Įkraunama...
Įkraunama...

Nesuaugęs gomurys, skilusi lūpytė

ŽIOGUTI, mes irgi lauksim kartu su jumis 4u.gif Kaip šiaip jums sekasi, gal dar Viliukas kokiu žodžiu pramoko? Mes jau greit vyksim į Vilniu, butu smagu susimatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2007 05 09, 20:21)
Vitule as ta zinau.Seniau ir cia darydavo veliau dauk.Pazystamam 38m,dare tik 12metuku.Na tai jis turi del kalbos biski problemu.Lietuvoj daro irgi maziukam jau,bet ne taip anksti.Ir kas cia zino,kas cia geriau,anksti ar veliau? g.gif Na o kaip tau sekasi Vitule?Rasei,kad nori koreguoti nosi,ar darysi tai? Esi simpatiska,ar verta smile.gif

atsakau čia, nes ten būtų kaip ir ne į temą ax.gif noriu nosytę susitvarkyti tik dabar laukiu vasaros kai bus atostogos tada ir ryšiuos žygdarbiui šiam vistiek ir mėlynės lieka ir po mėnesio atostogų jau visai kaip žmogus atrodysiu ax.gif
O dėl simpatiškumo tai dėkui, bet kažkaip aš taip nesijaučiu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2007 05 10, 08:26)
ŽIOGUTI, mes irgi lauksim kartu su jumis 4u.gif Kaip šiaip jums sekasi, gal dar Viliukas kokiu žodžiu pramoko? Mes jau greit vyksim į Vilniu, butu smagu susimatyti smile.gif

Šiaip Vilius dabar mėgsta kartoti žodį NIEKO arba sako nieko nėr biggrin.gif ir dabar sugalvojo kaip vadinti tėtuką - olka doh.gif Tėtuko vardas Rolandas, aš jį vadinu Rolas, tai Viliukas sutrumpino dar savaip doh.gif Ir niekaip negalim išmokinti jį sakyti tėtę schmoll.gif
Ir dar vienas iš Viliaus perlų - ruošiamės eiti į cirką. O į cirką vaikams iki 3 m. nereikia pirkti bilieto. Aš Viliaus ir klausiu - jei tavęs kasoje paklaus, kiek tau metų, kaip tu atsakysi? O Vilius man tokiu rimtu veidu atsako - sesi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2007 05 10, 23:09)
Šiaip Vilius dabar mėgsta kartoti žodį NIEKO arba sako nieko nėr biggrin.gif ir dabar sugalvojo kaip vadinti tėtuką - olka doh.gif Tėtuko vardas Rolandas, aš jį vadinu Rolas, tai Viliukas sutrumpino dar savaip doh.gif Ir niekaip negalim išmokinti jį sakyti tėtę schmoll.gif
Ir dar vienas iš Viliaus perlų - ruošiamės eiti į cirką. O į cirką vaikams iki 3 m. nereikia pirkti bilieto. Aš Viliaus ir klausiu - jei tavęs kasoje paklaus, kiek tau metų, kaip tu atsakysi? O Vilius man tokiu rimtu veidu atsako - sesi doh.gif

Niu prajuokinot biggrin.gif su tais Viliuko žodeliais,ne tėtis o olka,ne du, o sesi biggrin.gif , gerai, kad niekas nepatikės,kad vyrukui sesi biggrin.gif Jo, tokio amžiaus vaikai patys įdomiausi ir juokingiausi smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

manau, kad straipsnis apie ortodontinį gydymą, tinka mūsų temai smile.gif

http://66.102.9.104/...p...cd=23&gl=lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneR: 11 gegužės 2007 - 10:29
Senoje temoje buvau įdėjusi, nu bet man šitas vaikinas ir jo istorija superiniai ax.gif
http://www.cleftline...the_month/dec02

Ir dar:
http://www.cleftline...the_month/apr03
Atsakyti
Sveikos,

Pagaliau ir mes turime internetą thumbup.gif Jau persikraustėm ir sedim bute apikrovę dėžėmis doh.gif Tikiuosi kaip nors rasim visiems daikteliams vietas...

