Man irgi is rozyciu pacios graziausios puoksteles, ir graziausiai ziurisi...

is paskutiniu cia idetu puoksciu man graziausia is baltu tulpiu, o siaip tai man patinka svyrancios su uodega

gal ir pasikartosiu
ką manot apie rožes maišytas su frezijom?

ką manot apie rožes maišytas su frezijom?

nu va, nubegau i geliu salona pasiemus pavyzdziu, atspausdintu is interneto ir sutarem su gelininke - no problem
, o cia skaitciau, kad vos ne pries menesi reikia derinti ir pan. as manau, kad kai zinai ko nori, tai ir suderinti viskas yra labai paprasta.
kaip jums tokia?
nezinau, kazkodel man is kaliju na jau taaaaaip graaaaazu
, tik zinoma bus pakoreguota, ne tiek bantu virsuje ir mazesnes kaliju taureles ir ne tiek ju daug, nes as smulkute ir mazute, tai kad geles nevirstu pirmu akcentu, o nuotaka antruoju

kaip jums tokia?

tavo vestuves ta pacia diena kaip ir mano
tik kitoj vietoj 
Papildyta:
rasiau maziulelei

Papildyta:
rasiau maziulelei

QUOTE(Aistele @ 2007 04 11, 16:40)
iš esmės dar reikia daug dėmesio skirti tam, kokia puokštė dera prie suknelės: juk prie pūstos derės vienokia, prie paprastos ar trumpos - kitokios 
tiesa, savo vestuvėms labai norėjau šios puokštės, tačiau pasirodė netinkamas metas ir kaina

tiesa, savo vestuvėms labai norėjau šios puokštės, tačiau pasirodė netinkamas metas ir kaina

o kokios cia geles? ir jei nepaslaptis kokia puokste kaina gavosi

Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2007 04 12, 20:38)
nu va, nubegau i geliu salona pasiemus pavyzdziu, atspausdintu is interneto ir sutarem su gelininke - no problem
, o cia skaitciau, kad vos ne pries menesi reikia derinti ir pan. as manau, kad kai zinai ko nori, tai ir suderinti viskas yra labai paprasta.
kaip jums tokia?
, tik zinoma bus pakoreguota, ne tiek bantu virsuje ir mazesnes kaliju taureles ir ne tiek ju daug, nes as smulkute ir mazute, tai kad geles nevirstu pirmu akcentu, o nuotaka antruoju 

kaip jums tokia?

apie toki varianta taip pat galvoju

QUOTE(Rasytce @ 2007 04 12, 19:38)
kaip jums tokia?

kaip jums tokia?

jo, aš eisiu ryt puokštės derint. kai iki vestuvių liks praktiškai savaitė
taip aš irgi ilgai svarsčiau kalijas ar rožes imt, bet šį kartą nugalėjo rožės. o kol kas planuojamas puokštės variantas atrodo taip:
O gal kuri galit idet graziu svyranciu puoksciu su "uodegom" foto?

QUOTE(Aistele @ 2007 04 11, 16:40)
iš esmės dar reikia daug dėmesio skirti tam, kokia puokštė dera prie suknelės: juk prie pūstos derės vienokia, prie paprastos ar trumpos - kitokios 

ui praziurejau kad toks klausimelis jau buvo, sorry

QUOTE(pantera83 @ 2007 04 12, 20:20)
Papildyta:
QUOTE(dauraa @ 2007 04 12, 20:22)
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 12, 20:02)
tavo vestuves ta pacia diena kaip ir mano
tik kitoj vietoj 
Papildyta:
rasiau maziulelei

Papildyta:
rasiau maziulelei

kaip faina