O gal kas bande AOK tonika?Per paieska neiseina paziureti,per mazai simboliu
Geriausias MArgaritos tonikas su medetkomis
As tai nusipirkau is AVONO tonika soliutions, tai visai nieko toks gerai nuvalo, oda tampa matine taip greit nesusiriebaluoja
As šiuo metu naudoju CHANEL bealkoholinį toniką "PRECISION ACTIVATEUR TENDRE". Ir ką galiu pasakyti -
Geriausias iki šiol mano turėtas. Antroje vietoje būtų Guinot - kosmetologė rekomendavo, profesionali kosmetika, bet CHANEL'is malonesnis, geriau susigeria, oda minkštesnė ir labiau sudrėkinta. Esu labai patenkinta
QUOTE(mazee @ 2006 10 23, 07:23)
As dar tebenaudoju Garnier Pure, bet teigiamo efekto ir nepastebiu
... net atvirksciai - po jo lieka nemalonus pojutis odai 
Is pradziu dziaugiausi Garnier Pure prausimosi zele, bet dabar jis man labai sausina oda. Naudoju tik pradeda riebaluotis veidukas.
QUOTE(France;) @ 2006 11 22, 16:58)
Itariu, kad kalbi apie Atok. Cia ju tinklapis: Atok kosmetika
Mano nuosatbai, jie Dubline! O visad viska pirkau Lietuvoj.
Teta atidave losjona su arbatmedziu, nes jai netiko, o man jis

Dar perku intymios higienos aliejuka (jau gerus 2metus) is tos pacios firmos. Esu labai patenkinta
QUOTE(Monada @ 2006 12 29, 17:12)
Is pradziu dziaugiausi Garnier Pure prausimosi zele, bet dabar jis man labai sausina oda. Naudoju tik pradeda riebaluotis veidukas.
Tik man arbatmedzio kvapas nelabai patinka. Tetai labai patinka su citrina. Sake labai tinka jos veido odai! O atrodo jis taip (tik pavyzdy aliejukas maudymuisi vonioje):

Dar perku intymios higienos aliejuka (jau gerus 2metus) is tos pacios firmos. Esu labai patenkinta

Taip taip,apie ta
QUOTE(France;) @ 2007 01 13, 16:30)
Taip taip,apie ta
Jau senai ji nusipirkau ir labai patiko
Nes man visuose bandytuose tonikuose budavo kazkos nezymus lipnumo jausmas kurio as labai nemegstu 
o kur Vilniuje galima rasti?
atrodo, kad maciau universiteto vaistinej, IIa
As ne is Vilniaus,bet pirkau vaistineje,turetu ir pas jus vaistinese pardavineti