Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(balta_lelija @ 2007 04 12, 20:30)
Vertinam vertinam mergytės  mirksiukas.gif  man lengviau bus apsispręst

kokia suknelė? ar bus perrišta puokštė kaspinu? kaip įsivaizduoji (gal turi nuotrauką) jaunikio gėlytės? kaip puošite mašinas? bažnyčią?

šiaip puokštė tikrai graži, tik reikia įvertinti, ar ji tiks tiek prie Tavo suknelės, tiek prie figūros ir t.t.

ar spės per tiek laiko gauti reikiamą kiekį ir spalvą gėlių? ar jau anksčiau kalbėjai ir tareisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistele: 12 balandžio 2007 - 19:35
QUOTE(Aistele @ 2007 04 12, 20:33)
šiaip puokštė tikrai graži, tik reikia įvertinti, ar ji tiks tiek prie Tavo suknelės, tiek prie figūros ir t.t.

ačiū. man patinka žydra spalva blush2.gif
suknytė mano bus balta, uždara, pūsta. jaunikio gėlytė tai baltos spalvos, su tokiais dviem sunertais žiedeliais. mes tuoksimės CMB o mašiną turbūt tik savo puošim kažkuo baltu. bet dar nelabai žinau kuo blush2.gif

man dėl puokštės sakė kreiptis prieš savaitę, kad gėlytės būtų šviežutėlės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balta_lelija: 12 balandžio 2007 - 19:37
QUOTE(balta_lelija @ 2007 04 12, 20:36)
ačiū. man patinka žydra spalva  blush2.gif
suknytė mano bus balta, uždara, pūsta. jaunikio gėlytė tai baltos spalvos, su tokiais dviem sunertais žiedeliais. mes tuoksimės CMB o mašiną turbūt tik savo puošim kažkuo baltu. bet dar nelabai žinau kuo  blush2.gif

o pamergių kažką derinsi ar nelabai? (nes mane čia kritikavo labai, kad nederėjo, bet man tai gražu ax.gif )
tiesa, puokštė man dar graži todėl, kad nėra standartinis rožių ryšulys (prašau kitų neįsižeisti, bet nelabai teko man dar matyti tikrai gražiai padarytos rožių puokštės blush2.gif )
šiaip ar taip, man atrodo, kad mašinos gali būti puoštos arba ne, nematau labai jau didelio skirtumo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistele: 12 balandžio 2007 - 19:40
QUOTE(Aistele @ 2007 04 12, 20:39)
o panergių kažką derinsi ar nelabai? (nes mane čia kritikavo labai, kad nederėjo, bet man tai gražu  ax.gif )
tiesa, puokštė man dar graži todėl, kad nėra standartinis rožių ryšulys (prašau kitų neįsižeisti, bet nelabai teko man dar matyti tikrai gražiai padarytos rožių puokštės  blush2.gif  )

schmoll.gif ,jei derintis prie pamergių tai man tada manau reiktų imt kąnors rožinio. bet aš norėčiau ko nors netradicinio, tai manau žydra spalva bus pats tas g.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 04 12, 20:30)
kaip faina  bigsmile.gif o is kurio tu miesto  4u.gif

is Vilniaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistele @ 2007 04 12, 10:33)
na, vestuvės buvo rugsėjo pabaigoje, o žiedo kaina lyg ir apie 25-30 LT (tuo metu buvo
nesezonas + apskritai buvo didelis klaustukas dėl atvežimo). Kadangi norėjau gražios puokštės su daug žiedų - kažkaip pagailėjau pinigėlių  blush2.gif (o gal ir kazka maisau, nes buvau prisigalvojusi begale variantu)

kazkas tave apgavo, nes brangiausi anemonai buvo po 6 lt. kazkada ziema........
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 04 12, 21:34)
kazkas tave apgavo, nes brangiausi anemonai buvo po 6 lt. kazkada ziema........

tai ir rašau, kad turbūt kažką maišau, nes itin labai domėjausi dar ir įvairiom orchidėjom tuo pačiu metu ax.gif tuo labiau, kad man reikėjo puokštės, kuri nenuvystų niekur nepamerkta bent 5-6 val.
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 04 12, 18:18)
jo, aš eisiu ryt puokštės derint. kai iki vestuvių liks praktiškai savaitė

taip aš irgi ilgai svarsčiau kalijas ar rožes imt, bet šį kartą nugalėjo rožės. o kol kas planuojamas puokštės variantas atrodo taip:

man grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 04 13, 09:11)

ačiū už nuomonę. 4u.gif
gal tada man galit patart ar jaunikiui tada ieškot žydros frezijos, ar baltos rožės į atlapą, nes nori ir Jis gyvos gėlytės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 04 13, 10:17)
ačiū už nuomonę.  4u.gif
gal tada man galit patart ar jaunikiui tada ieškot žydros frezijos, ar baltos rožės į atlapą, nes nori ir Jis gyvos gėlytės  mirksiukas.gif

jei jaunikio kostiumas tamsus tai gal graziau balta gelyte ziuretus, bet siaip tai manau abu tarusavyje busit labiau susiderine, jei jaunikio gelyte bus zydra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilgele @ 2007 04 13, 11:07)
jei jaunikio kostiumas tamsus tai gal graziau balta gelyte ziuretus, bet siaip tai manau abu tarusavyje busit labiau susiderine, jei jaunikio gelyte bus zydra smile.gif

kostiumas juodas bus wink.gif žydra gėlytė manau originaliau g.gif nu su floriste pasitarsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 04 13, 12:12)
kostiumas juodas bus wink.gif žydra gėlytė manau originaliau  g.gif  nu su floriste pasitarsiu  bigsmile.gif

as irgi zydra deciau lotuliukas.gif arba gali padaryt gelyte is dvieju arba triju mazuciu freziju maisant baltas frezijas su zydromis smile.gif
Atsakyti