Įkraunama...
Įkraunama...

Nesuaugęs gomurys, skilusi lūpytė

QUOTE(Ziogutis @ 2007 06 27, 14:17)
Vilmux, tai kaip prie jūros sekėsi? Kur nuotraukos? ax.gif

Prie juros buvo smagu, saulutė švietė,gerai praleidom laika smile.gif

Deja, nuotraukyčiu yra, bet jums per kompa neparodysiu, nes jos fotkintos su papr. juosteliniu fotoaparatu blush2.gif Dar naujo niekaip neįsigyjam, nes ir šitas dar neblogas ax.gif

RAMUNE, ŽIOGUTI, labai dėkui už sveikinimus GEDUČIUI wub.gif Šeštadieni galvojam paminėt, sesė atsiveš savo skaitmenini fotika, tai įmesiu baliaus nuotraukyčiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmux x: 27 birželio 2007 - 14:44
Sveikinam Gedutį su pačiu svarbiausiu tortadieniu happybday.gif . Linkėjimai nuo visos mūsų šeimynos 4u.gif
Atsakyti
Betse, ačiu už sveikinimus ir linkėjimus wub.gif
Atsakyti
Laba dienelę visoms mamytukėms smile.gif Man truputį gėda,kad tiek ilgai čia nepasisakiau blush2.gif Paskaitinėju,bet taip ir nesiryždavau kažką parašyt blush2.gif Vakar nuo vienos mamikės gavau šiokios tokios pylos,kad čia nepasirodau. Juokauju,Vilmut,nesupykit ax.gif prisižadėjau ,o pažadus privaloma tęsėt smile.gif
Mano pupa po visko kaip ir neblogai auga,tik kartais perrengiant apžiūrinėja randelius ant kojyčių ir nelabai dar ką supranta. Beveik pati vaikšto,tik labai bijo,dreba kai viena stovi lotuliukas.gif O kas liečia šitą temelę,tai pas mus lūpytė kaip ir neblogai sugijus,gal reikės šiek tiek koreguot,nes kažkaip biškelį matosi,kad netiksliai susiūta,bet lauksim gydytojo nuomonės kai rugpjūtį jam pasirodysime smile.gif Bet širdis nerimauja ir dar dėl vieno dalyko,man atrodo,kad Neringutės viršutinis kairysis dantukas biškutį kreivokas,kažkaip neramu unsure.gif
Tai visoms mamytėms ir jų angeliukams linkime stiprybės,kas laukia operacijų,lai būna jos laimingos ir kuo mažiau skausmingos 4u.gif Šiltos ir smagios jums vasarikės mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilmux, sveikinam Gedutį, didelį vyrutį su pirmuoju tortadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif .

Atsakyti
doh.gif
QUOTE(Simona.sls @ 2007 06 28, 13:49)
Laba dienelę visoms mamytukėms smile.gif Man truputį gėda,kad tiek ilgai čia nepasisakiau blush2.gif  Paskaitinėju,bet taip ir nesiryždavau kažką parašyt blush2.gif  Vakar nuo vienos mamikės gavau šiokios tokios pylos,kad čia nepasirodau. Juokauju,Vilmut,nesupykit ax.gif  prisižadėjau ,o pažadus privaloma tęsėt smile.gif
Mano pupa po visko kaip ir neblogai auga,tik kartais perrengiant apžiūrinėja randelius ant kojyčių ir nelabai dar ką supranta. Beveik pati vaikšto,tik labai bijo,dreba kai viena stovi lotuliukas.gif  O kas liečia šitą temelę,tai pas mus lūpytė kaip ir neblogai sugijus,gal reikės šiek tiek koreguot,nes kažkaip biškelį matosi,kad netiksliai susiūta,bet lauksim gydytojo nuomonės kai rugpjūtį jam pasirodysime smile.gif Bet širdis nerimauja ir dar dėl vieno dalyko,man atrodo,kad Neringutės viršutinis kairysis dantukas biškutį kreivokas,kažkaip neramu unsure.gif 
Tai visoms mamytėms ir jų angeliukams linkime stiprybės,kas laukia operacijų,lai būna jos laimingos ir kuo mažiau skausmingos 4u.gif  Šiltos ir smagios jums vasarikės mirksiukas.gif

