Įkraunama...
Įkraunama...

KT "Belara"

mane ispejo kad taip gali buti ir irgi taip buvo. As nenustojau gerti ir paskui susitvarke, isnyko tie tepliojimai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo essa27: 09 liepos 2014 - 20:56
QUOTE(essa27 @ 2014 07 09, 21:56)
mane ispejo kad taip gali buti ir irgi taip buvo. As nenustojau gerti ir paskui susitvarke, isnyko tie tepliojimai

suprantu kad cia kiekvienai skirtingai gali buti, bet kaip tau buvo antra menesi?
Atsakyti
QUOTE(samanele1 @ 2014 07 09, 21:03)
suprantu kad cia kiekvienai skirtingai gali buti, bet kaip tau buvo antra menesi?

Bent jau man tepliojo tol, kol nepadariau pertraukos "mėnesinėms" bet aš gėriau tik dvi pakuotes iš eilės, tai nežinau kas būtų, jei būčiau gėrusi ir trečią iš karto. Nutraukti galima, prasidės iš karto mėnesinės.
Atsakyti
QUOTE(samanele1 @ 2014 07 09, 22:03)

aisku kad skirtingai, bent man antra menesi jau viskas buvo ok, nors sake kad pirmus pora menesiu gali buti tepliojimai ir kresuliukai. Aisku ir menesines vartojant buna labai menkos palyginus kaip nevartojant
Atsakyti
KT Belara lapelyje parašyta, kad nereguliarus kraujavimas arba tepimas, gali reikšti kontraceptikų neveiksmingumą. Ką manote apie tai? Ar įmanoma kaip nors sužinoti, ar tabletės veikia ar ne, ar apsauga bus garantuota sueities metu?
Taip pat norėčiau sužinoti ar sueitis yra saugi per 7 dienų pertrauka, ar reikia naudoti dar ir prezervatyvu?
Atsakyti
Sveikos!

Geriu Belara jau kokius 5 mėnesius ir visą laiką mėnesinės prasideda ne per 7 dienų pertrauką, o geriant paskutiniąsias tabletes,t.y. 2-3 dienas prieš savaitės pertrauką. Ką tai galėtų reikšti? Gal kad tabletės man per silpnos?

Ir kaip tik artėja mano atostogos per kurias turėtų būti mmm, norėčiau nedaryti pertraukos ir jų išvengti, bet kad man jos prasideda dar iki pertraukos sad.gif Gal einant į pakuotės pabaigą gerti po dvi tabletes? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twixe @ 2014 08 06, 16:57)
Sveikos!

Geriu Belara jau kokius 5 mėnesius ir visą laiką mėnesinės prasideda ne per 7 dienų pertrauką, o geriant paskutiniąsias tabletes,t.y. 2-3 dienas prieš savaitės pertrauką. Ką tai galėtų reikšti? Gal kad tabletės man per silpnos?

Ir kaip tik artėja mano atostogos per kurias turėtų būti mmm, norėčiau nedaryti pertraukos ir jų išvengti, bet kad man jos prasideda dar iki pertraukos sad.gif Gal einant į pakuotės pabaigą gerti po dvi tabletes? biggrin.gif

Man irgi taip buna,pradedu kraujuot dar nebaigus pakuotes.Gyd patare nusipirkti papildomai pakuote ir prasidejus tepliojimui ta diena isgert pora tableciu.Reikalui esant,galima nedaryti pertraukos,bet tik viena menesi,gali buti patepliojimai.Esu uztempusi savaite,paskui nebegeriau ir prasidejo menesines.
Esu daug tableciu isbandzius,bet tiko tik sios.Nuo kitu jausdavau dideli salutini poveiki.
Atsakyti
Sveikos,
pasiguosiu ir aš. Belara geriu jau antrą pakuotę, pirmąją geriant kraujavau visą laikotarpį, kai dariau savaitės pertrauką net nustebau, kad sirgau tik 5 dienas blink.gif geeeeras, galvoju, gal pagaliau viskas bus tvarkoje. dabar pradėjau antrą pakuotę — jokių kraujavimų, jokių tepliojimų. o su antrą mėnesį kankinančiu pykinimu jau susidraugavau, tik vienas dalykas man nepatinka — ir taip didelė krūtinė pasidarė dar didesnė doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, aš noriu pasitikslinti ar gerai supratau. pradėti gerti kai prasideda mėnesinės ir gerti 21 dieną, tada turėtų prasidėti mėnesinės ir negerti 7 dienas. o jei mėnesinės trunka man 4-5 dienas tada vistiek tas 7 negerti? o jei mėnesinės prasideda nesugėrus tų 21 tablečių vistiek jas sugeriat ir darot pertraukas 7 dienų? o po kuriolaiko jau saugu be papildomų priemonių smileysex.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėja @ 2015 02 11, 14:03)
Sveikos merginos, aš noriu pasitikslinti ar gerai supratau. pradėti gerti kai prasideda mėnesinės ir gerti 21 dieną, tada turėtų prasidėti mėnesinės ir negerti 7 dienas. o jei mėnesinės trunka man 4-5 dienas tada vistiek tas 7 negerti? o jei mėnesinės prasideda nesugėrus tų 21 tablečių vistiek jas sugeriat ir darot pertraukas 7 dienų? o po kuriolaiko jau saugu be papildomų priemonių  smileysex.gif  ?

Viska gerai supratot, prasideda, ar neprasideda mėnesinės gerkit 21 diena, 7 dienos pertrauka ir vel geriat, nepriklausomai ar jau pasibaige mėnesinės, ar dar yra smile.gif Ir taip kiekviena mėnesį smile.gif Aš jas gėriau apie metus, bet teko nutraukti

! 
Žinutė redaguota moderatoriaus: vaistų pardavimas, dovanojimas, keitimasis, etc. forume yra draudžiamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 03 kovo 2015 - 21:19
Sveikos, norėjau paklausti tų kurios buvote atidėjusios mėnesines, ar viskas buvo gerai, baigus antrą iš eilės pakuotę tiesiog susirgote kaip visada? Kažkaip man tai neatrodo labai sveika, nors tos mėnesinės nėra tikros, bet vis vien užsilaikymas gaunasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginatrytia @ 2015 04 18, 22:11)
Sveikos, norėjau paklausti tų kurios buvote atidėjusios mėnesines, ar viskas buvo gerai, baigus antrą iš eilės pakuotę tiesiog susirgote kaip visada? Kažkaip man tai neatrodo labai sveika, nors tos mėnesinės nėra tikros, bet vis vien užsilaikymas gaunasi  unsure.gif

aš esu taip kartą dariusi... viskas buvo toliau gerai 4u.gif
Kaip supratau merginos be problemų randat Belara? g.gif aš kai prieš kelis metus jas gėriau, tai sunku būdavo jų gaut doh.gif o kaip dabar? g.gif
Atsakyti