as irgi ne lt tad paziurejus reklamas nusipirkau 10 pak is kart (beje pirkau mazoi vaistinej tai jie iskart tiek neturejo bet uzsake spec man ir atveze po 4 d.) gryzau namo paskaitinejau foruma ir atsoko fantazija,bet kur dingsi 10 pak
tai pradejau gerti. pirmus tris men. biski patepliodavo, oda nekokia buvo pasidarius ir siaip viskas ne taip buvo kaip reikia. bet po to viskas taip stojo i savo vietas kad labai dziaugiuosi
. as kontraceptikus vartoju jau 6m. ir turiu pasakyti kad su siom tabletem jauciuosi labiausiai savimi

nepykina tavęs nuo jų?

QUOTE(katutis @ 2008 01 07, 18:46)
manęs tai ne, nors iš ryto, net ne vakare geriu
aš jau penkias tabletes išgėriau ir laikau suspaudusi kumščius, kad neprasidėtų nesąmonės

QUOTE(katutis @ 2008 01 07, 22:27)
aš jau penkias tabletes išgėriau ir laikau suspaudusi kumščius, kad neprasidėtų nesąmonės 

dar tik pirmą pakuotę? tai jeigu kas ri bus, turėtų susitvarkyti per kelis mėn. o šiaip nesinervink, nes dar nuo nervų kas nors prasidės

na o as jas tikrai i nieka kita nekeisiu, ir va kaip frinja berods,i prieki uzsiperku 
mama siuncia vis tai pusei metu,tai keliem menesiam iskart
nes kaip pas savo gydytoja cia klausiau - sako tokiu ner,duosim kit. sakau nereikia,aciu.. zinau as kokias cia duoda
pora mergu tiek kg priaugo kad nuo angliu nebeatskirsi
fuij:mm

mama siuncia vis tai pusei metu,tai keliem menesiam iskart

nes kaip pas savo gydytoja cia klausiau - sako tokiu ner,duosim kit. sakau nereikia,aciu.. zinau as kokias cia duoda

pora mergu tiek kg priaugo kad nuo angliu nebeatskirsi

fuij:mm
tai ir aš "nepasiskūpinau" 
vaistinėj norėjo duot trim mėnesiams, pareikalavau, kad duotų iškart šešiems
Maždaug trys mėnesiai adaptacija, dar reiktų pagerti ir pamatyti tą tikrąjį veikimą - aš taip mąstau

vaistinėj norėjo duot trim mėnesiams, pareikalavau, kad duotų iškart šešiems

už savaitės baigsiu pirmą pakuotę - jokių nesąmonių

As trecia menesi geriu Belara, pirma menesi net menesiniu normaliu nebuvo tik patepliojo, jau galvojau jau kazkas negerai, kita menesi sirgau normaliai, o dabar baigineju 3 pakuote. Papykina kazkur ape viduri menesio, siaip kitu nepatogumu nejauciu

QUOTE(katutis @ 2008 01 08, 22:12)
įsigijimas tai tikrai nepatogus - iš Eurovaistinių tik Akropolyje radau, o taip nemėgstu ten važiuoti 

aš eurovaistnėse irgi retai randu, bet kitose vaistinėse (gintarinėje, šeimos) beveik visada būna be problemų. jau seniai su eurovaistinėm problemos.
QUOTE(katutis @ 2008 01 16, 00:51)
man buvo tepliot opradėję, bijojau, kad bus kaip praeitą kartą (kai 2savaites ištisai teplioja), bet tik porą dienų ir viskas. Tikiuosi, kad kitą mėnesį išvis susitvarkys. Ir nuotaikų jokio subjurimo ir nieko, dėl ko taip bijojau. Gal kažkas kitas įtakos tada turėjo...