Įkraunama...
Įkraunama...

Tonikas, losjonas veidui

As megstu naudoti ir iprasta tonika, jau kuris laikas Mary Kay drekinanti naudoju, o kokia savaite per menesi vakarais - naudoju namini tonika.. smile.gif
pasidarau kokiu zoleliu arbatos (tik reikia ziuret, kad nebutum alergiska), supilu i leduku formeles ir tada kiekvienam vakarui, po leduka... 4u.gif
Oda ir atsigauna ir prabunda ir susijudina, labai smagus jausmas... cool.gif
Atsakyti
gal bandėte Margaritos veido tonika,kokie atsiliepimai
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 06 23, 19:07)

Turiu su medetkomis,labai neblogas,sakyciau. Netempia odos po jo. Daugiau nieko ypatingo nepastebejau,nors ir nekeliu jam kitokiu reikalavimu kaip tik nuvalyti,atgaivinti oda.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 23, 19:18)
Turiu su medetkomis,labai neblogas,sakyciau. Netempia odos po jo. Daugiau nieko ypatingo nepastebejau,nors ir nekeliu jam kitokiu reikalavimu kaip tik nuvalyti,atgaivinti oda.

ar jeme dau parabeų, 4u.gif
Atsakyti
man dabar geriausias Lakshmi avokado tonikas, va toks: http://achileja.lt/i...rod&productId=7

Vakare netepu jokio kremo, noriu odai duoti pailseti. Tai pasipurskiu vien to toniko ir uztenka. Jokio tempimo. Dar bandziau roziu hidrolata, jis kaip tik tinkantis sausai odai, bet po jo jausdavosi tempimas.
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 06 23, 19:23)
ar jeme dau parabeų, 4u.gif

2 berods,beveik paciam gale.
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 06 23, 19:07)

As sunaudojau gal 3 buteliukus su alavijais, labai patiko
Atsakyti
naudoju Alkmene su arbatmedžiu
Atsakyti
Atkeliavo mano slamuciu hidrolatas (ji ir vietoj toniko naudoti galima),tai kvapas...Tragiskas,labai man nepatinka, bet, kaip sakant, ,,vardan grozio" viskas biggrin.gif

Emiau perdaug nemasciusi,nes visi hidrolatai geri,tik ziurejau,kad nebutu koks jau sausinantis.
Sis apibudintas kaip jautriai odai,galima naudoti ir spuoguotai,kuperozes pazeistai.

Manau,kai si pribaigsiu,kitoki isbandysiu smile.gif

Po pirmo apsipurksimo nieko ypatingo nejauciu,nors ir nemanau,kad labai pajusiu ilgiau panaudojusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 07 03, 12:38)
Atkeliavo mano slamuciu hidrolatas (ji ir vietoj toniko naudoti galima),tai kvapas...Tragiskas,labai man nepatinka, bet, kaip sakant, ,,vardan grozio" viskas biggrin.gif

Isigijau neseniai dumbliu hidrolata, bet taip pat jo kvapas tragiskas, kaip pastovejusios zuvies..Bet veidui labai patinka, ryte juo pasitepu tai labai maloniai atgaivina veido oda. Nuima odos riebalavimasi, nes dienos begyje anksciau oda pradedavo blizgeti t zonoje, o siuo metu sio dalyko nepastebiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2010 07 04, 10:16)
Isigijau neseniai dumbliu hidrolata, bet taip pat jo kvapas tragiskas, kaip pastovejusios zuvies..Bet veidui labai patinka, ryte juo pasitepu tai labai maloniai atgaivina veido oda. Nuima odos riebalavimasi, nes dienos begyje anksciau oda pradedavo blizgeti t zonoje, o siuo metu sio dalyko nepastebiu smile.gif

O tu tepi ar purski?smile.gif as su purkstuku visa veida nupurskiu.
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2010 07 04, 10:16)
Isigijau neseniai dumbliu hidrolata,

kur jo yra pirkti?KN?
Atsakyti