Man ir kartumas buvo atsirades. Tai pasak gyditojos rodo acetona, tad reikia vartoti daugiau skysciu. Ir viskas savaime praeina. Man liepe kasdien isgerti po 2 litrus negazuoto mineralinio vandens ir kuo daznaiu valgyti arbuzuz kol ju yra.
man iki 12 sav buvo kartus skonis burnoj
. tai ir vis gumas kramtydavau. net su vyru bijodavau buciuotis nes galvodavau kad jam neskanu
bet atejus 4men viskas baigesi.


o tas kartumas negali but nuo gelezies tableciu?nes man kai jas israse gert tai lygtais nuo to karto ir jauciu ta kartuma burnoj

sveiki.nors as nesu
man ir buvo kartums burnoje mazdaug vien savaite....bet manau jog tai man buvo nuo sokolado
ir siaip nesveikos mitybos...paskaiciusi radau internete jog tai gali buti acidoze.Rūgščių pagausėjimas kraujyje ir organizmo audiniuose vadinamas acidoze.stai kelios citatos apie ta liga....
(Kada organizmas ima rūgti? Tada, kai žmogaus valgiaraštyje dominuoja mėsa, paukštiena, žuvis, saldumynai, pasterizuoti pieno produktai, miltų gaminiai ir kruopos. Antrasis rizikos faktorius - tai tarpusavyje nesuderinti maisto produktai, pvz., baltymai su angliavandeniais.Kraujo rūgščių ir šarmų balansą blogai veikia alkoholiniai gėrimai, kava, šokoladas, tabakas. Žmonės, kuriems rūpi jų sveikata, dieną pradeda ne kavos puodeliu ir cigarete, o obuoliu, daržovių ar vaisių sulčių stikline.Rūgščių pagausėjimas kraujyje ir organizmo audiniuose vadinamas acidoze. Dauguma žmonių pažįsta jos simptomus: tai kaklo ir pečių raumenų įtempimas, kartumas burnoje, pilkos liežuvio apnašos, tamsūs ratilai po akimis.Žmonės, kurie piktnaudžiauja rūgščiu maistu, skundžiasi rėmeniu, rūgščiu atsiraugėjimu, skrandžio skausmais, pykinimu ir vidurių užkietėjimu. Visi šie požymiai rodo, jog reikia koreguoti racioną.Geriausias vaistas nuo acidozės yra žalių daržovių salotos: pietums ir vakarienei. Į valgiaraštį būtina įtraukti virtų tarkuotų burokėlių, morkų, smulkiai supjaustytų kopūstų, krapų, salierų, svogūnų ir česnakų.Sveika vartoti žalius augalų ūglius, nepasterizuotą medų, žolelių antpilus, sojų padažą, jūrų dumblius, kviečių daigus arba maisto papildus iš kviečių gemalų. Dvi dienas per savaitę valgykite tik žalias daržoves ir vaisius, vieną dieną galima gerti vien tik sultis.)
tai va
gal kartais tiesiog reikia biski sveikiau pasimaitinti ir viskas bus
nes tikri nuo netaisiklingo maitinimosi ir riebiu ir sunkiu maisto produktu musu organizmas labi apsinuodija ir paskui mums tiesiog siuncia signalus kad mum reiktu savo organizma apvalyti ir leisti jam pailseti
as taip ir padariau pora dienu per savaite pavalgiau salotas,geriau svieziai spaustas sultis,valgiau daug sriubos,geriau daugiau skysciu ir viskas praejo
oi nepykit kad as cia taip placiai
daugiau info apie sia liga http://www.ve.lt/?ru...=...&page=print


(Kada organizmas ima rūgti? Tada, kai žmogaus valgiaraštyje dominuoja mėsa, paukštiena, žuvis, saldumynai, pasterizuoti pieno produktai, miltų gaminiai ir kruopos. Antrasis rizikos faktorius - tai tarpusavyje nesuderinti maisto produktai, pvz., baltymai su angliavandeniais.Kraujo rūgščių ir šarmų balansą blogai veikia alkoholiniai gėrimai, kava, šokoladas, tabakas. Žmonės, kuriems rūpi jų sveikata, dieną pradeda ne kavos puodeliu ir cigarete, o obuoliu, daržovių ar vaisių sulčių stikline.Rūgščių pagausėjimas kraujyje ir organizmo audiniuose vadinamas acidoze. Dauguma žmonių pažįsta jos simptomus: tai kaklo ir pečių raumenų įtempimas, kartumas burnoje, pilkos liežuvio apnašos, tamsūs ratilai po akimis.Žmonės, kurie piktnaudžiauja rūgščiu maistu, skundžiasi rėmeniu, rūgščiu atsiraugėjimu, skrandžio skausmais, pykinimu ir vidurių užkietėjimu. Visi šie požymiai rodo, jog reikia koreguoti racioną.Geriausias vaistas nuo acidozės yra žalių daržovių salotos: pietums ir vakarienei. Į valgiaraštį būtina įtraukti virtų tarkuotų burokėlių, morkų, smulkiai supjaustytų kopūstų, krapų, salierų, svogūnų ir česnakų.Sveika vartoti žalius augalų ūglius, nepasterizuotą medų, žolelių antpilus, sojų padažą, jūrų dumblius, kviečių daigus arba maisto papildus iš kviečių gemalų. Dvi dienas per savaitę valgykite tik žalias daržoves ir vaisius, vieną dieną galima gerti vien tik sultis.)
tai va





sveikutes
turejau tokia problemele iki 13 sav, kol organizme buvo acetono, reikia daug gerti skysciu... sita problemele kamuoja ir ne nestukes
turejau tokia problemele iki 13 sav, kol organizme buvo acetono, reikia daug gerti skysciu... sita problemele kamuoja ir ne nestukes

Man irgi buvo kartumas burnoje. Tikrai bjaurus jausmas, ka besuvalgai, tai kartu. Atrodo nori permusti tai kazkuo skaniu, bet neiseina. As tai galvojau, kad man tai del cipsu prasidejo, paskui itariau, kad del gelezies tableciu. Tai nustojau visas tabletes ir vitaminus gerti ir praejo po poros dienu

ui koks baisus dalykas
Mane kankino iki 16 sav.




