Įkraunama...
Įkraunama...

Beria užpakalio žandukus :)

Tokio bėrimo priežasčių gali būti nemažai:

1. Netinkamos apatinio trikotažo skalbimo priemonės.
2. Netinkamas pats apatinis trikotažas (sintetinis audinys arba mėginimas įsisprausti į kiek per mažas kelnaites).
3. Darbe sėdi ant odinio krėslo.
4. Nešioji itin tankias pėdkelnes.
5. Asmens higienos trūkumas doh.gif
6. Netinkamomis priemonėmis prausiesi. Gal pabandyk "žandukus" prausti intymios higienos prausikliu, o ne muilu ar paprasta dušo želė.
7. Galbūt labai mažai judi, daugiausia laiko praleidi sėdėdama, ant užpakaliuko susidarė nemažai riebalų sankaupų, po kuriomis susidariusios raukšlės labiau prakaituoja ir to pasekoje - beria g.gif
Atsakyti
man ir kaskada buvo pora spuogiuku ant uzpakaliuko, bet patepliojau spiritu ir isnyko.siaip tai girdejau, kad taip gali iseiti kaskokiu vitaminu perteklius organizme. patarciau pabandyt su terapiautu pasikonsultuoti.
Atsakyti
As paklausiau merginu patarimu ir pirmiausia pradejau dupce sveisti siurkscia kempine keleta kartu savaitej. Ir ka-spuogeliai nunyko smile.gif Dar tiesa saziningai kaskart po duso kuno pieneliu tept pradejau. Va smile.gif Matyt nuo sedimo darbo ar siaip negyvos odos sluoksnelis susidare, tai kai ji nugramdziau, viskas pasitaise smile.gif dekui uz patarimus visoms.
Atsakyti
ir mane kartais ta problemėlė pakankina, šiaip niekam nesu alergiška, bet galvoju, gal šokolado padauginu.... jei kelias dienas nuo šveitimų ir prausimų nepraeina, panaudoju tokį tepaliuka Fucikort ir spuogelių kaip nebūta...
Atsakyti
Man taip buna saltu metu laiku, o vasara kai saulute pakaitina praeina, ir soliariumas padeda. Dar padeda gerai pasveist kokia savaite, kasdien su kempine, druskom, sveitikliais, kremo gerai pavaryt. Bet saule geriausia biggrin.gif
Man ir rankas panasiai paberia, na nuo alkunes link paciu vidinej pusej, kazkaip panasiai kaip zasies oda g.gif
Atsakyti
Rankom tai tikrai padeda sveitimas. Parsiveziau is Turkijos toki skudureli, su kuriuo jie pirtyse kunus sveicia, tai labai padeda.
O patarimus uzpakaliukui ir as pabandysiu... Gal pades? g.gif O tai jau nesmagu su maudymuku bunant pasilenkti verysad.gif
Atsakyti
Gali buti del odos keratozes (berods taip vadinasi), kai oda linkusi per daug storeti, tada iaugineja gyvaplaukiai, ir keliasi spuogai.
Padeda priemones su AHA (vaisiu), BHA (salicilo) rugstimis, nes nusluoksniuoja oda, ji tampa plonesne ir svelnesne.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 05 01, 09:31)
Tokio bėrimo priežasčių gali būti nemažai:

6. Netinkamomis priemonėmis prausiesi. Gal pabandyk "žandukus" prausti intymios higienos prausikliu, o ne muilu ar paprasta dušo želė.
7. Galbūt labai mažai judi, daugiausia laiko praleidi sėdėdama, ant užpakaliuko susidarė nemažai riebalų sankaupų, po kuriomis susidariusios raukšlės labiau prakaituoja ir to pasekoje - beria  g.gif

galvojau as cia viena su tokia beda busiu doh.gif pradejo ir man uzpakaliuka bert ir visai neseniai....o vyras liepia nekasyt, nes spuogu tik dideja-bet as gi nekasau ir taip!!!! maudausi bent 3 kartus per diena, nesioju tik stringiukus,kadangi vasara,tai praktiskai tik su sijonais/suknutem vaikstau(kur gryna medvilne sudety),atrodo sklabimo priemonem nealergiska esu ir vistiek doh.gif doh.gif doh.gif nu vyras dabar idarbintas kiekviena vakara spirituku man tept dupuka blush2.gif bet paskaitinejau cia,tai jauciu gali man tokios but priezastys,kaip virsuje.....reikes kazka daryt....ir kaip tycia pries kelione i uzsieni man taip-bet gal ten saulute iskaitins ax.gif
Atsakyti
aga pas mane tas pats..nemanau,kad nuo skalbimo miltelių..juk tada visą kūną bertų? g.gif kad nuo sintetinių kelnaičių,tai tikrai išberia ..o šiaip net nzn ir baisiai mane nervina išvis spuogai!
Atsakyti
ieskojau ieskojau ir suradau viena karta sia tema, ne jau daugiau niekam nera siu problemu? as ir i soliariuma daznokai vaikstau, ir drekinu ta oda, nepadeda... g.gif ka daryti reikia..? jau ir vasarele ne uz kalnu, taip norisi to grazaus uzpakaliuko ax.gif unsure.gif
Atsakyti
Beria. Ir nuolat. Ir jau kokius 8 metus.Bet as tai sieju daugiausiai su sedimu darbu- prispausta prie kedes, nekvepuoja oda. Nes per atostogas sumazeja tu spuogu. Beje, pas mane jie visi turi pulingas virsuneles, kai kurie net skausmini. Nusveiciu su sveitikliu, patepu salicilo spiritu. Nu ir kad nieko gero...
Atsakyti
pas mene irgi su pulingom virsunelem ir jau keli metai ipac vasara atsiranda bet as sakau gal del to kad namuose ir sofa ir kedes visos odones ir i masina atsisedus oda doh.gif
Atsakyti