Nesupratau as, po teisybei, apie ka cia kalba. Cia tipo kaip suprast, kad vaiku ivaikint negalima, reikia savo gimdyt butinai, o kitaip ragas?
Ne, nu gerai yra gimdyt, bet ivaikint yra dar geriau. Ta prasme, kad savo vaika mylet yra naturalu, taip savaime gaunasi, o svetima - reikia ypatingo pasiaukojimo. Net gal ne tai kad mylet, o nusprest, kad tu pasiimsi ji ir mylesi kaip savo ir visada ji turesi, ir jis bus tavo, kaip kad tu ji butum pagimdzius, ir jei jis bus negeras, jeigu blogai mokysis, ir jei kazkada su zmona issiskirs, kad tu ji vis tiek mylesi kaip savo ir mylesi ir mylesi...
Ties pasakius, nesuprantu pykcio ant moters, kuri kad ir visose temose reklamuoja ivaikinima. Na gal bent vienas zmogus isgirs, bent viena vaikuti pasiims, ir tai jau bus didelis geras darbas. Kalba eina apie gyva zmogu, ta vaika, jo majo...
O cia, bliamba, kazkokia keista reakcija. Toks vaizdas, kad jums pasiule pasidaryt abortus ir eit i vaiku namus pasiimt vaiku vietoje tu savo... Taigi tai visai ne priespriesa, gimdyt ir svetimus augint. Man tas - negalejau turet savo, tai pasiemiau svetima - isvis kazkaip skambetu... kaip suni nusipirkt. Tipo, mol, visi turi, kuo as prastesne. Tai cia kaip teket uz pirmo pasitaikiusio, kad tik senmerge nelikt.
Bet temos autore nieko panasaus gi nesiulo. Ji tiesiog sako, kad gerai yra isivaikint vaika. Asmeniskai as nesuprantu zmoniu, kurie mano kitaip. Nesuprantu zmoniu, kurie mano, kad blogai svetimam vaikui duoti svarbiausia dalyka - mama, teti. As is viso manau, kad moteris, kurios augina svetimus vaikus, turetu gyvas i dangu paimt
Хрен, положенный на мнение окружающих, обеспечивает спокойную и счастливую жизнь.