QUOTE(RamuneR @ 2007 05 07, 10:17)
Ach, tos ligos
Mums, kai homeopatiniai vaistukai nepadėjo nuo kosulio, tai gydytoja paskyrė Brontex sirupuką, o vėliau gėrėm - ACC suspenciją. Šitie vaistukai veiksmingesni. Bet žinoma, geriau tegu pediatrė apklauso Rokutį. Ir dėl vaistukų su ja pasitark.
Kristina, aš dar noriu tavęs paklausti, jei gali atsakyti
Ar Rokučiui nesuaugusi ir alveolinė atauga? Jei taip, tai ar ta vidurinė dalis įsistatė į savo vietą? Kiek dantukų vidurinėj dalyje išdygo, ir kaip Rokutis bando kalbėti?
Apkroviau klausimais, bet jei gali, atsakyk, labai įdomu būtų išgirsti

Kristina, aš dar noriu tavęs paklausti, jei gali atsakyti

Apkroviau klausimais, bet jei gali, atsakyk, labai įdomu būtų išgirsti

Labas Ramune

net nežinau kaip tau pasakyti. Na mums gydytojai nieko nėra sakę dėl alveolinės ataugos (ar kas blogai su ja). Bet dantukai auga pas mus tai ne taip kaip reikėtų, pavyzdžiui, pirma išaugo visi dantukai normaliai, o po to pamatėm, kad dar lenda du dantukai iš vidaus, iš gomuriuko pusės, ir jie bando "įsitaisyti" tarp tų jau išdygusių. Tai taip atrodo, kad mes turim per daug dantukų. Per konsultaciją sakė, kad per gomuriuko operaciją juos bus galima pašalinti, nes taip jau pasitaiko.....
Tai dabar man reikės pačiai paklausti dėl tos alveolinės ataugos

O dėl kalbos tai, Rokutis viską, ką pamato sako "mama" arba " meme". Ištaria "ne". Ir šiuos žodžius ištaria gražiai, švariai. Bet bando jau sakyti "kaka", žodžius su raidėmis g ir d, ir jas taria lyg per nosį, nelabai aiškiai

Tai tiek. Jeigu kas neaišku - klausk