o kkas tavo mergytei, kad ant kojyčiu randai, cia susija su lupyte ir gomuriu ? unsure.gif blush2.gif
Mantai berysi sitas psl. naujai padarytas, reklama uzdengia visa forumo psl. ane?
Atsakyti
QUOTE(Simona.sls @ 2007 06 28, 10:49)
Laba dienelę visoms mamytukėms smile.gif Man truputį gėda,kad tiek ilgai čia nepasisakiau blush2.gif  Paskaitinėju,bet taip ir nesiryždavau kažką parašyt blush2.gif  Vakar nuo vienos mamikės gavau šiokios tokios pylos,kad čia nepasirodau. Juokauju,Vilmut,nesupykit ax.gif  prisižadėjau ,o pažadus privaloma tęsėt smile.gif
Mano pupa po visko kaip ir neblogai auga,tik kartais perrengiant apžiūrinėja randelius ant kojyčių ir nelabai dar ką supranta. Beveik pati vaikšto,tik labai bijo,dreba kai viena stovi lotuliukas.gif  O kas liečia šitą temelę,tai pas mus lūpytė kaip ir neblogai sugijus,gal reikės šiek tiek koreguot,nes kažkaip biškelį matosi,kad netiksliai susiūta,bet lauksim gydytojo nuomonės kai rugpjūtį jam pasirodysime smile.gif Bet širdis nerimauja ir dar dėl vieno dalyko,man atrodo,kad Neringutės viršutinis kairysis dantukas biškutį kreivokas,kažkaip neramu unsure.gif 
Tai visoms mamytėms ir jų angeliukams linkime stiprybės,kas laukia operacijų,lai būna jos laimingos ir kuo mažiau skausmingos 4u.gif  Šiltos ir smagios jums vasarikės mirksiukas.gif

Smagu girdet,kad jus jau pasveikia 4u.gif Ir jum smagios vasaros,o del dantuku,tai man atrodo veliau juos tvarko,jej kas blogai.
Atsakyti
[quote=spylka,2007 06 29, 22:34]
doh.gif
o kkas tavo mergytei, kad ant kojyčiu randai, cia susija su lupyte ir gomuriu ? unsure.gif blush2.gif

Ne ne, tai visai nesusiję su lupyte ir gomuriuku blush2.gif Tiesiog anksčiau buvau minėjusi kokia bėdelė mus buvo ištikusi,tai norėjau parašyt,kad mums ir dėl to visai neblogai dabar ax.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Simona, labai smagu, kad parašei kaip sekasi smile.gif Džiugu, kad mergytė neblogai jaučiasi 4u.gif

O mes vakar buvom pas dr. Zalecką pasirodyti. Tai viskas kaip ir neblogai thumbup.gif Lūpytės kontūrai lygūs, simetriški thumbup.gif Tik viena siūlė, kuri pūliavo ir didesnis tempimas buvo, iškilusi. Bet ją vėliau bus galima pakoreguoti, gal net gomuriuką operuojant. Dabar reiks pasirodyti sausio mėnesį, tuomet ir kitai operacijai užsirašysim. Klausiau daktaro dėl tepaliukų randams. Tai sakė, kad pirmus tris mėnesius po operacijos tepti negalima, o dabar galima patepti. Bet jis mano, kad nelabai ką jie padeda, gal tik psichologiškai lengviau tėvams, kad patepa smile.gif Nusipirkau Contractubex, pamėginsiu mirksiukas.gif
Na, o vėliau laukia alveolinės ataugos operacijos, kurios dviem etapais atliekamos (dažniausiai, kiekviena pusė operuojama atskirai). Tikriausiai reiks ir nosytę pakoreguoti. Taigi, dar ilgas kelias laukia. Svarbiausia būti sveikiems ir stipriems 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Dar kart dėkoju, už sveikinimus mano mažajam vyrukui smile.gif Vakar smagiai atšventėm jo pirmaji jubilieju thumbup.gif Gedutis neilgai tempė, nulužo pirmas, tai tėveliai galėjo sau pašvesti alc.gif biggrin.gif
Vėliau įmesiu nuotraukyčiu

Ramune, tai jus sakot, kad reikia per du kart ta alveoline atauga operuot g.gif doh.gif Nu kiek atsimenu, tai man sakė bus reikalingos trys pagrindinės operacijos: lupytės, gomurio, ir tos ataugos, žinoma neskaitant korekciniu ir nepasisekusiu (jei kartasi taip atsitiktu blink.gif )
Na, mes irgi trečiadieni lekiam pas Zalecka, žiurėsim ka jis mums pasakys...
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2007 07 01, 10:40)
Sveikutės,

Dar kart dėkoju, už sveikinimus mano mažajam vyrukui smile.gif Vakar smagiai atšventėm jo pirmaji jubilieju thumbup.gif Gedutis neilgai tempė, nulužo pirmas, tai tėveliai galėjo sau pašvesti alc.gif  biggrin.gif
Vėliau įmesiu nuotraukyčiu

Ramune, tai jus sakot, kad reikia per du kart ta alveoline atauga operuot g.gif  doh.gif Nu kiek atsimenu, tai man sakė bus reikalingos trys pagrindinės operacijos: lupytės, gomurio, ir tos ataugos, žinoma neskaitant korekciniu ir nepasisekusiu (jei kartasi taip atsitiktu  blink.gif )
Na, mes irgi trečiadieni lekiam pas Zalecka, žiurėsim ka jis mums pasakys...

Nuotraukytes is Geduko gimtadienio. birthday.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Vilma, gražios nuotraukytės 4u.gif O jubiliatas, tiesiog nuostabus thumbup.gif
Atsakyti