QUOTE(amesteja @ 2009 02 03, 15:20)
Tai ieškok priežasčių, gal prisivalgai prieš treniruotę, gal ryte makštiniesi dar nepribudus normaliai, o gal tiesiog motyvacijos trūksta. Aš manau metant svorį labiau tiktų kitos sporto rūšys, o ne treniruokliai, man aerobika tam reikalui puikiai tarnauja, per kelis mėnesius jau atsikračiau bent 3kg, aišku reikia prie to ir mitybą žiūrėti
nu va gali būti kad priežastis - rytas... nes aš ir šiaip darbingesnė esu dienos antroj pusėj, o sportuot einu ryte (bet tik tada vyras gali išleist)
o motyvacija tokia - noriu aplamai išsijudint, sustangrint apdribusias rankas ir kitas dalis, nera mano tikslas - bet kokiom priemonėm numest svorį

aišku, norėtusi kad cm sumažėtų ir per liemenį ir per klubus, bet šiap sugalvojau eit sportuot daugiau dėl sveikatos, kad suaktyvint medžiagų apykaitą, raumenų tonusą
QUOTE(Salia_kelio @ 2009 02 03, 15:39)
Siaip nera gerai, kad tokia savijauta

Rodo, kad kazkas tavo organizmui nepatinka... As siulyciau su gydytoju pasikonsultuoti!
šiaip visą gyvenimą truputį aktyviau pajudėjus man pasidaro bloga

todėl nesportuodavau ir nemėgstu jokių aktyvių veiklų

sveikatą esu tyrusis, nieko blogo nerado... tik kad visada labai žemas kraujo spaudimas
Dėkui už patarimus, nu bandysiu dar keist mitybą ir lauksiu, gal tikrai organizmui paprasčiausiai šokas taip staigiai pradėjus jį judint