Įkraunama...
Įkraunama...

Tonikas, losjonas veidui

QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 02 28, 17:22)
aš apie Rasos mėlynos probleminės serijos toniką kalbėjau, ne apie jautrios.  blush2.gif

A, ta Rasos probleminės odos serija ir man visai nepatiko schmoll.gif Bent mano odai tikrai gan agresyvi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 28 vasario 2010 - 19:08
QUOTE(Ingėnas @ 2010 02 28, 20:07)
A, ta Rasos probleminės odos serija ir man visai nepatiko schmoll.gif Bent mano odai tikrai gan agresyvi cool.gif

Tonikas tai jo, bet kremas-gelis ir prausiklis tai super thumbup.gif
Atsakyti
alegi, man tonikas geras, o kai kam prausiklis arba kremas-gelis baisūs, nu skirtingos tos odos, nieko nepadarysi rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu labai patinkanti Phytomer Fleurs linijos veido tonika su medvilne. Kvapas nuostabus ir valo neblogai. Dabar stengiuosi naudoti naturalius hidrolatus.
Atsakyti
nežinau, aš kai pabandžiau Phytomer Rose, tai lygių jam nėr. thumbup.gif Beja, mergaitės, ką tik užsisakiau iš feelunigue toniką. Tai gaunasi dvigubai pigiau nei Eslaudos salone. Internetinėj parduotuvėj 2 uz vieno kaina tonikas+pienelis. Apie 60 Lt atrodo, tiksliai nepamenu.
Atsakyti
[quote=Milmar,2009 10 01, 10:56]
Man sitas patiko:

user posted image

As dabar naudoju,kolkas patenkinta juo.Dar turiu pieneli is rozines serijos,ta tai kartosiu tikrai 4u.gif

Atsakyti
user posted image thumbup.gif Orange Flower Water
ypac ziemai, kai oda pasauseja, nuostabiai nuramina oda, vasara - gaivina. sudetis labai gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 20, 13:20)
Na, kol kas dar tik antrą dieną naudoju, pažiūrėsim kaip bus toliau. Oda tokia truputį sausesnė atrodo, bet nesišerpetoja. Tas tonikas dar atseit matina odą ir nuima blizgesį.

Tonikas toks?
http://www.lookfanta...ng-lotion).html
Atsakyti
Bioderma Sebium H2O thumbup.gif neturėjau, bet mėginukų turiu dar, neseniai atradau šią kosmetiką, tik bandau, bet drąsiai galiu pasakyt, kad geriau dar nebandžiau, spuogų ir inkštirų apmažina, nedirgina, nesausina, yra be alkoholio, galima valyti makiažą, na jis kaip makiažo valiklis skaitos, net ne tonikas, bet naudojant kaip toniką tai super suveikia wub.gif
user posted image
Atsakyti
Favoritas - Loccitane Migdolų ir obuolių veido tonikas wub.gif
Atsakyti
Man geriausias tonikas, labiausia drekinantis: Margaritos su alavijais, Eucerin sausai sodai ir Avene vanduo, jei galima ji priskirt tonikam 4u.gif
Atsakyti
Man siuo momentu sitas labai labai tinka ir atitinka odos poreikius:

user posted image
Atsakyti