Įkraunama...
Įkraunama...

Kartus skonis burnoje

man budavo kai buvau:nestuke ..kartais net vemdavau karciai rytais ..cia su tulzimi kazkas..o nestumo pabaigoj tai daznai budavo kartumas ..vaisius aukstai budavo,spausdavo vidaus organus ir virskinimas matyt sutrikes budavo ..juk visi vidaus organai suspausti.. doh.gif
Atsakyti
Mergaites, pasidarykite slapimo tyrima, ar nera acetono - tai viena is kartumo burnoje priezasciu wink.gif O acetonas nesciosioms kartais islenda verysad.gif (bet gine sake, kad vaikeliui nekenkia) wink.gif
Atsakyti
Man irgi kazkoks kartumas burnoje atsirado, netgi labiau i metalo skoni panasus. Laaabai bjauru. bet as susiejau tai su gelezies tabletem, kurias kaip tik prfadejau gerti del mazakraujystes.. Gal cia jos kaltos?
Atsakyti
Man kartais burnoje buna kartu, kai vemiu... Kaip pastebejau, tai negali buti nuo maisto. Eisiu pas gydytoja po savaites, gal kokius tyrimus padarys jei iki to laiko nepraeis. Gal tikrai su tulzimi kas nors blogai... verysad.gif
Atsakyti
Kartumas man atsirado tik pastoju, bet to dar nežinojau, po 4 sav viskas savaime praėjo
Atsakyti
O man viskas rugstu doh.gif I jokius marinuotus agurkelius, silkute ir kt ne paziureti negaliu; bet viskas, ka bevalgau, palieka rugstu skoni burnoje g.gif Dabar nestuke.gif 6-ta savaite, gal praeis...
Atsakyti
man tai visą nėštumą prisakyta čiulpti magnį, iš pradžių čiulpiau su noru, bet dabar tai net pykina nuo jo ir vos prisiverčiu sučiulpti ir nuolatos pradėjau jausti burnoje nemalonų skonį. Mano manynu tai nuo magnio, jau taip šlykštu burnoje doh.gif
Atsakyti
as taip pat nestumo metu nuolat jausdavau kartuma burnoje, gine man patare metu lasiuku pagert, tai padejo smile.gif Ir siaip labai gerai nuo pykinimo smile.gif Ir labai skanu su cukrum ax.gif
Atsakyti
Man ir kartu burnoje jau verysad.gif antra diena- ne juokais jaudinuosi, nes man pirmas kartas nėštumas- 11 savaičių. Mąstau pas gydytoją nueiti- bet sm ir patarimų gerų yra. Aš ir VALGIAU KEDRŲ RIEŠUTŲ saujelę (kad ją kur), vyras valgė labai nedaug, mažius ir valgė. Mes su vyru skundžiamės tuo kartumu. Dar valgėm skanų melioną, aš bananą valgiau neseniai- žodžiu.

Reiks man:
1. Daugiau vandens
2. Košių (patesbėjau valgant 5 grudų košę- dingsta tas jausmas)
3. Gal metinių lašiukų ar saldainiukų

Valgyt visai nesinori doh.gif
Papildyta:
This is a "seed" from a pine tree (?) and is commonly used in salads. It can take up to three days after eating for the bitter taste to start and lasts from 2 days till 2 weeks.

Va užvalgius kedro riešutų kartumas trunka nuo 2 dienų iki 2jų savaičių.
Atsakyti
Aš ne nestuke.gif , bet va ėmiau ieškoti priežasties, kodėl abiems su vyru kartu burnoje pasidarė staiga.
Galvojau, gal vanduo, pomidorai ar dar kas...
Bet kaip tyčia, ir mes valgėm kedrų riešutų šokolade prieš kelias dienas.
Nu čia tai būtų bajeris kad nuo jų doh.gif
Atsakyti
Man irgi tas skonis prasidejo tik su nestumo kokia 8 savaite verysad.gif Kol valgau - nejauciu, bet tik nuryju paskutini kasni - psio.. todel valgau ir valgau, kad tik nejaust...
Atsakyti
man toks kartumas jauciasi kai pavalgau praejus kiek laiko, tai vel ka nors isidedu i burna kad nebutu taip slykstu, as manau kad cia del nestumo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriste3: 23 liepos 2008 - 16:13