Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

iš esmės dar reikia daug dėmesio skirti tam, kokia puokštė dera prie suknelės: juk prie pūstos derės vienokia, prie paprastos ar trumpos - kitokios mirksiukas.gif

tiesa, savo vestuvėms labai norėjau šios puokštės, tačiau pasirodė netinkamas metas ir kaina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistele: 11 balandžio 2007 - 14:43
QUOTE(Lauriuka @ 2007 04 11, 16:27)
Cia mano puokstele vestuviu diena.Ji buvo klijuojama po viena lapeli is geliu.

http://i46.photobuck...uves/199-vi.jpg

http://i46.photobuck...uves/203-vi.jpg

man puokste labai grazi thumbup.gif cia pati sugalvojai tokia, pasiule ar kazkur radai pavyzdi? cia bekvapes lelijos, taip?
Atsakyti
QUOTE(Dilgele @ 2007 04 11, 14:44)
man puokste labai grazi  thumbup.gif  cia pati sugalvojai tokia, pasiule ar kazkur radai pavyzdi? cia bekvapes lelijos, taip?

Taip.Pvz. tai ziurejom is katalogu ir issirinkau tokia,nes nebuvau maciusi tokios.Man dare geliu puoksciu parduotuveje Siauliuose, bet tos parduotuves jau nebera,nzn ar issikrauste ar isvis uzsidare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauriuka: 11 balandžio 2007 - 14:51
QUOTE(Aistele @ 2007 04 11, 16:40)
iš esmės dar reikia daug dėmesio skirti tam, kokia puokštė dera prie suknelės: juk prie pūstos derės vienokia, prie paprastos ar trumpos - kitokios  mirksiukas.gif

tiesa, savo vestuvėms labai norėjau šios puokštės, tačiau pasirodė netinkamas metas ir kaina  ax.gif

o is kokiu cia geliu? 4u.gif
siaip man tokios labai grazios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilgele @ 2007 04 11, 15:53)
o is kokiu cia geliu? 4u.gif
siaip man tokios labai grazios  thumbup.gif

cia yra anemones arba lietuviskai plukes. jos daugiau yra pavasrio geles. as pati savo vestuvems buvau jas pasirinkusi kartu su kalijomis. smile.gif siaip jos yra gan trapios ir gleznos, bet atsilaike tris dienas biggrin.gif
kaina ju irgi kiek pamenu ne is mazuju.
Atsakyti
QUOTE(Aistele @ 2007 04 11, 15:40)
iš esmės dar reikia daug dėmesio skirti tam, kokia puokštė dera prie suknelės: juk prie pūstos derės vienokia, prie paprastos ar trumpos - kitokios  mirksiukas.gif

tiesa, savo vestuvėms labai norėjau šios puokštės, tačiau pasirodė netinkamas metas ir kaina  ax.gif

tai koks tas metas netinkamas ir kaina, gal galima butu suzinoti?
mirksiukas.gif nes man ta puokste irgi dailute tokia....
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 04 11, 23:29)
tai koks tas metas netinkamas ir kaina, gal galima butu suzinoti?
mirksiukas.gif nes man ta  puokste irgi dailute tokia....

na, vestuvės buvo rugsėjo pabaigoje, o žiedo kaina lyg ir apie 25-30 LT (tuo metu buvo
nesezonas + apskritai buvo didelis klaustukas dėl atvežimo). Kadangi norėjau gražios puokštės su daug žiedų - kažkaip pagailėjau pinigėlių blush2.gif (o gal ir kazka maisau, nes buvau prisigalvojusi begale variantu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistele: 12 balandžio 2007 - 09:52
dar kelios (man labai patinka truputi netvarkingos ax.gif )
Papildyta:
dar
Atsakyti
QUOTE(Aistele @ 2007 04 12, 11:33)
na, vestuvės buvo rugsėjo pabaigoje, o žiedo kaina lyg ir apie 25-30 LT (tuo metu buvo
nesezonas + apskritai buvo didelis klaustukas dėl atvežimo). Kadangi norėjau gražios puokštės su daug žiedų - kažkaip pagailėjau pinigėlių  blush2.gif (o gal ir kazka maisau, nes buvau prisigalvojusi begale variantu)

o paskutinė iš kokių gėlyčių?
man dvi paskutinės labai liuks wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Aistele @ 2007 04 12, 11:58)
dar kelios (man labai patinka truputi netvarkingos  ax.gif )
Papildyta:
dar

man is kaliju labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilgele @ 2007 04 12, 11:05)
o paskutinė iš kokių gėlyčių?
man dvi paskutinės labai liuks  wub.gif
Papildyta:
man is kaliju labai grazi thumbup.gif

visos puokštės iš Modern Bride internetinio žurnalo, o ten yra aprašyta, kokios gėlės (aišku anglų kalba), tačiau jei netingi - pasižiūrėk.
priešpaskutinė iš bijūnų ir kalijų, paskutinė - vėdrynai 4u.gif, bet palauk, čia tu ne apie tas ax.gif pažiūrėsiu ir parašysiu
o tose, kur Tu minėjai (paskutinė) - orchidėjos, rožės ir kalijos. priešpaskutinė - orchidėjos, Gloriosa lelijos, kelių rūšių rožės ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistele: 12 balandžio 2007 - 10:16
QUOTE(Aistele @ 2007 04 12, 12:11)
visos puokštės iš Modern Bride internetinio žurnalo, o ten yra aprašyta, kokios gėlės (aišku anglų kalba), tačiau jei netingi  - pasižiūrėk.
priešpaskutinė iš bijūnų ir kalijų, paskutinė - vėdrynai  4u.gif, bet palauk, čia tu ne apie tas  ax.gif  pažiūrėsiu ir parašysiu
o tose, kur Tu minėjai (paskutinė) - orchidėjos, rožės ir kalijos. priešpaskutinė - orchidėjos,  Gloriosa lelijos, kelių rūšių rožės ir t.t.

apie tas apie tas lotuliukas.gif

ačiū, nes man su anglų kalba biski nekas 4u.gif
Atsakyti
man patinka puokštės iš rožių

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image