Ajaj kokia diduke....
QUOTE (VaidaI @ 2004 01 08, 09:57) |
Oi, kaip smagu, juk ta pacia diena gime musu pupuliukai, vien del tos pacios dienos i sarasa jus priimu su dideliu malonumu ![]() |
OI, kokios didelės jūs gimėt , mes tai tik 3.630 ūgis tai 52cm, bet 2 mėn. svėrėm 7.080 ir ūgis buvo 63 cm. va taip mes ir augam. Valgom gerai , miegam po visą naktį t.y. nuo 24.30 iki 10.00.
O tortadieniukus švenčiam visa šeima, pagrindinė organizatorė tai tiotka ( sesuo mano), gal kol savo nėra.
O šiaip, kada reikės užeiti paplepėti į chatą, susitarsim kada...
Oi kokia fainuolė...

QUOTE (ENIGMA @ 2004 01 08, 15:44) |
OI, kokios didelės jūs gimėt , mes tai tik 3.630 ūgis tai 52cm, bet 2 mėn. svėrėm 7.080 ir ūgis buvo 63 cm. va taip mes ir augam. Valgom gerai , miegam po visą naktį t.y. nuo 24.30 iki 10.00. |
Ogo,. kokie jus dideli jau, neveltui, juk kavalieriui manele reiks ginti, o miegat, tai jus gerai, mum taip nesigauna

norėjau paklausti, o tu dar savo pieneliu maitini, bo man tai nesigavo...
QUOTE (ENIGMA @ 2004 01 09, 17:20) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() norėjau paklausti, o tu dar savo pieneliu maitini, bo man tai nesigavo... |
Na, jo bet dabar jau primaitinu, kaip kada, buvo susitvarkes pienukas, dabar vel truksta kazko....O kodel jums nesigavo?????
Jetau koks nuolat besisypsantis angeliukas....

Nu tikrai ilgakojė fainuolė, bet, kaip ir maniškė, vistiek kojytes plačiai ir be balno laiko

QUOTE (ely @ 2004 01 12, 10:20) |
Nu tikrai ilgakojė fainuolė, bet, kaip ir maniškė, vistiek kojytes plačiai ir be balno laiko ![]() |
Jo, laiko placiai, bet tikiuosi greitai jas suglausime, labai jau laukiam

TIKRAI Į REKLAMĄ TOKIĄ MERGINĄ