Įkraunama...
Įkraunama...

VaidosI Paulyte

Nu bet ar jums ne geda? Kavalieriaus ieskot? Taigi kaimynas panosej yra, o jos skelbima deda, kad kavalieriaus reik.
Vyresnis mazumele, pats tas. Ir eit toli nereiks wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Lija @ 2004 01 05, 13:07)
Nu bet ar jums ne geda? Kavalieriaus ieskot? Taigi kaimynas panosej yra, o jos skelbima deda, kad kavalieriaus reik.
Vyresnis mazumele, pats tas. Ir eit toli nereiks wink.gif

O mums vieno mazoka biggrin.gif , bet vyresnius gerokai, tai vertiname wink.gif
Atsakyti
VaidaI labai fainulka tavo mergyte, man atrodo, kad ji i teveli panasi ar ne?
Atsakyti
LABAI JUS FAINOS,MERGYTES! wub.gif
Atsakyti
Oi, kokia graži nuotrauka, kur pas mamytę lūžusi - tokia švelniai už širdies griebianti wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ely: 07 sausio 2004 - 11:17
Na, o cia pas senelius, tik baisiai salta, tai va bent jau su viena pirstine, cha

--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
jau kaip ramu,pas mamyte ant ranku rolleyes.gif ,taip {saugiai}nuluzus thumbup.gif
Atsakyti
Žiūriu, kad fainuolė nuostabuolė ,o ir krūva kavalierių aplinkui, ai tai gal ir aš savo laimę pabandysiu tokią marčią gauti, vyresnėlio tai net nesiūlau ibo geras biesiukas yra, bet jaunėlis mano Gedvinas-Švarnas, tai manau pats tas būtų, o ir ant gimtadienių vaikai sutaupytų, vienas balius, o dovanos tai atskiros arba brangios geras A? Oir svočios( čia tipo męs ) nesipyktume ibo abi mergelės, tai gal jau ir sutariam, ką?
O rimtai labai faina, jei ne paslaptis kiek sveriat, kaip augat, kiek miegat ir valgot, įdomu labai...
FAINUOLĖ 2.gif thumbup.gif clap.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (ENIGMA @ 2004 01 07, 20:58)
Žiūriu, kad fainuolė nuostabuolė ,o ir krūva kavalierių aplinkui, ai tai gal ir aš savo laimę pabandysiu tokią marčią gauti, vyresnėlio tai net nesiūlau ibo geras biesiukas yra, bet jaunėlis mano Gedvinas-Švarnas, tai manau pats tas būtų, o ir ant gimtadienių vaikai sutaupytų, vienas balius, o dovanos tai atskiros arba brangios geras A? Oir svočios( čia tipo męs ) nesipyktume ibo abi mergelės, tai gal jau ir sutariam, ką?
O rimtai labai faina, jei ne paslaptis kiek sveriat, kaip augat, kiek miegat ir valgot, įdomu labai...
FAINUOLĖ 2.gif thumbup.gif clap.gif wub.gif biggrin.gif

Oi, kaip smagu, juk ta pacia diena gime musu pupuliukai, vien del tos pacios dienos i sarasa jus priimu su dideliu malonumu clap.gif . O mes gimeme 4104 g., 52 cm. dideles,ane? dabar sveriame 5500 g. O kaip jus? kaip gimtadienius svenciate, na, menesiukus?
Atsakyti
Labai faina panelytė wub.gif, neatsigins kavalierių wink.gif
Atsakyti

Labai grazi nuotraukyte su ta viena pirstinyte thumbup.gif Bet jau juokiasi kaip graziai! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu labai jau paaugusios ir grazios jus kaimynkos wink.gif biggrin.gif
Su praejusiom sventem jus newyear.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Kurgi jus dingusios a? Nors biski ir i chata uzsuk wink.gif
Atsakyti