Įkraunama...
Įkraunama...

KT "Belara"

QUOTE(tuliaa @ 2007 07 07, 20:27)
Sveikos dar karta  4u.gif geriu tas belera turbut 3 ar 4 pakuote, seip nusiskundimu jokiu, bet va menesines prasideda lygiai taip kaip cituojamame poste, tai vadinas ir man jos netinka, o pries tai tai irgi geriau cilesta, bet po metu gerimo uzejo kazkoks psixas ir buvau labai nervuota, tai pagalvojau kad nuo KT tai ir pakeiciau  doh.gif  bet dabar galvoju gal vel prie ju grist g.gif

o gal ne nuo KT tapai nervuota, gal kiti faktoriai leme tai? as kol kas tai sugeriau viena ta pakuote ir db dar kol kas nieko negeriu, mano drauge geria harmonet KT jai jos tinka, gal jas reiks pabandyt, bet prie belara tikrai negrisiu, kokios cia tabletes atsiprasant, jei negali normaliai smileysex.gif , puse laiko teplioja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(E&E @ 2007 07 09, 18:43)
o gal ne nuo KT tapai nervuota, gal kiti faktoriai leme tai? as kol kas tai sugeriau viena ta pakuote ir db dar kol kas nieko negeriu, mano drauge geria harmonet KT jai jos tinka, gal jas reiks pabandyt, bet prie belara tikrai negrisiu, kokios cia tabletes atsiprasant, jei negali normaliai  smileysex.gif , puse laiko teplioja  schmoll.gif

Nezinau gal ir ne nuo KT biggrin.gif gal seip prisigalvojau biggrin.gif bandysiu vel cilesta gert g.gif prasidejo tas tepliojimas dar likus 7 tabletem sakau joprst menesines prasidejo, nu prasidejo tai prasidejo doh.gif pora dienu ir pradejo valio thumbup.gif sekmadieni sakau menesines prasidejo, tas man ir vel? taigi katik buvo lotuliukas.gif nu zodziu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuliaa: 10 liepos 2007 - 10:41
QUOTE(E&E @ 2007 07 09, 18:43)
bet prie belara tikrai negrisiu, kokios cia tabletes atsiprasant, jei negali normaliai  smileysex.gif , puse laiko teplioja  schmoll.gif

Man tai nei vienos dienos netepliojo kai pradejau jas gerti g.gif Kiekvienas organizmas skirtingai prisitaiko mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulka3 @ 2007 07 10, 11:32)
Man tai nei vienos dienos netepliojo kai pradejau jas gerti g.gif Kiekvienas organizmas skirtingai prisitaiko mastau.gif

o tu jau viena pakuote sugerei?zinoma kiekvienas organizmas savaip prisitaiko, gerai jei tau tiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(E&E @ 2007 07 10, 15:32)
o tu jau viena pakuote sugerei?zinoma kiekvienas organizmas savaip prisitaiko, gerai jei tau tiko  4u.gif

Taip,jau antra pakuote pradejau ax.gif
Atsakyti
As jau geriu turbut puse metu, tai nusiskundimu jomis neturiu.. Pirmus 2-3 menesius tepliojo vos ne nuo pirmos tabletes, tas tiesa unsure.gif bet dabar viskas susitvarke smile.gif menesines kaip laikrodis smile.gif kas del odos bukles, anksciau mane labai berdavo tokiais skaudziais giluminiais spuogais, dabar padetis smarkiai pagerejo, atsiranda gal tik koks vienas pries menesines, labai dziaugiuosi rolleyes.gif bet nezinau kieno cia nuopelnas - ar Belaros, ar specialaus vaistineje pirkto kremuko unsure.gif Labiau linkstu prie nuomones, kad pastarojo. O svoris tai man padidejo pora kg blink.gif Bet cia ne KT kalte, maziau ryti reikia blush2.gif vis nesusilaikau ir prisikemsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tays @ 2007 07 22, 10:20)
As jau geriu turbut puse metu, tai nusiskundimu jomis neturiu.. Pirmus 2-3 menesius tepliojo vos ne nuo pirmos tabletes, tas tiesa  unsure.gif bet dabar viskas susitvarke smile.gif menesines kaip laikrodis smile.gif kas del odos bukles, anksciau mane labai berdavo tokiais skaudziais giluminiais spuogais, dabar padetis smarkiai pagerejo, atsiranda gal tik koks vienas pries menesines, labai dziaugiuosi  rolleyes.gif  bet nezinau kieno cia nuopelnas - ar Belaros, ar specialaus vaistineje pirkto kremuko  unsure.gif  Labiau linkstu prie nuomones, kad pastarojo. O svoris tai man padidejo pora kg  blink.gif Bet cia ne KT kalte, maziau ryti reikia  blush2.gif vis nesusilaikau ir prisikemsu  blush2.gif

