Man tai atsirado trecioj dienoj,per pietus.Labai gerai atsimenu,nes isgirdau kaip godziai mano mazyle pradejo ryti.
Po 2,5 paros, nors ir priespienio pakankamai buvo. Bet kai pienas atsirado, tai pasijauciau kaip Lolo Ferrari, blaskiausi po palata su besitaskanciu pienu ir niekaip negalejau atrasti kur didziausia maitinimo liemenele padejau
Vyras jau ruosesi su puodeliais is paskos begioti
Aš irgi trečios dienos rytą pabudau kaip PAMELA
Trecia para prabudau , kai pajutau kad man pradejo gamintis pienas . Jo buvo tiek daug kad reikejo nusitraukineti. Vaikas nepajege tiek jo suvalgyti - valgydavo springdamas, nes nereikejo pieno traukti, jis pats bego.
O man zinokit pienelis bego dar pries gimdyma. Tiksliau priespienis. Vis atsibusdavau po nakties tai pagalve dregna budavo arba naktiniai. O kai gime mazoji(3sav per anksti) pienuko iskart buvo, net teko imkriaukle nutraukinet, nes krutys kaip akmenys pasidarydavo, leliui per akis uzteko
Man irgi dar prieš gimdymą pasirodė priešpienis, bet negausiai nebuvo tos problemos, kad atsikelčiau ryte šlapia, o pienukas atsirado trečia diena po gimdymo, kaip ir priklauso, jo buvo pakankamai daug net temperatūra buvo sukilus, nes per daug prisigamino pieno ir jį reikėjo nutraukinėt, bet ačiū dievui tai truko tik porą dienų dabar viskas gerai
Pienukas atsirado trecia diena po gimdymo
QUOTE(daivvva @ 2007 06 02, 15:08)
Kadangi man dare cezari, tai pirma diena ateidavo akusere nutraukt priespieni, nors po kelis laselius, paskui nusitraukinejau pati vis po daugiau, o 3 ar 4 diena ryte atsikeliau su didelem kaip balionai ir kietom kaip akmuo krutim, Pizama buvo permirkus visa, lyg butu kas uzpyles vandens ant manes
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 03, 13:01)
Kadangi man dare cezari, tai pirma diena ateidavo akusere nutraukt priespieni, nors po kelis laselius, paskui nusitraukinejau pati vis po daugiau, o 3 ar 4 diena ryte atsikeliau su didelem kaip balionai ir kietom kaip akmuo krutim, Pizama buvo permirkus visa, lyg butu kas uzpyles vandens ant manes
Tai truko 2-3 dienas, paskui kiek apmazejo ie pienuko gaminosi tiek,kiek reikia.
Kodel nusitraukineji? problemos su spieneliais
QUOTE(daivvva @ 2007 06 03, 17:43)
Ilga istorija. Kadangi maniske gime neisnesiota, tai beveik savaite gulejo inkubatoriuj. Maitinom su svirkstu, is taureles, buteliuko, net per zonduka, bet ji kiaura para miegodavo, tai per kiekviena maitinima vargdavau po 2 valandas, o maitinau kas 3val