QUOTE(vitule @ 2007 05 10, 12:44)
atsakau čia, nes ten būtų kaip ir ne į temą  ax.gif  noriu nosytę susitvarkyti tik dabar laukiu vasaros kai bus atostogos tada ir ryšiuos žygdarbiui šiam vistiek ir mėlynės lieka ir po mėnesio atostogų jau visai kaip žmogus atrodysiu  ax.gif 
O dėl simpatiškumo tai dėkui, bet kažkaip aš taip nesijaučiu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Nosies korekcija tikrai labai skausminga ir melynės lieka, bet viskas dėl grožio. Labai svrbu jaustis gerai. Šaunuolė, kad pasryžai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziogutis @ 2007 05 10, 22:09)

Šainuolis Viliukas thumbup.gif Su tuo cirku tai tikras cirkas tongue.gif Dar reikia taip ir sugalvoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vitule @ 2007 05 10, 12:44)
atsakau čia, nes ten būtų kaip ir ne į temą  ax.gif  noriu nosytę susitvarkyti tik dabar laukiu vasaros kai bus atostogos tada ir ryšiuos žygdarbiui šiam vistiek ir mėlynės lieka ir po mėnesio atostogų jau visai kaip žmogus atrodysiu  ax.gif 
O dėl simpatiškumo tai dėkui, bet kažkaip aš taip nesijaučiu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Vitule, nors tu ir esi tikrai simpatiška, bet svarbu pačiam žmogui gerai jaustis. Ir jei nusprendei, kad tau ši operacija padės geriau jaustis, tai sveikintinas dalykas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gal jau pasirinkai kliniką bei plastikos chirurgą?
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2007 05 11, 13:13)
Nosies korekcija tikrai labai skausminga ir melynės lieka, bet viskas dėl grožio. Labai svrbu jaustis gerai. Šaunuolė, kad pasryžai  thumbup.gif

QUOTE(RamuneR @ 2007 05 11, 14:19)
Vitule, nors tu ir esi tikrai simpatiška, bet svarbu pačiam žmogui gerai jaustis. Ir jei nusprendei, kad tau ši operacija padės geriau jaustis, tai sveikintinas dalykas 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Gal jau pasirinkai kliniką bei plastikos chirurgą?

dėkui už palaikymą smile.gif
dar nežinau kur operuosiuos, sesės draugas sakė kad jo giminaitis kažkoks toj srity dirba tai gal padės pasirinkti bent pas ką kreiptis, bet tikrai žinau kad Kaune bus tai atliekama ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif,

na ir pralinksmino Žioguti Jūsų Viliukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Įsivaizduoju, kaip Jums linksma būna nuo tokių vyruko pasisakymų: super

Mes iš pačio ryto rytoj išvažiuojam.....

Atsakyti
QUOTE(kristina3 @ 2007 05 13, 14:06)

Kristina, sekmės Jums didelės dideliausios 4u.gif Lauksim sugrįžtant.

Laksto mano žiogas šiandien po namus be sustojimo. Žiūriu jau šlapias nuo to lakstymo, net plaukučiai susiklijavo. Tai ir sakau Viliui: "Sūnau, gana lakstyt, pažiūrėk į ką panašus pasidarei" O žiogas atsako: "į mamą, į olką" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina3 @ 2007 05 13, 15:06)
Sveikos mamos 4u.gif,

Sėkmės Jums didžiausios 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Ziogutis @ 2007 05 13, 16:46)

Laksto mano žiogas šiandien po namus be sustojimo. Žiūriu jau šlapias nuo to lakstymo, net plaukučiai susiklijavo. Tai ir sakau Viliui: "Sūnau, gana lakstyt, pažiūrėk į ką panašus pasidarei" O žiogas atsako: "į mamą, į olką" doh.gif

Bajeristas Viliukas lotuliukas.gif Bet jis visai teisus, kad panašus į mamą ir olką thumbup.gif
Atsakyti