Įkraunama...
Įkraunama...

Tonikas, losjonas veidui

QUOTE(ElGuna @ 2010 07 04, 13:14)
kur jo yra pirkti?KN?

Aroma natural int.parduotuveje
Atsakyti
Labai dziaugiuosi savo naudojamu odos riebuma reguliuojanciu Chanel Precision Activateur Purete Oil Control Purifying Lotion. Mano oda misri. Malonaus kvapo, gaivina ir drekina oda, atrodo kaip matine. Tikrai sugeria riebalu pertekliu, sutraukia poras. Pirkau be rekomendaciju, vien paskaiciusi aprasa ir tikrai viskas atitinka. Didelis kiekis (200 ml), ilgam uztenka, kaina irgi neatrodo baisi, kai toks efektas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 07 04, 12:37)
O tu tepi ar purski?smile.gif as su purkstuku visa veida nupurskiu.

Pirma karta isigijau hidrolata (ant naturalumo patrauke smile.gif ), tai per ziopluma pamirsau uzsisakyti purkstuka, tai tenka su vata pavalyti. Bet siaip labai esu juo patenkinta, joks mano anskciau naudotas tonikas neprilygsta hidrolatui smile.gif
Atsakyti
O kazin kaip Roc tonikai? g.gif
Atsakyti
http://www.boots.com...g-Water_124584/

Man labai tiko sis tonikas, puikiai atgaivina, sudrekina ir maloniai kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2010 07 14, 13:28)
http://www.boots.com...g-Water_124584/
Man labai tiko sis tonikas, puikiai atgaivina, sudrekina ir maloniai kvepia wub.gif

Meskit per petį tokį toniką, ilgainiui alkoholis tik išdžiovins ir sudirgins odą.
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2010 07 04, 14:42)
Labai dziaugiuosi savo naudojamu odos riebuma reguliuojanciu Chanel Precision Activateur Purete Oil Control Purifying Lotion.

Šitas irgi turi alkoholio kvadratu...
Beje, joks tonikas odos riebumo nekontroliuoja (nebent ta prasme, kad "sugeria" riebalus). Riebalų išsiskyrimui tai įtakos tikrai nedaro.
Atsakyti
himalaia, o kaip Clinique Clarifying Lotion 2 sudetis? 4u.gif

Alcohol Denat., Water (aqua purificata) Purified, Witch Hazel (hamamelis virginiana), Glycerin, Menthol, Sodium Borate, ext. d & c violet number 2 (ci 60730), d & c red number 33 (ci 17200) and d & c red number 6(ci 15850)

kazkaip isivaizduoju, kad naudoju atomini suda verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SraigeSokaBreika: 22 liepos 2010 - 07:46
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 07 22, 08:41)
himalaia, o kaip Clinique Clarifying Lotion 2 sudetis? 4u.gif

Alcohol Denat., Water (aqua purificata) Purified, Witch Hazel (hamamelis virginiana), Glycerin, Menthol, Sodium Borate, ext. d & c violet number 2 (ci 60730), d & c red number 33 (ci 17200) and d & c red number 6(ci 15850)

kazkaip isivaizduoju, kad naudoju atomini suda verysad.gif

Aha biggrin.gif denatūruotas alkoholis pirmu numeriu ir dar mėtų įmesta doh.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Nu jau tikrai, kad atominis. Ir alkoholis, ir hamamelis, ir mentolis.
Aš panašų Clinique iš senų laikų turiu, tai dabar naudoju įrankių dezinfekcijai biggrin.gif Jau vien atidarius alkoholis į galvą duoda... Atsimenu, kelis sykius panaudojus oda tokia plika pasidarydavo, kad atrodo, jog nukris nuo veido. Tai taip ir stovi pilnas.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 22, 18:04)
drinks_cheers.gif  Nu jau tikrai, kad atominis. Ir alkoholis, ir hamamelis, ir mentolis.
Aš panašų Clinique iš senų laikų turiu, tai dabar naudoju įrankių dezinfekcijai biggrin.gif Jau vien atidarius alkoholis į galvą duoda... Atsimenu, kelis sykius panaudojus oda tokia plika pasidarydavo, kad atrodo, jog nukris nuo veido. Tai taip ir stovi pilnas.

o ka daro hamamelis ir mentolis odai? blush2.gif apie alkoholi suprantu, ale apie kitus tai nieko 4u.gif

Papildyta:
o ka manote apie lietuviskaji margaritos tonika su alavijais? nera sudeties parasyta, idomu butu suzinoti, kas jame prideta g.gif
http://www.biok.lt/i...?id=234&pid=296
arba sis su agurkais ir ramunelemis?
http://www.biok.lt/i...?id=234&pid=297
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SraigeSokaBreika: 22 liepos 2010 - 17:43
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 07 22, 11:41)
o ka daro hamamelis ir mentolis odai?  blush2.gif apie alkoholi suprantu, ale apie kitus tai nieko 4u.gif

Papildyta:
o ka manote apie lietuviskaji margaritos tonika su alavijais? nera sudeties parasyta, idomu butu suzinoti, kas jame prideta g.gif

Hamamelis yra antioksidantas, antiuždegiminis ingredientas, bet kartu dirgina odą, nes natūraliai turi didelį alkoholio kiekį savyje. Be to, ta pati medžiaga, kuri veikia kaip antioksidantas, gali ir dirginti odą.
Mentolis taip pat yra dirgiklis, nieko gero neduodantsi oda, tik sukeliantis "šaldantį" efektą, dėl kurio vartotojai mano, kad produktas "veikia", nes oda dilgčioja.
Karts nuo karto panaudojus priemonių su dirginančiais ingredientais nieko labai blogo neatsitiks, bet kasdien dirginant odą yra mažinamas natūralus odos barjeras, o su juo ir atsparumas aplikos povekiui. Dėl to oda sunkiau atsistato ir greičiau sensta. Labai didelis faktorius odos senėjimui yra uždegimas. Kasdien dirginant odą ji yra praktiškai nuolatinėj uždegimo būsenoj.

Dėl margaritos turbūt reiktų eit į Biok temą ir ten klausti, aš sudėties nežinau.
Atsakyti