Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą dieną po gimdymo atsirado pienuko?

Apklausa: Pienukas jums atsirado: (141 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Su pirmu pas mane atsirado pienas jau antroje paroje, o su antru vaiku trečioje. Ir jo buvo laaabai daug, abu kartus.
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2005 12 12, 10:33)
Su pirmu pas mane atsirado pienas jau antroje paroje, o su antru vaiku trečioje. Ir jo buvo laaabai daug, abu kartus.

AŠ IR SU PIRMĄ IR SU ANTRĄ DUKRELĘ TURĖJAU IRGI PĖNUKĄ JAU ANTRĄ DIĖNĄ thumbup.gif
Atsakyti
Man trečią dieną atsirado... Galvojau nepastebėsiu kaip priešpienis pienuku tampa biggrin.gif Bet kur jau ten nepastebėsi... kai krūtinė ant ausų karias, o tam vaikeliui tiek ir tereikia... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo persikas: 14 gruodžio 2005 - 17:58
pradzioj maitinai priespieniu, leliukas nuo kruties net neatsitrauke, o 3diena -kamuoliai, ne krutys buvo, siaubingai padidejo blink.gif
Atsakyti
Nu vat ir man trečia diena siaubingiausia tuo atžvilgiu, kad pieno pradėjo gamintis daug, krūtys sprogt pasiruošusios, o mano mažajai labai gera miegot ... Taip kad su maitinimu nuo pirmos dienos jokių problemų neturėjau, išmaitinau iki metų
Atsakyti
Man pienukas atsirado 4 diena. Jau buvau issi8gandusi, kad visai neatsiras. vaikeliui stipriai krito svoris, nepaisant to, kad krutis istisai burnoje buvo...Bet dabar tfu tfu tfu viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Man pienukas atsirado antrą dieną, pirmąją dieną mažoji buvo beveik visą laiką prie krūties soske.gif, matyt nepasisotindavo priešpieniu g.gif arba gal nemokėjo tinkamai spenelio apžioti, bet kai antrą dieną krūtis pribrinko, kad maniau sprogs , tai ir vaikas sotus buvo ir mama laiminga clap.gif . Maitinu iki šiol , o jau 10 mėn. dukrytei thumbup.gif .
Atsakyti
Is pradziu buvo priespienis,o 4-5 diena atsirado ir pienukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga*: 16 vasario 2006 - 17:08
man atsirado 3 diena po vaiko gimimo
Atsakyti
kitą dieną po gimdymo, vakarop pradėjo baisingai "pūstis" ir kaisti krūtys. pieno buvo tiek, kad net nutraukinėjau ir pyliau lauk - kitaip turbūt būčiau susprogusi smile.gif
Atsakyti
4u.gif pienukas atsirado 3 parą bigsmile.gif bet kai pamenu pirma savaitė buvo sunki doh.gif
Atsakyti
Man pienukas atsirado 2 parą po gimdymo bigsmile.gif
Atsakyti