Na yra tokia aerobikos rūšis kaip kūno dizainas arba kitaip jėgos treniruotė, man ji labai patinka, nes treniruojamos visos raumenų grupės
, o dėl lankstumo tai nežinau ar yra konkreti rušis lankstumui

Labcė
dvi savaites lankau aerobika,joga ir penkis kartus per savaite.Svoris 59kg o ūgis mano 165,gal kuri nusimano ar iki vasaros sversiu ~55-54
mergaites,nepykit uz durna klausima

QUOTE(Gretukas* @ 2009 03 03, 20:17)
Labcė
dvi savaites lankau aerobika,joga ir penkis kartus per savaite.Svoris 59kg o ūgis mano 165,gal kuri nusimano ar iki vasaros sversiu ~55-54

Jeigu valgysi kaip uz 2 , nusimato ir 75 kg,

nu tai dabar tereik suimt i rankes save ir siekt tikslo

QUOTE(Gretukas* @ 2009 03 03, 21:17)
Labcė

Mano ugis irgi panasus ir svoris panasus buvo,jau 1,5 men darau aerobika su fitnesu namie,nebegaliu sustoti

As netikiu tokiais vibruojanciais, juk savo prakaito tai neidedi
QUOTE(Ruduoke @ 2009 03 24, 08:41)
Sveikos, as esu uz treniruoklius, noreciau, kad daugiau merginu cia susirinktu ir pakalbetume apie savo programeles, ka ir kaip darot, ir ar krenta svoris, nes man tik pradejus sportuoti puse metu svoris tik auga
nors suvalgau tikrai tik iki 1500kcal 

Na aš ketvirtą mėnesį einu tris kart į savaitę į treniruoklius bet svoris nenukrito nė gramu

QUOTE(Ruduoke @ 2009 03 24, 07:41)
Sveikos, as esu uz treniruoklius, noreciau, kad daugiau merginu cia susirinktu ir pakalbetume apie savo programeles, ka ir kaip darot, ir ar krenta svoris, nes man tik pradejus sportuoti puse metu svoris tik auga
nors suvalgau tikrai tik iki 1500kcal 

Ei, negazdinkit manes