Įkraunama...
Įkraunama...

KT "Belara"

Sveikos, aš irgi vartoju belara baigiau pakuote bet nesusirgau gal kam nors irgi taip buvo? Šiaip šalutiniu poveikiu dideliu nepastebėjau išskyrus taip pat jautruma žliumbiu dėl nieko liūdžiu dažnai.;/
Atsakyti
Aš geriu belara, iš pradžių tepliodavo, bet po 3 pakuotės susitvarkė, jokių šalutinių poveikių (išskyrus krūtinės jautrumą) nejaučiu smile.gif Nuotaika tokia pati, svoris neauga smile.gif
Atsakyti
Geriu pirma pakuote, lyg ir viskas tvarkoje buvo ir likus dviems tabletems prasidejo tepliojimas, kaip ir sirgimas g.gif na bus matyti koks bus sirgimas pertraukos metu, man nei su vienais kt taip nebudavo..
Atsakyti
Pabaigiau šiandien pirmą pakuotę. Jokių kitų šalutinių poveikių apart kraujavimo (prasidėjo maždaug 15 tablečių gėrimo dieną, tęsiasi jau šešta diena) nejaučiu.
Ir iškilo klausimas: ar geriant taisyklingai tabletes, tačiau susiduriant su tokiu kraujavimu viduryje pakelio, jos tokios pat efektyvios? T.y. ar toks kraujavimas turi įtakos tablečių efektyvumui?
Atsakyti
As tikiuosi vartojant antra pakuote pasibaigs tie kraujavimai, nes kraujavau likus kelioms tabletems ir visa pertraukos laikotarpy.man ginekologe minejo, jog sie hormonai silpnesni, tai gal todel tas toks ankstyvas kraujavimas yra. o siaip tai jauciuosi vangoka, nuslopinta kogero itakos turi sie hormonai smile.gif
Atsakyti
Laba, po kiek laiko pastebejote rezultata spuogu atzvilgiu? As dar tik puse pirmos pakuotes sunaudojau, bet panikuoju, kad rezultato NER g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo French: 17 lapkričio 2015 - 10:39
Man atrodo tikro efekto reik laukt po pusmecio, o pirmus tris menesius nesinervuot del visu nesamoniu su ciklu, o jei ilgiau nei tris men. nesamones testus, reiktu su gyd. pasikonsultuot.

Man israse Belara vietoj Zoely, nes visai noras dingo nuo anu. Kazkaip pergyvenu, kad netiks, nes su zoely lyg ir neblogai buvo, isskyrus, kad vyro nesinorejo absoliuciai. Na pirmus menesius su Zoely irgi bardaku buvo daug, po to susitvarke. Esu iki siol Mercilona bandzius, nuo ano labai pilve kazka skaudejo, teko mest.
Eh, pergyvenu vienu zodziu kaip bus. po poros sav pradesiu dar tik gert..
Atsakyti
Del odos pokyciu galima tiketis po 3 pakuociu vartojimo, tiksliau nustos berti, o veliau dailes veido oda biggrin.gif
O as kogero keliausi pas savo ginekologe, nes dabar vartoju antra pakuote ir buvo ciklo vidurys, tai tokie spazmai kankino pilvo apacioje, nesupratau kas daresi ir siandien vel drumzlinai nusislapinau kaip pirmos pakuotes pabaigoje su kazkokiomis isskyromis..na keista jokiu problemu nebuvo iki ju vartojimo g.gif
Atsakyti
Jau negaliu, kaip nervina. Pradėjau antrą pakelį gert, viskas gerai, ir vėl vidury pakelio kraujavimas prasidėjo su pakankamai intensyviais skausmais. mellow.gif Tas pats buvo ir pirmą mėnesį, o kraujavimas tęsėsi gerokai virš savaitės. dry.gif Pabandysiu dar trečią pradėt, jei tas pats bus - reiks keist. O gaila, nes apart tepliojimo, visiškai jokio kito šalutinio poveikio nejaučiu.
Atsakyti
QUOTE(Coldhearted @ 2015 11 24, 01:14)
Jau negaliu, kaip nervina. Pradėjau antrą pakelį gert, viskas gerai, ir vėl vidury pakelio kraujavimas prasidėjo su pakankamai intensyviais skausmais. mellow.gif Tas pats buvo ir pirmą mėnesį, o kraujavimas tęsėsi gerokai virš savaitės.  dry.gif Pabandysiu dar trečią pradėt, jei tas pats bus - reiks keist. O gaila, nes apart tepliojimo, visiškai jokio kito šalutinio poveikio nejaučiu.

