Įkraunama...
Įkraunama...

Tonikas, losjonas veidui

O gal kas bande AOK tonika?Per paieska neiseina paziureti,per mazai simboliu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Geriausias MArgaritos tonikas su medetkomis thumbup.gif
Atsakyti
As tai nusipirkau is AVONO tonika soliutions, tai visai nieko toks gerai nuvalo, oda tampa matine taip greit nesusiriebaluoja 4u.gif
Atsakyti
As šiuo metu naudoju CHANEL bealkoholinį toniką "PRECISION ACTIVATEUR TENDRE". Ir ką galiu pasakyti - thumbup.gif Geriausias iki šiol mano turėtas. Antroje vietoje būtų Guinot - kosmetologė rekomendavo, profesionali kosmetika, bet CHANEL'is malonesnis, geriau susigeria, oda minkštesnė ir labiau sudrėkinta. Esu labai patenkinta ax.gif
Atsakyti
as naudoju ROC purif-ac sveiciamaji veido losjona labai man patinka 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau Florenos valomąjį veido vandenį su hamameliu ir abrikosais mišriai/normaliai odai.Pirkau iš Eurokoso.Pirkau ilgai nesirinkdama ir laimėjau thumbup.gif Tikrai patiko.Mačiau ir prausiklis toks pat yra ax.gif

Atsakyti
QUOTE(mazee @ 2006 10 23, 07:23)
As dar tebenaudoju Garnier Pure, bet teigiamo efekto ir nepastebiu  g.gif  ... net atvirksciai - po jo lieka nemalonus pojutis odai  schmoll.gif

Is pradziu dziaugiausi Garnier Pure prausimosi zele, bet dabar jis man labai sausina oda. Naudoju tik pradeda riebaluotis veidukas. rolleyes.gif

QUOTE(France;) @ 2006 11 22, 16:58)
O gal kas bande AOK tonika?Per paieska neiseina paziureti,per mazai simboliu doh.gif  biggrin.gif

Itariu, kad kalbi apie Atok. Cia ju tinklapis: Atok kosmetika
Mano nuosatbai, jie Dubline! O visad viska pirkau Lietuvoj. biggrin.gif
Teta atidave losjona su arbatmedziu, nes jai netiko, o man jis thumbup.gif Tik man arbatmedzio kvapas nelabai patinka. Tetai labai patinka su citrina. Sake labai tinka jos veido odai! O atrodo jis taip (tik pavyzdy aliejukas maudymuisi vonioje):

user posted image

Dar perku intymios higienos aliejuka (jau gerus 2metus) is tos pacios firmos. Esu labai patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano veido oda misri.As tai vis dar valau veida margaritos toniku, arba vitaskin pieneliu sausai odai, kai jauciu kad sausa oda, kartais nakciai uztepu sumaisytus kvieciu gemalu alieju su abc arbatmedzio aliejumi, kolkas spuogai labai apmazeje thumbup.gif ir veidas svelnesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monada @ 2006 12 29, 17:12)
Is pradziu dziaugiausi Garnier Pure prausimosi zele, bet dabar jis man labai sausina oda. Naudoju tik pradeda riebaluotis veidukas.  rolleyes.gif
Itariu, kad kalbi apie Atok. Cia ju tinklapis: Atok kosmetika
Mano nuosatbai, jie Dubline! O visad viska pirkau Lietuvoj.  biggrin.gif
Teta atidave losjona su arbatmedziu, nes jai netiko, o man jis  thumbup.gif  Tik man arbatmedzio kvapas nelabai patinka. Tetai labai patinka su citrina. Sake labai tinka jos veido odai! O atrodo jis taip (tik pavyzdy aliejukas maudymuisi vonioje):

user posted image

Dar perku intymios higienos aliejuka (jau gerus 2metus) is tos pacios firmos. Esu labai patenkinta  mirksiukas.gif

Taip taip,apie ta smile.gif Jau senai ji nusipirkau ir labai patiko thumbup.gif Nes man visuose bandytuose tonikuose budavo kazkos nezymus lipnumo jausmas kurio as labai nemegstu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2007 01 13, 16:30)
Taip taip,apie ta smile.gif Jau senai ji nusipirkau ir labai patiko thumbup.gif Nes man visuose bandytuose tonikuose budavo kazkos nezymus lipnumo jausmas kurio as labai nemegstu ax.gif

o kur Vilniuje galima rasti? 4u.gif
Atsakyti
atrodo, kad maciau universiteto vaistinej, IIa
Atsakyti
As ne is Vilniaus,bet pirkau vaistineje,turetu ir pas jus vaistinese pardavineti smile.gif
Atsakyti