ 2007 04 26, 09:43)
mano mazius miega vienas kambary nuo 3 menesiu,,ir jokiu problemu nera...

unsure.gif toks mažulis? Man širdis neleistų vieną palikti nakčiai. Turbūt sėdėčiau ir budėčiau šalia. Juk jie dar tai atpilinėja, tai čiulptuką pameta... Neįsivaizduoju tokio mažo leliuko miegančio kitam kambaryje, o gal tiksliau savęs ramiai miegančios tokiu atveju smile.gif
Atsakyti
Maniškis pats vienas savo kambaryje nuo 3.5m. Ir gerai jam, nors kartais parskuodžia ir į mūsų lovą ax.gif , bet tik kai sapnai negeri aplanko mirksiukas.gif . O pirmąją naktį, kai užmigdėm vieną, tai ne jis nerimavo, o aš visą naktį prasivarčiau lotuliukas.gif .
Atsakyti
Sūnelis į savo kambarį persikraustė 1m 4mėn ( kraustėmės į naują butą, ir iš karto jam paruošėm atskirą kambarį ) ... O dukrytė savo kambary miega nuo 5 mėnesių ... Palakstyt tenka naktį - bet nė už ką nesutikčiau miegoti kartu ...

Išimtis - liga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrinė: 29 balandžio 2007 - 15:50
mano maziukui liepa bus 4 metukai, bet jis niekaip nenori miegoti vienas, nors turi savo kambari, isklijuota ivairiais plakatais ir t.t. net nezinau ka daryti, zinoma, galiu iseiti kai jis uzmiega, bet daznai buna taip, kad uzmiega ne tik mano mazylis, bet ir as blush2.gif o ir man paciai ji viena palikti nesinori, nes nakti nusispardo antklode ir bijau, kad gali susalti, na, bet orai jau syla, taip kad, manau, jau teks pakariauti cool.gif
Atsakyti
Maniskis savo kambary miega nuo 4 manau geriausia iskraustyti kokiu 2. Gi ir paciam vaikui geriau niekas miegelio nedrumscia. Tiesa man tas issiskyrimas buvo skaudus..... blush2.gif blush2.gif
blush2.gif
Atsakyti
nuo kada tėvai patys subręsta, kad vaikui vieta savo ervėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lime @ 2007 04 14, 17:31)
Taigi, visi trys (ir dukrytė) rinkomės vaiko kambario baldelius su nauja gražia lova ir va šiandien planuojame juos surinkti ir sustatyti dukrytės kambaryje. O ji kol kas labai džiaugiasi, kad tėtis ir mama nupirko jai didelę naują ir gražią lovą ir kad ji jau didelę ir galės miegoti toje lovoje. O mažąją lovytę pažadėjom atiduoti mažiems leliukams  biggrin.gif
Žiūrėsim, kaip šis reikalas mums toliau seksis g.gif .

Kaip ir žadėjau, grįžtu po mėnesio pasigirti rezultatais ax.gif Viskas tikrai puikiai pavyko thumbup.gif . Nuo tos nakties visada mažoji tiek naktimis, tiek savaitgaliais (paprastom dienom einam į darželį) pietų miegelį miega tik savo naujojoje lovoje savo kambaryje ir tuo labai didžiuojasi. Tiesa, mama arba tėtis tik turi pabūti šalia (o geriausiai jeigu prigula šalia) kol mergytė užmiega. Jeigu naktį suverkia tikrai išgirstame ir nueiname pasižiūrėti. Be to, dabar esu nestuke.gif ir naktį ir taip dažnai į WC tenka keltis, tai tuo pačiu patikrinu, ar neatsiklojusi ir pan.

O, žinokit, kaip smagu savaitgaliais rytais išgirsti paršlepsint savo pupą į musų miegamąjį su šypsena ir bučkiais wub.gif
Atsakyti
sveikos,
gal galėtumėte pasidalinti patirtimi apie vaikučio 'iškeldinimą' į atskirą kambarį? kada tai darėte?
aš pati buvau pagrandukas savo tėvams, tai labai ilgai miegojau kartu su jais blink.gif na nežinau kodėl jie mane tiek laikė, bet persikraustymas miegoti į atskirą kambarį man buvo tragedija (baimė užmigti, naktiniai košmarai ir t.t.)
nenorėčiau kad mano vaikui taip nutiktu, tai susirūpinau KADA pats tinkamiausias laikas pastatyti lovelę kitam kambaryje?
Atsakyti
mes nuo 5 menesiu miegam atskirai.o mazoji jau miega kitam kambari gal nuo 2 men.
Atsakyti
QUOTE(Antroji @ 2007 05 30, 16:13)
sveikos,
gal galėtumėte pasidalinti patirtimi apie vaikučio 'iškeldinimą' į atskirą kambarį? kada tai darėte?
aš pati buvau pagrandukas savo tėvams, tai labai ilgai miegojau kartu su jais blink.gif na nežinau kodėl jie mane tiek laikė, bet persikraustymas miegoti į atskirą kambarį man buvo tragedija (baimė užmigti, naktiniai košmarai ir t.t.)
nenorėčiau kad mano vaikui taip nutiktu, tai susirūpinau KADA pats tinkamiausias laikas pastatyti lovelę kitam kambaryje?

nuo 2metuku perkelem i kita kambary,nors uzmiega dazniausiai kartu poto prnesam ir jei nakty prabudo ,tai ryte acikelus visada randu mieganty salia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(weni @ 2007 05 30, 14:50)
nuo 2metuku perkelem i kita kambary,nors uzmiega dazniausiai kartu poto prnesam ir jei nakty prabudo ,tai ryte acikelus visada randu mieganty salia biggrin.gif

maniskiui net minties nera ateiti pas mane i lova arba miegoti su mumis,ateina nakti pas mus i kambari tik tada kai get nori.o siaip as jo neuzmigdyciau net pas mus lovoj.
Atsakyti
aš jau pradedu galvot, kad tikrai reikėjo dar kūdikį perkelt doh.gif nebūtų traumos tada unsure.gif o dabar net nežinau gal geriau palaukt kol suprast pradės g.gif
Atsakyti