Įkraunama...
Įkraunama...

Tonikas, losjonas veidui

QUOTE(Tolerancija @ 2006 09 27, 15:05)
O terminio saltinio vandeni galima naudoti vietoj toniko? Ar tas pacias funkcijas atlieka?

Nemanau, akd jis tau makiaza nuvalys. O jeigu nori tiesiog svaria oda pravalyti, tonizuoti, tai zinoma, kad gali.
Atsakyti
Aš kadangi dirbu Zepteryje, tai naudoju Z produkcijos pienelį su toniku ir visus kitus kremukus, bei kaukytes. Labai patinka, jų gaminiai, nes man jie tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai tinkair patinka 'Cistaja linija' misriai ir riebiai odai su rugiageliu ekstraktu, toks minkstas tonikas, beto, kaina juokinga - apie 4 lt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Catrin: 28 rugsėjo 2006 - 19:54
o as neseniai nupirkau rusiska OLIVES vadinasi, jis is alyvuogiu..Na man jis tiesiog super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos norejau pakalaust gal kas naudojate si tonika veidui..koks poveikis ar jis veiksmingas??
Tik nezinau ar Aiok..ar Atok... blush2.gif
kiek zinau ceku gamybos...
na gal jus zinot ar jis geras?
Atsakyti
Man tai lancome pure focus tonikas labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paupau @ 2006 10 02, 15:39)
Sveikos norejau pakalaust gal kas naudojate si tonika veidui..koks poveikis ar jis veiksmingas??
Tik nezinau ar Aiok..ar Atok... blush2.gif
kiek zinau ceku gamybos...
na gal jus zinot ar jis geras?

Rašosi AOK wink.gif

Arbatmedžių tonikas vartotinas jautriai,linkusiai į uždegimą odai prižiūrėti.

Sudėtis : Eterinis arbatmedžių aliejus,redistiliuotas vanduo,7% etilo alkoholio,pantenolis.
Vartojimas : Vartojamas riebiai veido odai gaivinti ir plauti.

Teko šiek tiek darbuotis su šia kosmetika,kokybė neprasta,bet kaip sakoma,kas tinka vienam,gali netikti kitam.Ant savo odelės nebandžiau,kadangi manoji sausa,jautri,o kaip žinia sausai odai riebios odos priežiūros priemonių vartot negalima.

Atsakyti
O man pats geriausias - Sheller su roziu vandeniu....

O pries tas dienas, kai odele tampa riebesne - su greipfrutais....Ir beria paskui maziau....

Turejau dar Lepo su liepziedziais - irgi geras daiktas, tik gaila kad nesimato niekur pirkti, nes kartais kosmtika reikia pakeisti kad veiksmingesne paskui butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paupau @ 2006 10 02, 20:29)
sveikos norejau paklaust kaip jusu manymu tonikas veidui original Aiok ar(atiok) nebezinau kaip tiksliai rasosi..  arbatmedzio tonikas...ceku gamybos ,vaistineje maciau...
sakau gal kuri is jusu naudoja???

Visai nesenai aš jį įsigyjau. Žinok, man jis labai patiko thumbup.gif odytė švelni švelni palieka ir ne taip greitai susiriebaluoja. Tik jo kvapas manęs nesužavėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tolerancija @ 2006 10 16, 16:16)
Visai nesenai aš jį įsigyjau. Žinok, man jis labai patiko thumbup.gif odytė švelni švelni palieka ir ne taip greitai susiriebaluoja. Tik jo kvapas manęs nesužavėjo biggrin.gif

kur pirkai ir kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 10 16, 16:20)
kur pirkai ir kiek kainavo?

Berods EuroVaistinėje ~20lt
Atsakyti
Aš pabaigiau savo Garnier Pure atrodo, mėlyną tokį, nu tiesą pasakius, nelabai man kažkaip g.gif
Dabar turiu Boots su vaisių rūgštimis iš Botanics serijos, tai visai nieko man, išlygina kažkiek odytę, drėkina ir ne taip riebaluojasi greitai nuo jo.
Atsakyti