Keisti tie hormonai g.gif as pabaigsiu antra pakuote ir eisiu pas ginekologe, taip neturi buti. keistas pilvas, o jau spazmai kankino ir paskui prasidejo tepliojimai (likus savaitei gerimo tableciu) ir kasdien teplioja, bet taip drumzlinai ir slapimas kruvinas. sirgimas dvi savaites bus doh.gif
Atsakyti
man sake tris menesius (bet ne daugiau) visokie tepliojimi gali but ir kitokie bardakai su svaijauta, ir del to nesijaudint, bet jei jau stipriau butu nei tepliojimai, nueiciau pasitart, gal tiesiog dar taikosi organizmas, o gal netinka, o gal siaip kitokia beda. o gal tiesiog MM prasideda tokiu laiku.. nors turetu but tam laikotarpy kai negeriama.
Siandien pirmos pakuotes trecia isgeriau.. pries tai geriau zoely, dbr be pertraukos, kaip parasyta situos pradejau. nenustebsiu jei kitos MM skausmingos bus. Biski jaudinuos, ar nebus bardako baisaus, bet laikas parodys..

Beje is pastebetu salutiniu poveikiu, ryte valgyt nesinorejo. Ar tik neprades pykint bijau.
O kitas poveikis - geresne nuotaika blink.gif kazkaip ryskiai pastebejau pakeitus tab. nu tikiuosi, kad sitas poveikis tai isliks lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VeroniQ: 29 lapkričio 2015 - 20:31
QUOTE(VeroniQ @ 2015 11 29, 21:29)
man sake tris menesius (bet ne daugiau) visokie tepliojimi gali but ir kitokie bardakai su svaijauta, ir del to nesijaudint, bet jei jau stipriau butu nei tepliojimai, nueiciau pasitart, gal tiesiog dar taikosi organizmas, o gal netinka, o gal siaip kitokia beda. o gal tiesiog MM prasideda tokiu laiku.. nors turetu but tam laikotarpy kai negeriama.
Siandien pirmos pakuotes trecia isgeriau.. pries tai  geriau zoely, dbr be pertraukos, kaip parasyta situos pradejau. nenustebsiu jei kitos MM skausmingos bus. Biski jaudinuos, ar nebus bardako baisaus, bet laikas parodys..

Beje is pastebetu salutiniu poveikiu, ryte valgyt nesinorejo. Ar tik neprades pykint bijau.
O kitas poveikis - geresne nuotaika  blink.gif kazkaip ryskiai pastebejau pakeitus tab. nu tikiuosi, kad sitas poveikis tai isliks  lotuliukas.gif

O as viskam apatiska tapau doh.gif
Ir apetitas atsirades, bet svoris laikosi stabilus, tik kad pabere, bet gal tiesiog pries mm. na jei taip sakote, kad po triju pakuociu turetu baigtis tie negerumai, tai tuomet dar pagersiu, nes kazkokiu keistu simptomu nejauciu, kad butu kas negerai. o as anksciau naudodavau evra pleistra, tai jokiu nusiskundimu neturedavau, kaip jie man tiko, bet ginekologe sake, kad arkline doze ju reikia keisti i silpnesnius i belara.
Atsakyti