Na gerdama belara tai pastebejau odos pokyciu, buvo svarus, be spuogu veidas, grizau prie Cilesto, vel beria wacko.gif nebegaliu, nervuoja, maniskis sako tai negerk, ale 2 leliui dar nelaikas, sakau mazu brangesnes nusipirkt, bet juk tai negarantija, kad tiks...
Atsakyti
Ir dar kokiu budu jum daktares israso kontraceptikus? ar atlieka kokius tyrimus? nes man tai tik pasiziurejus i mane nustato kokios man tinkamiausios? doh.gif
Atsakyti
as kaip tik dabar svarsciau ar keist femina-25 i belara. del femina neturiu jokiu nusiskundimu,bet jos gan stiprios,tai paskaiciau,kad belara geros ir kaina normali.bet kazkaip labai jau priestaringos nuomuones...kiekvienam cia individualiai siaip, bet kodel ju taip sunku gauti??gal kazkas negerai su tom tabletem, kad is apyvartos po truputi dingsta? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2007 08 06, 17:07)
as kaip tik dabar svarsciau ar keist femina-25 i belara. del femina neturiu jokiu nusiskundimu,bet jos gan stiprios,tai paskaiciau,kad belara geros ir kaina normali.bet kazkaip labai jau priestaringos nuomuones...kiekvienam cia individualiai siaip, bet kodel ju taip sunku gauti??gal kazkas negerai su tom tabletem, kad is apyvartos po truputi dingsta? blink.gif

cia buvo visokiu gandu, kad dingsta, bet as nezinau, kol kas niekur nebuvo, kad man taip pasakytu.
as pati jau galvoju keisti. teplioja man nuolat ir galvoju, gal yasminelle geriau butu. brangesnes, taciau jomis daugiau kas patenkintos.

DEL GYDYTOJU - man irgi vien is paziurejimo israse tabletes. nesamone kazkokia. mates, kad ant stalo vien to brand'o visokie tusinukai, lapeliukai, zodziu nesamone, kam isvis tas receptas. geriau jau kai pati pasiskiri, bent nereikia laiko gaisti.
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2007 08 06, 17:07)

šiaip tiekimas jų Lietuvoj yra, taip kad dingti neturėtų schmoll.gif Matyt, paklausos dar didelės nėra, tai nenori vaistinės daug užsakyti, kad nebūtų taip, jog nieks neišperka, galiojimo terminai baigiasi ir tenka sau į nuostolius įsirašyti. Šiaip gi jei labai reikia, paprašykit vaistinėj, kad užsakytų ir atveš (tik čia reiktų kokios paprastesnės vaistinės, o ne tinklų, tokių kaip 'Eurovaistinė', 'Camelia' ar pan. - manau, jie tuom neužsiimtų schmoll.gif )
Atsakyti
sveikos,

taip,belara raso viskokiu dalyku info lapuke, bet raso viska, kas gali but,ar tik tiketina,ar bent maziausia galimybe...

nereikia issigasti smile.gif

pries tai gerus esu harmonet, man tiko,bet po puses metu pradejau vemti isgerus,ir meciau.

su belara jau draugauju apie metus, svoris normalus, neauga, nepykina, oda lb grazi...ir anksciau buvo grazi,bet dbr spuogiuku net mazuciu nera. (gal pirmus pora men buvo dar...)tfu tfu tfu

zinote,as lb patenkinta. smile.gif
ir keisti ju nesiruosiu.

Papildyta:
tiesa, gamina jas vokieciai. o vokieciai labai atsargiai su medikamentais elgiasi.

ir mano jokio tepliojimo niekada nebuvo.

matyt individualu smile.gif
Atsakyti