Babar į kliniką važiuosime po mėnesio, pasirodyti ar viskas gerai suaugo. Gydytoja 100-u procentu negarantavo, kad nereikės pakartoti operacijos, bet tikiuosi, kad nereikės
.O jei viskas bus gerai, tada po kelių mėnesių pas logopedę važiuosim, kai bus 3 metukai-pas ortodontą, o 5-6 metų jei dar norėsim, darys korekcinę lūpytės operaciją. Tai tokie ateities planai...
Na, šimtu procentų tai niekas niekada negali garantuoti. Bet svarbiausia tikėti, kad viskas bus gerai, tada taip ir bus
Gal Rokutis jau kokių naujų žodelių išmoko?
Paulius vakar dainuoti pradėjo
Aš kokią nors melodiją niuniuoju, o jis iš paskos pagal melodiją, tik sava interpretacija 
Mano vaikinas dar nelabai sėdėti nori
Pasirėmęs abiem rankytėm pasėdi truputį. Jam smagiau stotis ir žingsniuoti. O kada jūsų leliukai savarankiškai sėdėti pradėjo?
QUOTE(RamuneR @ 2007 06 26, 08:41)
Pasirėmęs abiem rankytėm pasėdi truputį. Jam smagiau stotis ir žingsniuoti. O kada jūsų leliukai savarankiškai sėdėti pradėjo?
Jis nusprendė viską vienu žingsniu greičiau daryti
Gal Pauliukui dantukas prasikalė?
QUOTE(Ziogutis @ 2007 06 26, 09:46)
Gal Pauliukui dantukas prasikalė?
Dar vis bedančiai esam
Mano žiogas vakar vakare atsigulęs į lovytę uždavė tokį rimtą klausimą, bet svarbiausia kad labai taisyklingai pasakė visus klausimo žodžius
O klausimas buvo toks :"Mama myli Viliuką?", kai atsakiau, kad labai myliu, tada paklausė, o tėtė, kaip pasakiau, kad ir tėtė myli, tada paklausė ar fafaka myli Viliuką
O fafaka (tai čia mūsų sabaka)
QUOTE(RamuneR @ 2007 06 26, 09:41)
Na, šimtu procentų tai niekas niekada negali garantuoti. Bet svarbiausia tikėti, kad viskas bus gerai, tada taip ir bus
Aš kokią nors melodiją niuniuoju, o jis iš paskos pagal melodiją, tik sava interpretacija 
Naujų žodelių neišmokom dar, o po operacijos išvis vyrukas pritilo, tik vakar pradėjo sakyti jau anksčiau išmoktus mama, niam-niam, kaka, ga-ga, moka pasakyti 'ne'. Bet mokytis, kartoti naujų žodžių nenori
Sėdėti rokas pradėjo vėliau, gal 7-8 mėn., o Laurynas tai 4 mėnesių jau kėlėsi
Papildyta:
QUOTE(Ziogutis @ 2007 06 26, 14:59)
Mano žiogas vakar vakare atsigulęs į lovytę uždavė tokį rimtą klausimą, bet svarbiausia kad labai taisyklingai pasakė visus klausimo žodžius
O klausimas buvo toks :"Mama myli Viliuką?", kai atsakiau, kad labai myliu, tada paklausė, o tėtė, kaip pasakiau, kad ir tėtė myli, tada paklausė ar fafaka myli Viliuką
Mano Rokutis pastaruoju metu labai susidomėjo veidrodžiu
. Prieina, žiūri į save, juokiasi, šaiposi
. O kai persirengiam, tai iš karto lekia prie veidrodžio ir žiūri, kaip mama jį aprengė
QUOTE(kristina3 @ 2007 06 26, 15:15)
Pas mus analogiškai. Dukra sėstis pradėjo nuo 4 mėn, o jau penkių sėdėjo, šešių ropojo
QUOTE(kristina3 @ 2007 06 26, 15:32)
Mano Rokutis pastaruoju metu labai susidomėjo veidrodžiu
. Prieina, žiūri į save, juokiasi, šaiposi
. O kai persirengiam, tai iš karto lekia prie veidrodžio ir žiūri, kaip mama jį aprengė 
Jau vaikinas pasimaivyti nori
Papildyta:
QUOTE(Ziogutis @ 2007 06 26, 14:59)
Tikrai rimti klausimai Viliuko galvelėje sukasi
Sveikutės
Pagaliau radau minute ir aš prie kompo prisėst, nes jau su tuo mano vyruku
, jei ramus buna, tai skubu ka nors nuveikt. Dabar baisiai nori vaikščiot, tai tik su juo užsiimk
Kristina, kaip smagu
, kad jau Rokutis išoperuotas. Kaip sakant, dar viena bėda mažiau
Ramune, o kaip jus, ar duodat savo mažiui ka nors kramtyti, graužti? Kaip jums sekasi, ar nespringsta, ar pro nosyte nelenda? Klausiu, nes aš saviškiui viska iki dabar duodu tyrelės forma, o graužt tik su tuo maitintuvu. Bandžiau duoti stambesniais gabaliukais, bet kur tau, gal ir sukramtytu, bet didžiausias jam nepatogumas kad tie gabaliukai ten aukštai kažkur prilimpa, paskui lenda pro nosyte, jam niežti, kasosi, čiaudi
Žodžiu, jam didelis nepatogumas ir kaip supratau, kol mums gomurio nesusius, tol mes nieko kramtomo valgyt negalėsim
Pagaliau radau minute ir aš prie kompo prisėst, nes jau su tuo mano vyruku
Kristina, kaip smagu
Ramune, o kaip jus, ar duodat savo mažiui ka nors kramtyti, graužti? Kaip jums sekasi, ar nespringsta, ar pro nosyte nelenda? Klausiu, nes aš saviškiui viska iki dabar duodu tyrelės forma, o graužt tik su tuo maitintuvu. Bandžiau duoti stambesniais gabaliukais, bet kur tau, gal ir sukramtytu, bet didžiausias jam nepatogumas kad tie gabaliukai ten aukštai kažkur prilimpa, paskui lenda pro nosyte, jam niežti, kasosi, čiaudi
Vilmux, tai kaip prie jūros sekėsi? Kur nuotraukos?
QUOTE(vilmux x @ 2007 06 27, 12:11)
Sveikutės
Žodžiu, jam didelis nepatogumas ir kaip supratau, kol mums gomurio nesusius, tol mes nieko kramtomo valgyt negalėsim 
Sveikutė,
kaip tik šiandien pagalvojau, kur pradingusi
Jei neklystu, tai šiandien Gedučio jubiliejus
Linkim, kad augtų Gediminas didutis, stiprutis, sveikutis ir sesė bei tėveliai jo klausytų
Dėl kramtymo, tai pas mus tas pats, kaip ir pas jus
Sveikiname ir mes Vilmux Gedutį su garbingu pirmuoju gimtadieniu ir garsiai sakom triskart VALIO VALIO VALIO