Įkraunama...
Įkraunama...

Tonikas, losjonas veidui

QUOTE(aurytele @ 2006 07 26, 04:39)
Papasakosiu kaip man buvo atsitike sia vasara.Isvykau ilsetis i pajuri,ir nezinau,ar nuo saules,ar nuo prakaito ar dar nuo kazko panasaus(bet itariu buvo susije su Lietuva kankinanciais karsciais) ziauriai isbere veida.Oda atrode tarsi iskelta raudonais dryziais.Taigi nuejau i vaistine kokiu nors vaistu ar gydomojo kremo.O vaistinin ke man pasiule Eucerin firmos tonika labai jautriai odai.Zinokit nepatikesit, bet jau pirma karta nuvalius juo veida tas berimas atslugo.Man tai tikrai buvo kaip stebuklas,nes tai tesesi gal tris dienas.O kita diena ir pasveikau visiskai.Taigi galiu drasiai visoms rekomenduot,kas norit nepriekaistingo toniko rinkites Eucerin. biggrin.gif

o kokia to Eucerin kaina?
Atsakyti
man patinka garnier tonikas, toks gaivus kvapas ir siaip po to jauciuos visa sviezia ir gaivi blush2.gif
Atsakyti
mano oda jautri ir sausa,tai esu naudojus tokiai odai skirta lorealio tonika,tai nelbj jis man toks,geras,bet antro nepirkau ax.gif o siaip va patiko is nivea young serijos purskiamas tonikas smile.gif nu as jaunute,tai man kaip tik smile.gif prausiu veida su nivea zele prausimosi ir peelinga is tos pacios serijos turiu,ir tonika.tik ta drekinanti veido zele-kremas,man nepatiko smile.gif o siaip thumbup.gif
Atsakyti
visai neseniai tavo mineta tonika maciau kosmadoj ir eurovaistinej aptikus buvau rolleyes.gif bet cia viskas klaipedoj ax.gif bet kazkodel tikiu,kad jo vis dar imanoma rasti ne tik mano mieste smile.gif
Atsakyti
as pati platinu, bet klientes gire ir pati isbandziau genera tonika man super ir nebrangus uz 250 ml - 9 lt thumbup.gif
Atsakyti
mano oda sausoka, tai as naudoju garnier rozini tonika, nivea rozini tonika ir lorealio irgi rozini, juos naudoju pakaitom, kai viena isnaudoju perku kita..
tai is siu triju, lorealio maziausiai patinka, o labiausiai patinka garnier 4u.gif
Atsakyti
Šiandien vaistinėj įsiūlė propolio losjoną veido valymui, nežinau, kas tai ir kaip veikia, bet sakė, kad be alkoholio ir švelniai nuvalo nešvarumus, tinka riebiai odai
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2006 09 13, 21:08)
Šiandien vaistinėj įsiūlė propolio losjoną veido valymui, nežinau, kas tai ir kaip veikia, bet sakė,  kad be alkoholio ir švelniai nuvalo nešvarumus, tinka riebiai odai

gal galetum pavadinima parasyt?? 4u.gif as ir turiu su propoliu kazkoki italiska ...pabandziau ir igrudau i giliausia kampa, naudosiu kai baigsis kitos atsargos, nes man jis kazkaip nelabai blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2006 09 13, 21:44)
gal galetum pavadinima parasyt??  4u.gif as ir turiu su propoliu kazkoki italiska ...pabandziau ir igrudau i giliausia kampa, naudosiu kai baigsis kitos atsargos, nes man jis kazkaip nelabai blush2.gif  doh.gif

taip ir parasyta - Propolio losjonas, ji Universitetinej vaistinej pirkau...
Atsakyti
O terminio saltinio vandeni galima naudoti vietoj toniko? Ar tas pacias funkcijas atlieka?
Atsakyti
naudoju body shopo tonika su arbatmedziu
nu neprastas
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2006 02 02, 18:39)
man irgi garnier  thumbup.gif  tik as ta zalia naudoju tonika,o su roziu ekstraktu turiu pieneli makiazu valymui.  thumbup.gif

thumbup.gif irgi naudoju Garnier ružavą jautriai odai, ir kremą jautriai odai, nes nuo kitų man siaubinga alergija. schmoll.gif
Atsakyti