Įkraunama...
Įkraunama...

KT "Belara"

O nuo siu KT jums nedideja svoris?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atigila: 12 vasario 2008 - 22:34
QUOTE(atigila @ 2008 02 12, 23:34)
O nuo siu KT jums nedideja svoris?

nedideja. tik krutine, kaip minejau, padidejo, o siaip niekas daugiau nepasikeite.
Atsakyti
o noras

smileysex.gif nedinksta?nes seip tai nuo KT man nekas noras kazkur dingsta schmoll.gif sakau gal sias KT pabandyti g.gif bet kiek esu bandziusi tai visada taspats schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editute: 13 vasario 2008 - 10:32
QUOTE(editute @ 2008 02 13, 11:31)
o noras

smileysex.gif  nedinksta?nes seip tai nuo KT man nekas noras kazkur dingsta schmoll.gif sakau gal sias KT pabandyti g.gif bet kiek esu bandziusi  tai visada taspats  schmoll.gif

tai cia nuo moters priklauso, gal tavo hormonu sistema itin jautri?

man noras gal truputi sumazejo, bet vos vos. siaip galima sakyt toks pats, tik kartais tinguliukas uzima, ko anskciau nebudavo.
Atsakyti
tai tau gerai biggrin.gif idomu kaip mirena juk ten labai mazai hormonu gal jie nekenktu g.gif bet esu turejusi paprasta tai netiko teko isimti schmoll.gif tai dabar bijau deti o ir kaina bigsmile.gif jei netiks?arba irgi kaip su KT ?nebezinau ka ir daryti g.gif rizikuoti nesinori smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editute: 15 vasario 2008 - 16:26
editute, mano organizmas, kaip ir tavo, jautriai į KT reaguoja. Bet dėl objektyvių priežasčių negaliu jų negerti. Man Belara davė, neva nuo jų gal pašalinių poveikių mažiau bus.

dabar dėl Mirenos. Kai geri tabletes, būna pertraukėlė mmm. O Mirena mažesnėmis dozėmis, bet pumpuos į tave hormonus NUOLAT. Dėl to moterims ir mmm pradingsta. Nežinau, gal čia kam ir palengvinimas gyvenimo, bet turėjau progos nenutrūkstamu ciklu KT gerti, man buvo labai blogai...

be to, su merginom skaičiavom (nepamenu, gal temoj Nepilnametės ir kontracepcija), kad su Mirena kas mėnesį gausi mažiausiai tiek pat hormonų kaip iš tablečių, o dar ir tavo ciklą ta spiralė gali sutrikdyti. Gerai pagalvok prieš eksperimentuodama 4u.gif Kad ant meškos neužšoktum.

jei didėja svoris, tai atidžiau prižiūrėk valgiaraštį, užsirašyk į sporto klubą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 16 vasario 2008 - 22:30
aciu katuti uz atsakyma biggrin.gif tai kas belieka gumytes g.gif o gydytojai tai ka nors rimciau kad patartu tai nieko tik mirena arba kontraceptines nieko jie nekreipia jokio demesio kaip tavo organizmas jas priima manau kad jiems tikrai moka uz sita.Gal reikes temperatura pabandyti matuoti bet taip uzknisa schmoll.gif kas ryta tas pats ir dar rizika islieka jei ten ka persiskaiciuosi va tadu ne kas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editute: 20 vasario 2008 - 11:11
editute, paskaitinėk, kaip merginos rašo kitose temose - apie leidžiamas KT ampules, kurios iš esmės klimaksą sukelia. Man spiralės ir pleistrai irgi baisoka, nes hormonų kiekis didelis. Lieka tabletės arba prezervatyvai, tokia ta realybė sad.gif
Atsakyti
labuska visoms.BELARA KT vartojau virs 2 metu, kai ju net nebuvo dar lt.juos tada turejo pasirodyt tik po 4 metu.tai vat, as dalyvavau tam isbandyme, t.y. kaip lt moteryms tinka jos.dydz mano problema buvo spuogai, po ju vartojimo jos dingo, svari grazi kaip lele.jokiu svorio pakitimu nepastebejau, gal net pora nukrito. krutine ciut padidejus buvo.jokiu PMS sindromu neturejau, MMM NET NEJAUSDAVAU, uzmirsau kas yra iklotai, pakakdavo vienkartiniu. wink.gif nu kad kamavo mane tik pienlige, cia daznas reiskinys, prikl dar nuo moters imunines sistemos, nu dar kartais galvos skausmas.o siaip patenkinta.dabar laukiu kol nustosiu maitint liuliu, tada gal vel pereisiu i juos.
Atsakyti
QUOTE(mazulia @ 2008 02 24, 02:21)
jokiu PMS sindromu neturejau, MMM NET NEJAUSDAVAU, uzmirsau kas yra iklotai, pakakdavo vienkartiniu. wink.gif

o man yra PMS, tik daug lengvesnis, tuo tarpu mmm paskutinės su tokiu skausmu praėjo, kad reikėjo leidžiamų vaistų sad.gif Na, bet man dažnai taip būdavo - ir kai negerdavau, ir kai gerti KT pradėjo. Tik su tabletėm rečiau tokių krizių pasitaiko smile.gif

QUOTE(Snape Lape @ 2008 02 25, 23:21)
ne, i nieka nekeiciau.
abu pakilom pareigose, galima jau susimastyt apie vaikelius  4u.gif

super thumbup.gif Sėkmės jums abiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2007 04 30, 16:32)
mhm,as irgi taippat paskaiciau,dabar naudoju Yasminelle,kurios irgi pagerina odos plauku bukle,bet pamaciau Belara,ziuriu taip graziai parasyta,kaina maza palyginus,jau zadejau keist,bet paskaiciu lapuka tai atsoko noras,vis dar geriu Yasminelle,gal kas parasys kaip jom sekasi,tada gal ir rysiuosi pabandyt.reiks dar pas gyudytoja nueit smile.gif

jai tau tinka Yazminele ir gali tiek moket tai nekeisk i nieka. thumbup.gif
Atsakyti
svekos,
as geriu belara jau kokius metus ar daugiau, bet noreciau pakeisti nes pradejo kankinti menesines pora kartu per menesi. nesuprantu. bandziau cilest -svoris auga siaubingai, logest -netiko visai. tada dar kazkokia bandziau bet vienu zodziu nusivyliau. daktarais nepasitikiu nes jie skiria bele ka, neatsizvelgia i zmogu nei per nago juodima.
verysad.gif
gal kam panasiai buvo? ka daret?
aciu
Atsakyti