Įkraunama...
Įkraunama...

Beria užpakalio žandukus :)

mane ir paberdavo nuo milteliu... ir dabar kartas nuo karto paberia, tik nzn nuo ko g.gif bet kaip uzeina taip ir praeina... keletai dienu ir labai retai.. doh.gif
Atsakyti
Na tai va, panasu kad nuo milteliu. Jamsiu kokiu neutraliu ar vaikisku ir ziuresim. Tik idomu kaip bus su skalbimo kokybe.
Atsakyti
aha va cia nejuokinga problemike, kuria ir as turiu verysad.gif g.gif galiu tik pasikartoti kad sveitikliai ir soliariumas ta apmalsina, bet beda matyt yra kitokia, gal tikrai ir man pabandyt reiks skalbimo miltelius pakeist...
Atsakyti
Triuši, gal pas tave policistinės kiaušidės?Dėl jų gali berti.
Atsakyti
poli.... kas?
Atsakyti
man irgi taip buvo. tada pradėjau gal tris kartus per dieną praustis ir žymiai pamažėjo.
Atsakyti
QUOTE(fiauks @ 2007 04 18, 11:01)
man irgi taip buvo. tada pradėjau gal tris kartus per dieną praustis ir žymiai pamažėjo.

man taip budavo irgi, bet atsimenu tada naudodavau riebesni krema uzpakaliukui nu ir padedavo ir dar sveitikli

bet jei niekas nepadeda - tada keliauji pas dermatologa, ne jei ilgai neisnyksta tie spuogeliai gali buti kokia nors liga ar dar kas nors

o yra ant spuogeliu virsuneliu pulinukai?
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 04 18, 11:36)
man taip budavo irgi, bet atsimenu tada naudodavau riebesni krema uzpakaliukui nu ir padedavo ir dar sveitikli

bet jei niekas nepadeda - tada keliauji pas dermatologa, ne jei ilgai neisnyksta tie spuogeliai gali buti kokia nors liga ar dar kas nors

o yra ant spuogeliu virsuneliu pulinukai?

Regis ne, bet kiek as ten imatau smile.gif
Atsakyti
Spiritu, tuo kur vaistinėse parduoda, patepliot reik ir greit praeina
Atsakyti
Spuogai ant užpakalio gali būti alerginės kilmės. Mano vyrui ir vienam vaikui užpakaliai pastoviai paberti. Viską seniai skalbiu tik vaikiškais skalbimo milteliais, kurie nealergizuoja.
Atsakyti
praeitą vasarą man iškilo votis užpakalio apačioj, nors anksčiau niekada nesu nei vočių nei spuogų ten turėjus ir po tos vasaros dažnai paberia mažais spuogeliais, tai net nežinau gal tų spuogelių kilmė kaip susijusi su votimis, gal ir jie atsiranda dėl tokių pat priežasčių kaip ir votys,tik iki vočių neišsivysto? tai va ir kadangi turiu tepaliuko nuo vočių likusio juo ir pasitepu, tai ne tik išnyksta, bet ir ilgesnį laiką neatsiranda, dar kaip jau minėjau vaistinis spiritas tinka, bet ne toks efektyvus
Atsakyti
aš irgi tą pačią problemytę turėjau manau kad nuo sėdėjimo čia viskas ir netyčia atradau išeitį, kai išsimaudau pastaruoju metu tepu kūną ne kremais o natūraliais aliejais, pastebėjau kad ir ten tie raudoni taškiukai dingo, paprastu alyvų aliejum mirksiukas.gif
Atsakyti