Įkraunama...
Įkraunama...

Kartus skonis burnoje

mane nemalonis skonis burnoj kankina tik pabudus ryte po nakties. Dieną tokie dalykai nevargina. Gal rimtai čia kažkas negerai ir reikia pagalbos ieškot g.gif na bet prieš nėštumą nieko panašaus nebuvo... Iš pradžių galvojau, kad gal tai dėl kvėpavimo per burną (nes kenčiu su ta užsikimšusia nosimi). na jei dar vargins, kreipsiuos pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(Vingre @ 2007 11 13, 11:40)
Nežinau, ar tai atsakys į klausimą, bet man vakar-šiandien irgi pasireiškė šis simptomas. Aišku, galvoju, čia juk nėštumas greičiausiai dėtas  4u.gif  Bet kadangi norėjosi aiškiau suvokti, kur šaknys - panaršiau internete. O ir bet tačiau radau labai įdomia hipotezę, kad tai dėl kedro riešutų, kurių lyg tyčia prieš geras 3 dienas valgiau  g.gif 

NU čia tai geras šito tai tikrai nesitikėjau blink.gif šiandien atsirado burnoje tas kartumas...galvoju pasiskaitysiu kaip čia kam būna nuo ko...o čia kedro riešutai, kurių aš taip pat matyt padauginau prieš dvi dienas blink.gif nebūčiau patikėjus, bet kai matau, kad pačiai praėjo kartumas po poros dienu tai ir aš nusiraminu... ir nurašau kartumo kedro riešutams... doh.gif
Atsakyti
Kartumas burnoje gali atsirasti del per didelio isskiriamo tulzies kiekio, kuri is skrandzio i stemple paleidzia skrandi uzdarantis raukas - gaunasi vadinamas refliuksas. Padeda tulzies issikyrima reguliuojantys vaistai (yra homeopatiniu). Refliuksa gydyti reikia iki nestumo.
Atsakyti
Labutes

mane irgi labai kamuoja kartumas... na zodziu visas maistas kartus ypac zalumynai visi. Sviezi vaisiai darzoves ir t.t.t Bet paskutiniu metu irgi valgiau kedro riesutu g.gif

O dar kas idomiausia, kartumas pirmiausia pasireiske MB, o man tik po keliu dienu, tai dabar ir nezinau ar nuo maisto, ar cia kas nors uzkreciamo g.gif
Atsakyti
sveikos mamytes , mane kaip tycia is po svenciu pradejo kankinti kartumas burnoje ryte atsigerus vandens jau kartu , kol nebuvau nescia taip net nera buve , buvau pas vidaus gyditoja sake valgyti tik svelnu maista , tipo visa beda del persivalgymo , bet cia ne pirmas kartas kai pavalgau sociau , kaip bijau kad tai nepakenktu lialiukui pilvelyje nestuke.gif
Atsakyti
Man kartumas burnoje buvo vienas iš pirmųjų nėštumo požymių, nes ypač ryte įsidėjus maisto į burną pasidarydavo kartoka, pirmą kartą pagalvojau, kad maistas sugedęs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneti @ 2010 01 15, 12:23)
Man kartumas burnoje buvo vienas iš pirmųjų nėštumo požymių, nes ypač ryte įsidėjus maisto į burną pasidarydavo kartoka, pirmą kartą pagalvojau, kad maistas sugedęs  doh.gif

Man irgi, tik aš neiškarto supratau, ką šitas požymis reiškia wub.gif
dabar jau viskas aišku. biggrin.gif
bet aš nesuku sau labai galvos dėl to-kas supaisys tas nėštukes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pirmą sykį kartumas kankina visą dieną ir niekur nerandu atsakymo, kažkas rašo, kad nuo kedro riešutų, taip aš juos valgiau prieš 2dienų, bet ir kiti šeimos nariai valgė ir jiems nieko, gal aš padauginau g.gif
dar kažkas rašo, kad akmenų inkstuose gali būt g.gif
eisiu mėtų arbatos išgerti, gal padės
Atsakyti
Va va kame suo pakastas. Uzvakar prisirijau kedro riesutu, tai ta pati vakara pries einant miegoti sukirtau obuoli.Tai toks katus jis man pasirode. Vakar, siandien ka tik bevalgyciau,iskaitant ir ledus,metalo skonis,kartumas burnoje. Esu kazkada seniai, labai senai taip pat valgiusi kedro riesutu, bet nepamenu ,kad kartu paskuo burnoj butu. Cia man pirma karta taip. Bet jau nemazai ju ir suvalgiau.
Atsakyti
Nezinau ar cia toks pat pojutis, bet as savo skoni burnoje vadinu rugstumu biggrin.gif Kiekviena karta pavalgius tas skonis laikosi burnoja apie 2 val doh.gif Katik perkaiciau, kad nestumo metu rugsteja seiles unsure.gif o valgan juk seiliu issiskyrimas suintenciveja blink.gif

Fui nemalonus jausmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tornadas @ 2009 07 20, 01:08)
Refliuksa gydyti reikia iki nestumo.

O ka daryti jeigu jis atsirado nestumo metu? biggrin.gif
Mane ir kankina si problema, atrodo ka bevalgyciau vis kartumo skonis burnoje... Vis laukiu kada tai pasibaigs rolleyes.gif
P.S. jokiu kedro riesutu nevalgiau. Apskritai nemegstu riestutu, tai esu tikra kartumas tikrai ne nuo ju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Itza* @ 2010 09 28, 11:33)
O ka daryti jeigu jis atsirado nestumo metu?  biggrin.gif
Mane ir kankina si problema, atrodo ka bevalgyciau vis kartumo skonis burnoje... Vis laukiu kada tai pasibaigs  rolleyes.gif
P.S. jokiu kedro riesutu nevalgiau. Apskritai nemegstu riestutu, tai esu tikra kartumas tikrai ne nuo ju  biggrin.gif

Dieve dieve, ir aš su tuo pačiu kankinuosi... Viskas neskanu, nei gerimai, nei maistas... Isivaizduoji, kad to produkto skonis turėtų būti toks, kandi - ir.... fui fui fui.... unsure.gif Nuo dantų pastos irgi taip neskanu... Gal kas be lacaluto dar kokią "skanesnę" galėtų rekomenduoti? Nes vien dėl to, kad supykina nuo pastos, pradedu apleisti savo burnos higieną.... Jau porą dienų valausi tik su šepetėliu ir praskalauju vandenėliu su druska.
Bet jau tas kartumas - šakės! Greičiau baigtųsi...
Atsakyti