Labai noru pasidžiaugti, kad mes jau nuo vakar apsiėjom be jokių vaistų
O šiandien jau ir į lauką Viliukas su auklytę iškeliavo
Šiandien vakare dar keliausim ir į mokyklėlę.
QUOTE(Ziogutis @ 2007 04 16, 12:00)
SUPER
Zioguti o tu kokiam rajone gyveni???
QUOTE(Ziogutis @ 2007 04 16, 13:00)
Kaip gerai, kad pasveikot
jojo susitinkam būtinai , mums dar laiką tik nuplanuos bet sakė ruoškitės jau
QUOTE(sashulka @ 2007 04 16, 12:43)
Mes gyvenam Pašilaičiuose.
QUOTE(RamuneR @ 2007 04 16, 13:09)
Bandysiu kitą savaitę skambinti daktarui, nes noriu, kad dar pilnai sustiprėtų ir tada keliausim apžiūrai.
Nes vakar su žiogu truputi apsibarėm (neleidau būti garaže), tai jis bandė šią teisę išsikovoti verkdamas ir rėkdamas, tai kai pradėjo per ašaras kosėti
O mano Paulius dar kartais sukosti. Ir ant gerklytės rytais karkaliukų girdisi. Tai labai neramu. Nors jau beveik mėnuo praėjo, kai pirmą kartą susirgo bronchitu, bet dar vis sukosti. Šiandien, sakiau, pas daktarę nuvešiu, kad apklausytu. Kartais ir temperatūra pakyla 37-37,1.
Galvojau, gal dantys? dantenos sutinę, bet dantukų dar nesimato. Nuvešiu pas daktarę, bus pačiai ramiau.
O siūlės mūsų, ačiū Dievui susitvarkė
Tik viena, kuri pūliavo į viršų šiek tiek iškilusi. Bet tikiuosi, bėgant laikui, susitvarkys
O siūlės mūsų, ačiū Dievui susitvarkė
QUOTE(Ziogutis @ 2007 04 17, 09:40)
Rimtai?
Sashulka, ar tavo vaikučiui buvo tik lupytės nesuaugimas? ar turite viršuje dantukų? ar jie tiesūs auga?
Ačiū už atsakymus
Ačiū už atsakymus
labutis visiems,
nusprendžiau ir aš parašyti į šį forumą
mano Rokučiui tos pačios problemytės, lūpytė tiesa jau susiųta, tik va ryt jau keliaujam gomuriuką operuoti. Jaudinuosi siaubingai
Gal kas galėtų pasidalinti patirtim, kaip kas ten vyksta, ką galima valgyti po operacijos, ir t.t.
QUOTE(kristina3 @ 2007 04 17, 17:21)
labutis visiems,
mano Rokučiui tos pačios problemytės, lūpytė tiesa jau susiųta, tik va ryt jau keliaujam gomuriuką operuoti. Jaudinuosi siaubingai
Gal kas galėtų pasidalinti patirtim, kaip kas ten vyksta, ką galima valgyti po operacijos, ir t.t.
Kristina,smagu, kad prisijungėt
Gaila, aš dar patarimu negaliu duoti dėl gomuriuko operacijos, nes patys jos irgi dar tik laukiam,tikiuosi mamytės jums parašys, nes jau čia ne vienos vaikiukui gomuriukas operuotas.
Laikykites, ka dabar jau padarysi, kad likimas taip davė, dabar sunku, bet kai užaugs musu vaikiukai, busim laimingos,kad viska dėl ju gerovės padarėm, stiprybės jums ir sėkmės
Ačiū už linkėjimus
QUOTE(sashulka @ 2007 04 17, 13:46)
Prašom apie tai smulkiau papasakoti
Papildyta:
QUOTE(kristina3 @ 2007 04 17, 15:21)
labutis visiems,
Sveikia, Kristina,
Aš galiu pasakyti tik savo patirtį dėl gomurioko operacijos. Ji mums buvo lengvesnė nei lūpytės. Po operacijos galima bus valgyti tik skystą maistą. Gerai, kad nereikes traukti siūlyčių, jos pačios ištirps, bet blogai yra tai, kad po operacijos jie gomuriuke palieka tamponėlį, kurį vėliau ištraukia, tai vaikui ši procedūra yra nemaloni. Kristina, viskas bus gerai. Mes būtinai jus morališkai palaikysim