TAIGI, KADA
?
O kodėl nėra 1-os paros? Aš jau pirmą parą maitinau
Po gimimo gal po kokių 5-10 monučių jį pridėjo prie krūties kad pažįstų prišpienio, o paskui kai atnešė į palatą po kokių 2 val. , aš jį ir pradėjau maitinti
QUOTE(free @ 2005 01 03, 19:46)
O kodėl nėra 1-os paros? Aš jau pirmą parą maitinau
Po gimimo gal po kokių 5-10 monučių jį pridėjo prie krūties kad pažįstų prišpienio, o paskui kai atnešė į palatą po kokių 2 val. , aš jį ir pradėjau maitinti 
hm. klausimas juk "ne kada pradejote maitinti", bet "kada pradejo gamintis pienas". pirma para pieno tikrai nera, tik prieshpienis, kuriuo naujagimis sekmingai ir maitinasi pirmomis paromis.
Trecia diena po gimdymo mano krutys ohoho kokios buvo (istinusios). Tai gerai, kad turejau pasiemusi lemenele maitinancioms i ligonine, tai nors siek tiek prilaike krutis
Tai tada ir vaikas zisti ismoko, kai suprato is kur tas pienas turi begti
O siaip tai as dvi naktis pries tai prasikankinau su speneli tampanciu vaiku nesuprasdama kodel jis toks alkanas ar cia pas mane pieno nera, ar vaikas nemoka paimti kruties. Na tai va pasirodo, kad ir tas, ir tas...
Tai tada ir vaikas zisti ismoko, kai suprato is kur tas pienas turi begti
O siaip tai as dvi naktis pries tai prasikankinau su speneli tampanciu vaiku nesuprasdama kodel jis toks alkanas ar cia pas mane pieno nera, ar vaikas nemoka paimti kruties. Na tai va pasirodo, kad ir tas, ir tas...
ligoninej prabuvau 4 dienas, tai kai gryzau ir pasirode 5-oj paroj.turbut, kad atsipalaidavau, pagaliau namai...
Ketvirta diena. Nors zinojau kad is pradziu buna priespienis, po to tik pienas, bet kai pritvinko krutys, tai kazkodel nustebau kas cia atsitiko. Jau buvau ipratusi maitinti priespieniu ir atrode kad taip bus visada.
Atsirado tai gal kokia 4-ta diena, bet pakankamai tai tik po menesio. Ta pirma menesi vis reikejo skatinti pieno ''gamyba'', po 20 kart paroj maitinau, kad neverktu.
Aš tai kai grįžau namo, 4-tą parą ir pienukas atsirado.Nors priešpienio buvo laaaabai mažai.PAskutinę naktį dukrytė prarėkė visą laiką ligoninėj, kol paryčiais sesutė atnešė 20 ml. mišinuko iš taurelės ir mažoji užmigo
Aišku aš nežinojau kad jai to priešpienio mažai ir ji alkana.GAl ir gerai, nes būčiau siuntus vyrą mišinuko pirkt ir būtų kaput pienukui
JAu kai išrašė iš ligoninės namo, liepiau vyrui važiuojant nupirkt mišinuko vaistinėj, bet jis grįžo ir sako:ten jų labai daug buvo aš nežinojau kokį pirkt ir nenupirkua.O vakare ir pienukas atsirado
Bet krūtys buvo kaip bombos
MAitinu iki šiol
Man pienas pasirode ryte ligoninej kai turejom vaziuoti namo tai dar ligoninej pamaitinau pienu ir patenkinta dukryte parsivezem namo
as pienelio turejau 3 para dar bunant ligoninei, o po piet veziausi dukryte su savo bidoneliais namo
Man pienelio atsirado 4-a para dar bunant ligonineje.Is karto pakilo temperatura, eme tempti krutis, bet kai mazius pasistiprino, tai viskas atlego.