Įkraunama...
Įkraunama...

Tonikas, losjonas veidui

QUOTE(Frosted @ 2006 10 21, 09:12)
Aš pabaigiau savo Garnier Pure atrodo, mėlyną tokį, nu tiesą pasakius, nelabai man kažkaip  g.gif
Dabar turiu Boots su vaisių rūgštimis iš Botanics serijos, tai visai nieko man, išlygina kažkiek odytę, drėkina ir ne taip riebaluojasi greitai nuo jo.

As dar tebenaudoju Garnier Pure, bet teigiamo efekto ir nepastebiu g.gif ... net atvirksciai - po jo lieka nemalonus pojutis odai schmoll.gif
Atsakyti
gal kas bandė Ziaja, Dr.Eris tonikus?
reikia mišriai odai
Atsakyti
QUOTE(mazee @ 2006 10 23, 07:23)
As dar tebenaudoju Garnier Pure, bet teigiamo efekto ir nepastebiu  g.gif  ... net atvirksciai - po jo lieka nemalonus pojutis odai  schmoll.gif

O man labai thumbup.gif melynasis Garnier... Ir pradezinfekuoja nusveistus spuogelius, ir padrekina oda, kad ir kremo poto nebereikia.. Matyt tai perdaug individualu kad butu universalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 10 23, 13:06)
reikia mišriai odai

esu bandzius dr eris under 20 tonika ir pieneli, abu nepatiko. po pienelio oda lieka kazkiek riebaluota, o po toniko limpa doh.gif niekada nebepirksiu
Atsakyti
QUOTE(mazee @ 2006 10 23, 08:23)
As dar tebenaudoju Garnier Pure, bet teigiamo efekto ir nepastebiu  g.gif  ... net atvirksciai - po jo lieka nemalonus pojutis odai  schmoll.gif

tai gali būti, kad jis tavo odai per stiprus. Jei oda mišri ar riebi, tai naudojant toniką (ir kitas priemones) tik riebiai odai, ji pamažu išsausėja. Man pačiai taip ne kartą buvo, tad reikia truputį pakaitalioti priemones ir oda turėtų atsigauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Turėjau kažkada tą garnier pure , neblogas šiaip buvo , bet po to oda nusausėjo. Tai išmečiau aš jį. Mano oda mišri , nėra problematiška , bet bijau , kad neatsirastų kokių spuogelių. Pastebėjau , kad į riebumą linkusiai odai nelabai gerai spiritiniai tonikai , ens nuo jų žūva ląstelės ir susidaro daugiau negyvų , kurios poras užkemša.

Šiuo metu naudoju Garnier Soft & Clean bealkoholį toniką , kvepia skaniai man patinka , be to gerai , akd jis drėkinamasis , nes irgi kremai dažnai užkemša odą. Tai dabar dažniausiai odą valau tik toniku ir nieko nebetepu , kažkaip visai gerai.
Papildyta:
Ta sudėtis irgi nesikandžioja , tai ir akis galima pavalyt negraužia.
Atsakyti
Man labai patinka Avon solutions bealkoholinis tonikas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bird @ 2004 12 20, 23:07)
gal esate naudoję L'oreal Pure Zone tonika? kiek skaičiau tai L'oreal'is labai jau ispeiktas buvo. o kaip butent del shito toniko? g.gif

kazkada uzbegau, pamaciau, tipo naujas bejeris, sakau: jemu lotuliukas.gif
pati kalta, dziovina, laaaabai jau spiritinis, ten juk is problemines odos serijos blink.gif o odai ,kaip kazkuriame forume buvo mineta, labai negerai spirituoti tonikai.
Siuo metu naudoju Dior gelee, visam makiazui valyti. Su zaliaja arbata, svelnus, neriebus,jis man patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
pries tai naudojau Nivea jautriai odai, balta pakuote, baltos spalvos, bekvapis. neblogas, visiskai nedrgina, svelnus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2006 11 15, 11:09)
Man labai patinka Avon solutions bealkoholinis tonikas. 4u.gif

Norėjau visai užsisakyt , bet kažkaip padėjau į antrus planus ax.gif Man iš tos serijos labai patinka moisture 24 nors ten sausai odai , bet jis toks labai labai lengvas galima tept ir labai riebiai , neužkemša porų.
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 10 23, 15:06)
reikia mišriai odai

ir mane domina dr.eris
Atsakyti
QUOTE(out of @ 2006 11 22, 15:37)
ir mane domina dr.eris

Pramones prospektas rašė, kad nefainas, lipnus

aš dabar turiu Rasa drėkinamąjį - pusė velnio ax.gif
Atsakyti